0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Настъпва един от най-емоционалните и прекрасни празници, идва края на една изпълнена с много сълзи, радост, надежда, усмивки и разочарования година.
Е, нека всеки направи своята равносметка за преживяното през нея, нека си дадем обещания, ей така пред другите- за да имаме амбицията и стимула да ги изпълним.
Аз тази година не искам нищо за себе си- последните години дядо Коледа беше щедър за мен и моето семейство и се сдобихме с две прекрасни слънца. Загубихме ценен човек в нашия живот, но той си е в сърцата ни- там, от където никой не може да ни го отнеме. За това, мили момичета, пожелавам ви да сте сто пъти по-щастливи и благодатни през новата година и дано това да е вашата щастлива коледна нощ, след която така желаното изстрадано Мамо скоро ще е реалност във вашия живот. Бъдете здрави!

вие сте сега  :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Да съм добър човек ми се иска и ще се старая за това :)!
Пожелавам много щастливи мами през новата 2010 година!
« Последна редакция: Декември 03, 2009, 23:29:46 pm от Vali :) »

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
   Единственото ми желание е здраве,за семейството ми,за любимите ми хора,за всички вас!Обещавам си... да не се отпускам...да съм силна,да вървя напред.
*
Re: Писмо до дядо Коледа- вашите коледни желан
« Отговор #3 -: Декември 04, 2009, 10:26:08 am »
Тази година ми донесе една чисто нова страница в живота ми. И в личен и в професионален план.
След почти 10 годишна връзка, 7 годишен брак и 8 годишна борба за дете, официално се разведох с мъжа си, смених града, работата....Започнах един нов живот.
Това, което си пожелавам в личен план и това, в което се надявам, е че там някъде е моето щастие. И наистина имам нужда да го открия. А на мен ми трябва наистина мъничко....
Не знам дали е тук мястото, но искам да благодаря на момичетата, с които на шега се наричаме "ЧУМИ" или т.нар. "Бандата на Шаро" за това, че бяха с мен във всяка една моя стъпка. Бяха ми опора, даваха ми тласък да вървя дори когато исках да легна и да плача. Няма такова чувство просто да ти е тежко, да не виждаш смисъл да продължаваш и да има кой да стои с теб досред нощ, за да ти говори за хубавите неща, които те чакат от тук нататък. А аз не съм лесен характер. Осъзнавам го. Оценила съм и съм запомнила всяка една дума, всеки един жест, дори и да не съм го показвала. Във всяко нещастие има и нещо хубаво. Хубавото в моята 8 годишна безмилостна борба за свое дете ме доведе в Зачатие и ме срещна с най-близките хора, които съм имала през живота си. И когато един ден отново тръгна по този път, този път с подходящия човек - ще вървя по него без страх. Защото знам, че винаги ще има една групичка момичета, които с мощен шут в дупето ще ме тласкат напред (защото аз се отказвам при всяка трудност...) докато не сбъдна мечтата си!
Много ви обичам!
Пожелавам Дядо Коледа да донесе на всички толкова добри приятели като моите!
А на самите тях....пожелавам винаги да се държат заедно, за да продължаваме да изживяваме и хубаво и лошо заедно. И през новата 2010-та година комплектът с Шаровски бебета да се запълни!
« Последна редакция: Декември 04, 2009, 10:29:10 am от Мимка »
*
Май пак на рев ме изби, затова поне да си изпълня обещанието от снощи, което дадох в Скайпа:

Дядо Коледа, искам Гвардеец!  :lol: :lol: :lol:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Мимс,  :balk_145: много емоционално!
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Мими,мога да те уредя с полицай  :wink::lol:.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
Пожелавам си единствено здраве за семейството и всички хора около мен.Аз съм един щастлив човек -всяка сутрин се будя и виждам усмихатата физиономийка на моята дъщеря.Тази година отпразнувахме  и ще отпразнуваме годинка на някои от сбъднатите мечти на съфорумки.Догодина е ред на Нели ,а на Макси желая две здрави и красиви беборанчета на финала.Децата са нашето бъдеще ,щастие и смисъл на живот -нека бъдат умихнати и здравички
*
Мини, прекрасна темичка!  :D
И моето единствени желание е здраве за всички мои любими хора.
Последната година е доста трудна за семейството ми, но усмивката на моето слънчице и обичта на съпруга ми дават вяра и сили да се справя с всичко, което ми поднася живота. Вяравам, че ако сме здрави и сплотени ще се справим със всички трудности.

На всички момичета от Зачатие пожелавам да видят света през две малки очички / а може и повече  :wink:/ и да бъдат много, много, много... щастливи.
Обичам ви!
За мен 2009 г. беше една от най-трудните в личен план до сега.

Загубихме близък и обичан човек. Както и Мини е казала, в сърцата ни остават завинаги спомените за добрите времена. Остава и надеждата, че някога, някъде пак ще се срещнем.

Разбрахме, че без помощ от специализирана клиника по стерилитет, няма да се справим. Записахме си час. Преживяхме неуспеха от първото ИКСИ.

Отношенията ни съвсем се развалиха, нервите ни се опънаха до край. Дадохме си малко време, пък ще видим.

Хубавото - в клиниката и тук във Форума срещнах хора, които прегръщам силно в този момент. Моля се за всички тях, да сбъднат своята най-голяма мечта!

И така, на прага на Новата 2010 си пожелавам да бъдем здрави и силни, за да се справим! Да се справим с всичко, което ни кара да сме тъжни.
*
Хубава тема, да...
Хубава година, роди се моята втора сбъдната мечта, едно наистина невероятно дете, усмихнато, спокойно, доволно от живота. Тя е моята сила, толкова мъничка и в същото време невероятно борбена, на 3м. пропътува Европа, за да разберем дали ще е здрава и с нас, тя е просто прекрасна. За нас трудностите и притесненията не спряха със сбъдването на мечтата ни, но имам всички вас, вече 5г., скъпи мои приятелки.

Винаги съм казвала, че ако можех да избирам, пак бих избрала да имам всички проблеми със забременяването, защото вървейки по този трънлив път аз намерих себе чрез всичко което направихме и правим. "Намерих" човека до себе си, въпреки че 13 г. сме заедно, но понякога в трудностите разбираш какво имаш, а аз имам един невероятен съпруг и приятел, с който сме невероятен екип, във всяко едно отношение.
Зачатие е моето второ семейство, обещавам и през следващата година да правя всичко по силите ми, за да може всяка една от вас да гушне своята малка звездичка :D
За себе си и семейството ми освен здраве, не искам нищо друго през 2010 г. :D
*
Аз май имам всичко за което съм мечтала и борила 10 години.
От тук нататък само здраве.
« Последна редакция: Декември 04, 2009, 18:18:52 pm от Mary »
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Трудно ми е да направя равносметка на изминалата година,а още по-трудно да направя планове за следващата.
Тази година за нас започна с много надежда, а завършава с много болка. Януари месец спечелихме голямата награда в „Това го знае всяко хлапе” и повярвах, че това ще е нашата щастлива година. През август си купихме една малка гарсониера, която с много труд, с помощта на приятели и роднини превърнахме в уютно семейно гнездо. Последва и логичната развръзка – забременях при 4-я ни опит ин витро. За жалост радостта ни продължи само 2 месеца, последва мисед и загубихме бебето.

Мислех, че това ще е първата Коледа, която ще посрещнем щастливи, доволни, постигнали мечатата си, но уви...
За следващата година си пожелавам здраве – това е най-важното.
Пожелавам си да избереме правилия път, по който да продължим.
Пожелавам си да запазиме, това което имаме с Николай помежду си, защото това е нещото, което ни дава сила. Стефи много добре го е казала, че в трудностите разбираш какво значи човека до теб. Любовта е нещото, с което ще посрещна Новата година и се надявам мъката, болката и разочарованието да останат в старата.

А Зачатие е не само моето семейство, Зачатие е моята мисия.
На Зачатие желая само добри новини и много късмет!
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
На мен тази година ми донесе много радост и много мъка. Девет месеца се радвах на мъничето в мен,но октомври дойде и най-голямата ми мъка.Именно тогава разбрах и кои са хората ,на който мога да разчитам.Те не ме оставиха в нито един момент и все още ми помагат да не се отпускам и да гледам напред...

За новата година си пожелавам разбира се здраве- за мен,за семейството и за всички приятели. Пожелавам си също нова бременност,която този път да завърши успешно с живо и здраво бебе.Пожелавам си с мъжа ми да се обичаме както до сега и да продължим да вървим заедно по пътя.Пожеламам си Дядо Коледа да сбъдне всичките ни желания  :wink:
Стефи много добре го е казала, че в трудностите разбираш какво значи човека до теб. Любовта е нещото, с което ще посрещна Новата година и се надявам мъката, болката и разочарованието да останат в старата.
Присъединявам се към казаното,за да не се повтаряме.

На момичетата от Зачатие пожелавам здраве и много бебета!  :D
07.10.2009
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
За мен тази година започна лошо и завършва лошо.
През новата година си пожелавам здраве за мен, семейството и приятелите ми.Ако Господ реши да сбъдне мечтата ни ще съм наистина щастлива.
Пожелавам на всички страхотни хора от Зачатие много здраве, щастие и сбъднати мечти!
Дълга и изпълнена с трудности година, но пък дано да има хубав край  :wink:. Благодарна съм за това, че имам семейство което ме подкрепя, мъж който ме обича, сбъдната мечта...
Странно, но тази Коледа, за добро или за лошо не искам никакви материални придобивки. Няма нищо от до скоро любимите ми парфюми, дрехи и т.н. което да желая или да ме радва. Най-силното ми желание е да видя положителен резултат следващата седмица и това да бъде подаръка на любимия, на цялото семейство.
Обещавам, че ще стана по-добра.
Обещавам, че няма да повишавам тон вкъщи  :oops:
Обещавам, че каквото и да ми донесе дядо Коледа ще се примиря със съдбата и ще продължа борбата!

*
От сърце благодаря на семейството ми че го има и че е точно такова, каквото е.
Благодаря, за сина ми!!!

Миналата година беше трудна, но разбрах, че май мога да оцелявам и с битови препядствия.

Обещавам да опитам да не паля веднага, а да броя до 20
Обещавам да опитам наистина да спра да ям семки в къщи
Обещавам да показвам на хората, които обичам, че това е така

А моето коледно желание от сърце си пожелавам тази година да отиде при Миси  :bighug:
« Последна редакция: Декември 10, 2009, 17:13:06 pm от Fussii »
В очакване ....
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
...
А моето коледно желание от сърце си пожелавам тази година да отиде при Миси  :bighug:

Fussii, много мило.  :balk_21:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
...А моето коледно желание от сърце си пожелавам тази година да отиде при Миси...
Fussii, много мило.  :balk_21:

ornaico1  Наистина много-мило.Фусинко,прекрасен човек си ти!  :hug2:Миси,искрено ти го желая и аз.  :balk_21:Весела коледа на всички! santa2
Една много трудна година си отива. Едвам ми спасиха живота януари, и затова благодаря на Бога. Работата ми е много стресова в една изключително враждебна среда, която събужда най-лошото у мен; Мия ме докарва все по-често до лудост. Искам да си пожелая спокойствие и търпение, за да променя това, което мога, за да си върна добротата и да намеря вътрешното си равновесие. Обещавам да дам повече любов на любимите ми хора и да мога да им покажа колко съм благодарна, че ме изтърпяват в моменти, в които дори аз не се търпя. Oбещавам си да се усмихвам повече. И накрая ще си пожелая още една сбъдната мечта!
<br />[link=http: