0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

pimpa77

• 284
  • pozitivnata misal pravi jivota 4udesen!!!
Здравейте сладурки мои :P
Малко ще ми е трудно да ви наглеждам сега,но когато мога ще идвам да ви обсипвам с много  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
Благодаря на всички които ме поздравиха от сърце.
Моето коледно пожелание за всички вас е моят късмет и дай Боже чудото да ви връхлети
Радостинка повлечи крачета мила :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17
Силно Ви  :bighug: :bighug: :bighug:
Е, добре де. Няма да я тормозим повече Радост..... че е трудна и не бива да се напряга ;) Но все пак ни беше обещала още в неделя да ни зарадва и за това толкова се суетим тука. Когато тогава, важното е да е за хубаво. Стискаме палци, мила. Когато решиш, ние сме тук и чакаме  :P

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Брей ,стига сте тормозили жената бе,ама че сте нетърпеливки/кой го казва само,да си призная аз още сутринта я метнах :wink:/,айде да я оставим на спокойствие до сутринта,че нали сутрин най-добре да се прави тест.Ама ,Стинче,само до утре сутринта,щото аз съм първата дето ще те тормози.Айде дай Боже чертичките да са 2.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Здравейте момичета днес оная с метлата ме навести за съжаление !
Аз не съм очаквала и друго ама покрай еуфорията ме беше обхванало тайничко надежда ,но уви няма прошка !
Сега всичко ме боли и душата ме боли ,но да не се оплаквам да не развалям настроението!
Радост може да ме махнеш от очакващите !
А аз съм я хванала вещицата и при теб няма да я пускам !
Стискам ти палчета дано!
[/url]
Добър вечер дами, и аз не съм се навестявала скоро, но ви чета редовно  :D
Виви  :bighug: думите звучат банално, но все пак горе главата, надеждата е в Новата година
Ех, това Радостинче бе, заради нея търча на компа през 15 мин, а тя  :balk_56: :balk_87:, но здраве да е, и утре е ден и от мен мила имаш мноооооооооого стиснати палчета, и ох, дано най - накрая да има резултат  :bfp:

Аз да ви кажа, този месец за първи път меря БТ, ползвам живачен Т, и към 12 ден имаше рязко спадане на темп. После започна да се покачва, ама е все 36,9 - 37,00. Даже днеска 22 ден от МЦ ми беше 36,8  osi_13 уф да му се не види, но аз за този месец не възлагам големи надежди, с тези кисти..., пък и не бяхме редовни с мъжленцето  :oops: :oops:
Целувки и стиснати палчета за очакващите  :bfp1:
Ей, милост нямате  :D
Утре сутрин обещавам - честна модераторска :wink:
Ама много ви обичам!

П.П. Вив, целувам те душа  :cuddle:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Добър вечер и от мен!
Малеййй то тука какво било през деня а аз на английски, уф не ме е срам  :oops:
Айде Радост, малко остана - стискамееееее палците :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  :goodluck:
Дано!
Вивка, мила, ти  знаеш! :bighug: :bighug: :bighug:
Анмарче, 3 е твоето число, да знаеш! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  :goodluck:

*
Здравейте момичета! Включвам се и аз в седмичната темичка, изпълнена с коледен дух! Настроението е на 6 и при мен след почивните дни...аз ходих на планина и съм много заредена - катерих баирите на Пампорово...и видях малки сърнички! Сега съм с яка мускулна треска след 10 км преход,но ще се оправя  :lol:  
Анзи сигурна съм че тази седмица ще бъде много хубава за всички нас! Стискам силно палци на Радостинка утре  stork-boy  stork-girl stork-boy  stork-girl stork-boy
Анмарче и за тебе много стиснати палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
И аз съм в разгара на лова - може да ме метнете в списъчето...
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Zdravejte mili4ki,da se vklju4a i az v novata temi4ka. Dano da e mnogo kasmetlijska. Anizi 4estiti 2 4erti4ki. Zelaja ti mnogo leka bremennost i da povle4e6 kra4enca sega s tvojta temi4ka. Men me vklju4ete v lovuva6ti,makar 4e tozi cikal ne6to mnogo stranno se dvizi temperaturata i neznam kakvo 6te izleze na kraja no raz4itam na tova 4e tozi mesec se slu4vat 4udesa. Zelaja vi leka i spokojna ve4er,a utre sutrin o4akvame +++test na Radostinka.
  <br />
*
Добро утро!Сън не съм спала заради нашата Радостинка... :lol:Виждам,че си на линия,хайде зарадвай ни. :crossfingers:Кафето е от мен:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

Марина75

• 3039
Добро утро.Мамче,мерси за кафенцето.Стинчетооооооо,чакамеееееееее.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Добро утр !
Присъединявам се за кафенце!
Дано ми остане време да надникна да видя какво ново при Стинка!
Лек ден
[/url]
*
Добро утро!
Мамче, Благодаря за кафенцето! Мен днес ми е сънливо, ама много.
Присъединявам се към компанииката. :D :D :D
Стинчееееееееееее, моля теее, казувай!
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Добро утро - мерси Мамче за кафенцето! :D
Радостче - виж колко много чакаме твочта хубава новина! Успех миличка! :crossfingers: :bfp: :crossfingers: :bighug:
<br />[/url][img]http://ticker
Момичета  :D

Видях ги :D :D :D  :bfp:

Още не мога да дойда на себе си, незнам какво друго да напиша...по-късно ще разказвам :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Добро утро на всички!
Мамче благодаря за кафенцето!
Радииииииииииииииии обичкам те мила!  :ywoohoo: Казах ли ти?! Божееееее как ме зарадва!!!!! Честито миличка!!! А най-много ме радва, че точно моята темичка ти донесе тази радост!!!  :bighug: :bighug: :bighug:
п.с.Забравих да честитя празника на всички студенти!
« Последна редакция: Декември 08, 2009, 08:12:48 am от anizi »
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Урааааааа. Честито Радостче, лека, безпроблемна и усмхната бременност ти пожелавам!  :band: :band: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :cloud9:
<br />[/url][img]http://ticker
*
Радост, мила, много се радваааааам! :D
Честито мила! Лека и безпроблемна бременност  ти желая и на финала сладко бебче! :D
Малееее, Страхотна новина! :D
Все пак и на хубав ден ги видя! Супер!
Честит празник на всички студенти! Весел празник!
« Последна редакция: Декември 08, 2009, 07:58:04 am от petqst »
Ауууууу лелеле мнооогооо се радвам за теб Растинчеее,леле мила браво е на тва му се вика коледно чудо.Честито мила на ушенце,дано всичко е наред през цялата прекрасна бременност която ще имаш,и накрая да имаш едно сладко бебенце  :lol:
 Цунки и Гунки.
 А сега добро утро на всички,мерси за кафенцето.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Марина75

• 3039
Радостинче,колко се радвам за теб.Нещо ми подсказваше,че си бременна да знаеш,пък и нали тъй ви бях предвидила-Фибо,Анизка,ти и дай Боже аз.Много се развълнувах,браво.