0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ани, голямо вълнение ме тресе, а ти мога само да предполагам как се чувстваш. Знаменателен ден е днес, да знаеш. Прекрасно начало, дано всичко върви все така добре занапред. :D
*
Браво!Наистина има Коледни чудеса!Честито на Радостинка и леки 9 месеца!!!! :bighug:  Е ,при мен нямаше коледно чудо ,но надеждата остава!Честит студентски празник момичета!

*
При мен де ,нямаше ,но next time!

*
Момичета, поздравявам ви с тази песен.  :wink:
Докато си лежах след трансфера слушах това: http://www.vbox7.com/play:aae1fee8&start=9
« Последна редакция: Декември 08, 2009, 19:46:00 pm от anmar »
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
Много истинска песен!Какво ми става незнам ,но ми се доплака.Кара те наистина да се замислиш за живота и човека до теб!

*
Момичета, пълнеете ли от фолиевата киселина?Аз, от както я започнах качих 2кг.

Аз не съм напълняла от нея.Ако искаш можеш да ползваш редакция и да си дописваш въпросите,за да не са едина след друка две твой публикаций.
 Че нашето модераторч не йскаме да си го ядосваме че сега не е хубавооо ххиххххих  :balk_21:.Радостинче мноого ще слушкаме  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Честитоооооооо Радостинка,с тази графика друго не можеше да се очаква!Лека бременност с прекрасен финал! :babyflips:
Анмарче,да си топлиш бебоците,а след 23-ти,а може и по рано да ни се похвалиш с  :bfp: :goodluck:
Малко сини вирусчета от мен!
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

*
Хайде под вирусчетата на malvina82! :D Благодаря ти!

Момичета, прибрах си ги и тритееееееееее  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Каквото можаха докторите направиха  :D
Тест - 23 декември
Ей тази новина чаках. :cheerleader: :balk_46: Много се радвам,почивай и пази бебчетата.
Коледните чудеса предстоят... :bfp1: :bfp1: :bfp1: :bfp1: :bfp1:
Лека вечер,момичета!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
Радост, честити 2 чертички!! Леки и безоблачни месеци ти желая!!! Хайде, декември е късметлийски месец, ще има още много +++  :P
*
Радостче честито,ще очакваме вирусчета.

*
Анмар, песента е страхотна....не подозирах че текстът е толкова съдържателен, накара ме да се замисля за много неща...за живота... Честито на Радостинка - желая ти да си здрава най вече и много щастлива с така желаното малко човече което е на път!  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Ани  :bighug: дано и трите, дано и трите! Много ще стискам палци! Значи днес е Стискай здраво кълките, няма да се уморяваш, ще почиваш и само хубави мисли в главицата ти! Хайде....Коледа предстои!!!
Добро утро :D

Искам отново да ви прегърна всичките :D
Толкова много ме трогнахте последните няколко дни, че ми е трудно да намеря думи, да покажа колко съм ви признателна  :bighug:

Пожелавам ви, всяка една от вас ( ама в най-скоро време :wink:) да види положително тестче. Всички вие много го заслужавате!

Обичам ви!

Сега едно сутрешно кафе :wink:

Днес е ред за тестче на Петя  :wink: . Стискам палците мила :D
Лек и спорен ден!
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро и от мен.Радостинче,мерси за кафенцето ще пия не ами и пушек се вдига,то нали е заразено с бременелсия вирус  :wink:.Пък към теб молбата ми вероятно знаеш каква е-темичката в понеделник,нали знаеш колко съм суеверна и много държа на това.
moniks_s ,със сигурност не си напълняла от фолиевата киселина.И Искра ти е казала ама и аз на всяка манджа мерудия-до 2 часа можеш да си редактираш поста с бутон "редактирай" ,не пускай пост след пост,че сега не трябва да ядосваме изобщо модераторката,че ако някой я ядоса ще си има работа с мен  :lol:.
Айде стига съм дрънкала,лек ден ,мацките,макар и дъждовно и студено навън,нека в сърцата ни да е слънчево и топло,друго не ни трябва.
П.П.Анмарче,дано за Коледа да развяваш тест с 2 тлъсти розови чертички.Сега споко и се пази,и съвет от мен-не бързай с теста,не се вглеждай в себе си,не търси симптоми по цял ден,Господ си знае работата.УСПЕХ ,с теб сме.
П.П.2-Вече цял ферман написах,ама сега чух по ТВ,че днес е Света Анна.Честито на нашите Анита,живи и здрави да сте и само хубави неща да ви се случват./Радостинче,няма да се караш нали,че тук писах,ама те са наши момичета :wink:/
« Последна редакция: Декември 09, 2009, 07:13:26 am от Марина75 »

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Добро утро!
Радостче,мерси за кафенцето.(къде без мен) :lol:
Не забравяй,че имаш много да разказваш,обещала си... osi_11
Пете,и аз стискам още палците!

Пък към теб молбата ми вероятно знаеш каква е-темичката в понеделник,нали знаеш колко съм суеверна и много държа на това.
yahoo_33 И аз имам същата молба,тогава е моят Видов ден...

Днес е денят на Света Ана.
Света Ана е покровителката на брака,семейството и майчинството,закрилницата на девиците,вдовиците и бременните.Почита се от жените,които в този ден не работят, за да не се разболяват децата им,не боядисват,защото според поверието тогава започват родилните мъки.
Нека св. Ана пази всички ни,и с нейна помощ се сдобием с живи и здрави рожбички!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
Re: Една декемврийска темичка пълна с предко&
« Отговор #116 -: Декември 09, 2009, 07:41:42 am »
Добро утро!
Радосттинче, благодаря за бременилското кафенце!  :D
Благодаря на всички и за стиснатите палци, но аз ще се класирам догодина! :D
Чумата не ме прескочи   :(
 Явно тази не е и моя! Нова Година -Нов Късмет!  :D
Лек и спорен ден, милички!
ПП: Честит имен ден на всички именнички! Да са ни живи и здрави!
« Последна редакция: Декември 09, 2009, 07:44:04 am от petqst »
*
Добро утро !
Радостче мерси за кафенцето !
Анмарче миличка много хубавичко и тричките са си твои миличка с теб сме - 23 е далеч но с теб ще го дочакаме имаш и моите палчета !
Петинката съжалявам миличка - гушшш!
Лек ден на всички!
П.П и аз забравих за именниците Честит имен ден и дано Св Ана ни закриля !
« Последна редакция: Декември 09, 2009, 07:51:36 am от viviq »
[/url]
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Мила Радост, първо искам да те поздравя с най-прекрасната новина! Желая ти лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на финала. Бъдете щастливи! :babyflips: :ballons:

Анизи, много се радвам и за теб, сега бъди спокойна, на 23-ти ще тръпнем с теб в очакване. Чудото ще дойде и при теб, сигурна съм, дай боже чудесата да са 3!  :sbabygirl: :babyboy: :sbabygirl:

Петя, съжелявам, не унивай миличка, нов месец - нов късмет.

На всички останали - лек ден и честито на именничките!
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Добро утро и от мене. Радостче, веднага пийвам кафенце. :D Честит имен ден на всички наяи именички:

Анмарче - ще стане чудото, вярвам в това(шесто чуство)! Дано! :bighug: :crossfingers:

Петич, Цигу -  :hug2: :hug2: :hug2: Знам, думите са излишни. Цигу, не се предавай и нашето вре ще дойде, аз толкова пъти съм била на ръбът, все пак годинките си казват думата, но все намирам сили да продължа, кой знае колко хора ми се чудят отстрани, че все още искам още едно детенце, но след толкова години опити сега да се откажа....Има чудеса, и те са най чаканите!
Лек ден милички и весело изкарване на празнуващите!
<br />[/url][img]http://ticker