0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Добро утро и от мен! Благодаря за топлото кафенце! Въпреки многото картинки, аз ще помоля Радост да ме извини, обаче не мога да не почерпя по едно бонбонче за именния си ден! Дано св.Анна да ви донесе приказни емоции!!!

Весел и усмихнат ден на всички!!!
Честит имен ден!  :balk_16:Да сте живи и здрави момичета, които празнувате днес! Времето е гадно, но настроението ми след хубавите новини, които чета не може да се скапе.Благодаря на Радостинка за кафенцето, всички ще си пийнем от него и нека да си влачи мнооооого краката, за да прихване и нас нейното щастие!Успешен ден!
*
Ехх,че съм и аз-забравих да честитя на именничките ни. osi_13
Анизка,Анмарче-да сте ми живи и здрави,името да ви пази и да ви е на късмет!(Анизко,мерси за бонбончетата)

Петенце,съжалявам! :bighug: Но наистина,както казваш-Нова година,нов късмет!Дано 2010-та е и твоята година! yahoo_33

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Добро утро банда  :D
 Да са ни живи и здрави именниците  :drunk: за ваше здраве.
 Петенце мила,дано пък почнеш нова година с положитена емоция,а тя е да видиш двете чертички,после точицата,след то пулсчето после че всичко си е наред и накрая да родиш с лекота едно прекрасно живо и здраво бебче.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Петенце мила,дано пък почнеш нова година с положитена емоция,а тя е да видиш двете чертички,после точицата,след то пулсчето после че всичко си е наред и накрая да родиш с лекота едно прекрасно живо и здраво бебче.

Дай Боже за всички ни тази 2010 година да е най-щастливата! :D
Благодаря Ви, милички! :bighug:
Ани, простено ти е :D

Пожелавам ти, да си жива и здрава! Много щастлива и обичана!
Винаги бъди такава весела и усмихната :D

Радостче,мерси за кафенцето.(къде без мен) :lol:
Не забравяй,че имаш много да разказваш,обещала си... osi_11

Мамче, ето обещания разказ :D
Сутринта се събудих и като видях, че БТ е вече 37.00 градуса, реших, че края наближва. Ама нали бях обещала да направя теста :wink:. Капнах капките, без да отварям прозорчето с чертичките. Взех си един душ, бяха минали вече 6мин и го отворих. И  8O :D направо изтръпнах, и хукнах към спалнята, светнах лампата и сокчих на леглото върху мъжа ми ( който спеше още сладко сладко ). И викам " Две са  :D" .
И той като се сепна, като скочи  :lol: и вика " Мило, сънувах, че са две и едната е по-бледа" . После ме погледна и вика " Сънувам ли?" :D и аз " Не".
После имаше по няколко сълзи и прегръдки. И накрая моичкия скочи от леглото и изкрещя :lol:. Ходихме на светло под лампата в коридора да гледаме теста, ама си беше +. Голяма радост :D
Пожелавам на всичкиви такава! От цялото си сърце!

Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Добро утро, момичета
Радостче, мерси за кафенцето,миличка  :)
Честит имен ден на Анмар и Анизка и всички други, които празнуват!
Да сте живи и здрави и да родите здрави дечица  :balk_16: :balk_5: :balk_14:

Пете,  :hug2: хайде дано на 3.01 видиш ++ тест  yahoo_17 yahoo_17

Приятен ден на всички

*
Добро утро мацки,
много здраве пожелавам на именниците ,
Сега за мене вчера мина моя преглед,заключението на док беше тъй като бях на 22 ден от цикъла ,че фоликула се е спукал но бир презрял  8O,изписа ми противозачатъчни и клостил. Как разбра ,че е презрял незнам ...
Хубав и успешен ден  желая
Радостинче аз се разплаках от радост,след като прочетох разказа ти,благодаря ти че оправи и днешният ми ден  :bighug:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Анизка,мерси за почерпката.За теб специално голяяяяяяяма прегръдка и мноооооооого целувки.Букетче няма да слагам/картинка имам предвид/,че Стинката ще ни шамари вече,но все едно съм ти подарила най-големия букет.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Добро утро и от мен. Мале какъв хубав разказ, чаке се просълзих от вълнение Радостче супер много се радвам /отново да си кажа/.
Честит имен ден на всички празнуващи!!!
А на ловуващите, дано този ден донесе късмет, както Маринка е написала  Света Анна се смята за покровителка на брака, семейството, майчинството, закрилница на девиците, вдовиците и бременните жени.
, пък и не само на ловуващите - нека Света Анна закриля всички ни
Лек ден
Добро утро, Радостче благодаря за кафето!
Честит имен ден на всички с името Ана, да сте живи и здрави, и всички около вас :)
Анмар пожелавам ти три прекрасни бебенца да гушнеш!Анизка много се радмвам за теб :)Най прекрасното бебе ти пожелавам!
Радост пожелавам ти оттук нататък само хубави новини и прекрасно съкровище  :)
Изпращам ви
:green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Утре съм на преглед, доктора каза да е минала поне една седмица от предполагаемата менструация
*
Привет, милички,

Бързо отпивам от бременелското кафенце, Радост, мерси :)
Отъркалвам се и в сините вирусчета.

Анмар, сигурна съм, че твойте трите запетайки вече знаят каква нежна мама са си намерили и ще си стоят на топличко. Най-искрени пожелания за успех на 23-ти :crossfingers:

Петя, ти си знаеш...

Кете, внимавай с този клостил - май е по-добре без него.

И на всички сладки Анита, Весел Празник и много поводи за усмивки :balk_7:
*
Честит празник Анита :balk_102:
:sunshine: много слънце в домовете и душите ви, и здрави и засмяни бебета!
Анмар, за мен ти вече си  preggo - топли ги, говори им и им казавай колко много ги обичаш :crossfingers:
Радостче, благодаря за кафенцето  :flower:
Кете и Пете  :P на вас Дядо Коледа да ви донесе по една хубава овулация с много възможности за романтика и ловуване  :dating:
« Последна редакция: Декември 09, 2009, 10:20:54 am от ollivia »

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
Анмарче, Анизка, честит празник милички! Да сте много много здрави и щастливи и двенките! :) И ха дано, на коледа да сте бременни и двенките!

Анмарчо, ще имаш да настигаш Анизката сега с пълна газ :) И за мен вече си готова ... Хехех. И никакви ранни тестове, моля те! Изчакай си датата, ей! Много си те обичкам, нали знаеш! :) :kiss:

Радинка, много готин разказ, още веднъж честито :) Ххих  :kiss:

*
Аз докато не съм забравила Ники хайде да се похвалиш дано днес-утре и мнооого стискам палчета
Анмарче много стискам и аз палчета, тази тройка е на късмет много добре, да видиш как ще имаш точно за Коледа твоето чудо и две тлъсти чертички  :crossfingers:
Благодаря за вирусчетата веднага се овъргалвам, въпреки че Дениска днес я помолих да ми погледна графиката и каза, най-вероятно че има един фоликул който не се е спъкал и затова отново ми пада Бт. Май тоя месец няма да моя, нооо пък от вас очаквам много  :bfp: :goodluck:
*
Радостче,благодаря ти за разказа. :hug2: Размечтах се....
Още много такива красиви емоции да имате! :crossfingers:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
Добро утро  :D
Радостче, мерси за кафето!
Момичета, благодаря за стиснатите палци!
Аз ви черпя с усмивки и много положителни емоции, но без картинки, чееее  :lol: :lol: :lol:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Радост - мерси за разказа, накара ме да помечтая. :D :hug2:
А, това ме разплака почти:

http://www.pozitivnoto.info/2008/08/tvoqt-angel-na-zemqta.html

Анмарче  :bighug:
<br />[/url][img]http://ticker
*
Добро утро и от мен момичета .Радостинка мерси за кафенцето.С удоволствие ще си пийна.Много здраве и късмет на именничките.Приятен ден милички и само положителни емоции