0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро/ИКСИ - Декември 2009 - Януари 2010
« Отговор #20 -: Декември 18, 2009, 16:19:39 pm »
Здравейте и от мен момичета. И аз като вас чакам да дойде деня за теста. Доктор Стаменов ми каза да не правя глупости и да изчакам да минат 17 дена от трансфера и чак тогава тест. Трансфера ми беше на 4-ти декември, на 3-ти ден от пункцията. В понеделник съм на кръвен тест. Разбрах, че е най-сигурен. Така като чета явно съм най-търпелива от всички ви  :D Късмет ви желая мили момичета и дано на Коледа се сбъднат нашите мечти!  santa2
« Отговор #21 -: Декември 18, 2009, 16:37:33 pm »
Абе, Дени, ти май наистина си най- търпелива! Аз днес едва устисках да не пусна един кръвен, но отложих за утре. Сега да видим дали няма утре да отложа за понеделник. Иначе напишках един уринен тест, щото ги имам няколко броя в къщи, ей тъй за да направя нещо по въпроса с тестовете...Естествено че ми показа една черта на 12 ден от трансфера, който беше късно следобед. Но аз не му се връзвам, и без това е бонус към ония комплекти тестове за Ову 5 бр., дето не знам колко са за разчитане за качество.                                                                                                                                                                                   Дези, дано догоним твоето ЧХГ!
« Последна редакция: Декември 18, 2009, 16:39:16 pm от mari-al »
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #22 -: Декември 18, 2009, 17:15:02 pm »
Абе, Дени, ти май наистина си най- търпелива! Аз днес едва устисках да не пусна един кръвен, но отложих за утре. Сега да видим дали няма утре да отложа за понеделник. Иначе напишках един уринен тест, щото ги имам няколко броя в къщи, ей тъй за да направя нещо по въпроса с тестовете...Естествено че ми показа една черта на 12 ден от трансфера, който беше късно следобед. Но аз не му се връзвам, и без това е бонус към ония комплекти тестове за Ову 5 бр., дето не знам колко са за разчитане за качество.                                                                                                                                                                                   Дези, дано догоним твоето ЧХГ!

:oops: :oops: :oops: Сега вече и аз си признавам!  :oops: :oops: :oops:

П.п. - уточнение - признавам си, и затова цитирам Мари ал - и аз препишках един тест и е отрицателен. На мен ми е 11 ден след ЕТ.
Ама, какво да правя, "кат сърце женско не трае, да гледа тест ненапишкан"  :lol: :lol: :lol:
Ще се опитам до неделя да изчакам и направо кръвен  :wink:
« Последна редакция: Декември 18, 2009, 17:32:51 pm от anmar »
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #23 -: Декември 18, 2009, 17:21:29 pm »
Анмар, какво признаваш, че избърза с теста ли мило?  :wink:
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #24 -: Декември 18, 2009, 17:23:59 pm »
пОлОжИтЕлНо пОлОЖиТеЛеН е????anmar

Пиши де!Чакам и стискам :)
« Последна редакция: Декември 18, 2009, 17:25:40 pm от ETY »
« Отговор #25 -: Декември 18, 2009, 20:03:01 pm »
Анмарчеее мила раничко е ,ще се промени ще видиш двете тлъсти коледни чертички вярвам в това и ти стискам палчета,ама и те нашамаросвам  osi_6  :bighug:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

вярвам_80

• *
  • 33
  • аз вярвам че скоро ще съм мама
« Отговор #26 -: Декември 18, 2009, 23:30:14 pm »
Здравейте момичета
и моя трансфер беше на 4 12 на 3 ден от пункцията
на 11 ден от трансфера правих тест отрицателен  :cry: :cry: :cry:
и днес на 15 ден пак отрицателен
това беше моя 4 опит
и 2 при който се стига до трансфер
при док. Стаменов съм и аз
« Отговор #27 -: Декември 19, 2009, 08:54:11 am »
вярвам_80, миличка, каквото и да ти кажа, няма да ти помогне в момента, затова силно те прегръщам с пожелания за бързо емоционално възстановяване. И нали знаеш- горе главата, борбата продължава, писано ни е да я спечелим, само малко повечко търпение и кураж за нов опит!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*

вярвам_80

• *
  • 33
  • аз вярвам че скоро ще съм мама
« Отговор #28 -: Декември 19, 2009, 10:00:02 am »
 mari-al  Благодаря ти за милите думи :bighug:
« Отговор #29 -: Декември 19, 2009, 16:54:53 pm »
Здравейте, момичета, минавам да се отчета тук. Бих резултата на Дези- днес-13- ти ден от трансфера- ЧХГ- то е 1045. Чакаме сега анмарче- то и Дени. Стискам палци и вашите стойности да са големи!

*
« Отговор #30 -: Декември 19, 2009, 17:11:52 pm »
Здравейте, момичета, минавам да се отчета тук. Бих резултата на Дези- днес-13- ти ден от трансфера- ЧХГ- то е 1045. Чакаме сега анмарче- то и Дени. Стискам палци и вашите стойности да са големи!

И тук да ти кажа колко много ме зарадва! Честито миличка! Лека бременност и здраво бебче, а защо не и две с това ЧХГ?  :wink:

Абе, аз нали съм си такава - все анализирам (зодия Дева) - не че много вярвам в зодиите. Та какви са тия уринни тестове бе дявол ги взел - вчера дори да нямаш и бледа втора чертичка, а днес ЧХГ над 1000. Това разбира се ми дава Надежда, че в понеделник и моето ЧХГ може да ме изненада, ама моля те ако ти е останал още един от тези дето са "бонус" препишкай го сега - направи ми това удоволствие. Много съм любопитна, а мисля че и на други е интересно  :lol: :lol: :lol:
Още веднъж честито, мила!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #31 -: Декември 19, 2009, 17:36:50 pm »
anmar- че, аз имам още от ония тестове, но докато дойде до теб, ти вече ще си знаеш резултата. Иначе заради идеята да те заразя от сърце бих ти пратила един такъв! Между впрочем пак от тях днес преди да тръгна да пускам кръвен, отново препишках един и показваше вече бледа втора черта.

*
« Отговор #32 -: Декември 19, 2009, 17:42:58 pm »
anmar- че, аз имам още от ония тестове, но докато дойде до теб, ти вече ще си знаеш резултата. Иначе заради идеята да те заразя от сърце бих ти пратила един такъв! Между впрочем пак от тях днес преди да тръгна да пускам кръвен, отново препишках един и показваше вече бледа втора черта.
Аз това имах предвид, при такова ЧХГ все пак днес вече е отчел бледа черта, така ли? Не исках да ми пращаш тестове, слънце  :lol: - и аз съм пълна с всякакви, но ще си чакам кръвния и в понеделник ще се отчета :wink: Просто ми стана интересно - вчера отрицателен и днес толкова тлъсто ЧХГ  :D
« Последна редакция: Декември 19, 2009, 17:44:35 pm от anmar »
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #33 -: Декември 19, 2009, 18:01:09 pm »
mari-al Честито миличка,когато прочета за положителни тесчета в темата сърцето ми подскача от радост.Чета ви редовно, и се радвам за всички вас.
anmar,хайде мила ще те чакам с добри новини.А до тогава, ще се моля и стискам палци всичко да е наред.На всички видели положителни, тестове много успех до края!
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
*
« Отговор #34 -: Декември 19, 2009, 18:34:53 pm »
mari-al честито и от мен, пожелавам ти много спокойни девет месеца и накрая да гушнеш едно (а може и да не е само едно) сладко съкровище  :bori_002: :bori_012: успех до края!

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #35 -: Декември 19, 2009, 19:25:55 pm »
Здравейте момичета
и моя трансфер беше на 4 12 на 3 ден от пункцията
на 11 ден от трансфера правих тест отрицателен  :cry: :cry: :cry:
и днес на 15 ден пак отрицателен
това беше моя 4 опит
и 2 при който се стига до трансфер
при док. Стаменов съм и аз

вярвам_80,съжалявам за резултата  :bighug: .Зная от личен опит  как се чувстваш,но  вярвай   и ще се  случи и твоето чудо !!!Успех занапред !

Голямо честито  :grouphug2:!!!!Коледния ти подарък  е най-страхотния на света :cheerleader:!!!Дано още много момичета тук получат такъв yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17!
« Последна редакция: Декември 19, 2009, 19:28:54 pm от nimika »

« Отговор #36 -: Декември 19, 2009, 20:36:35 pm »
Мари-ал, това наистина е най-хубавия подарък за Коледа! И тук ти пожелавам всчко да бъде наред  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17!
Такива новини винаги ми дават много надежда  :D.
« Отговор #37 -: Декември 20, 2009, 09:06:59 am »
mari-al честито миличка :D Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и здраво бебче/та на финала.Това е най хубавия подарък за коледа.

anmar,deni_one  хайде момичета и вие да ни зарадвате с  :bfp: стискам силно палчета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #38 -: Декември 20, 2009, 11:57:25 am »
Честито mari-al! Лека бременност и здрави бебоци( защото ще са повече от едно :D)
Успех и на другите чакащи момичета! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
« Отговор #39 -: Декември 20, 2009, 12:21:44 pm »
Браво Мари-ал!  :cheerleader: :cheerleader:
Знаех си, че само трябва да ви предизвикам.
Хайде Анмар,чакаме и теб.
Хайде,всички на класацията!После ще броим точките :D