0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
проф.Димитър Цветков - андролог???
« -: Декември 03, 2009, 18:38:29 pm »
Здравейте! Препоръчаха ни да отидем при него на консултация заради олигоспермия. Казаха, че работи в Клиника по андрология, ама аз рових в нета и видях, че работи в Клиника по урология. Интересува ме някой ходил ли е при него, дали ще помогне и при него има ли къде да направим качествена спермограма по правилата. Дайте мнения, моля!
Re: проф.Димитър Цветков - андролог???
« Отговор #1 -: Декември 03, 2009, 19:38:50 pm »
Спермограма в клиника Надежда, за андролог - само доц. Кацаров.. питай патило..
*
« Отговор #2 -: Декември 03, 2009, 19:55:01 pm »
Подкрепям Мирена! Ние загубихме поне 2 години с други уролози, андролози преди да попаднем на точния човек д-р Кацаров. Спестете си загубата на време!  yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17
*
« Отговор #3 -: Декември 03, 2009, 20:15:31 pm »
Много ви благодаря, момичета! Точно така ще направим!
*
« Отговор #4 -: Декември 04, 2009, 13:17:28 pm »
Моите уважения аз също получих най-голяма помощ от Д-р Кацаров, но не зачерквайте така с лека ръка и други специалисти. Именно Д-р Кацаров се довери на епикриза подписана от Проф. Цветков и това беше правилното решение. По принцип и двамата работеха в Клиниката по урология на МД, а също искам да уточня че андролозите са уролози специализирали в тази по-тесна специалност. Извинявам се, но като прочетох какво сте написали не се въздаржах.
*
« Отговор #5 -: Декември 04, 2009, 14:43:39 pm »
И преди съм писала за проф. Цветков.
В продължение на 1 година не направи дори преглед на мъжа ми. Прати го за спермограма в Цибалаб и го лекува месеци наред от несъществуваща инфекция (левкоцитите се повишават понякога и само от варикоцеле). Накрая го оперира от варикоцеле по метод от преди 20 г., в следствие на което е с хидроцеле. :x
Убеждавашие ме, че при 1% морфология по Крюгер и под 10 млн/мл ще стигнем до спонтанно забременяване...
Просто човекът е изчерпал биологичния си кредит. Иначе той е учил Кацаров.
Спермограма - само в специализирана клиника.
Консултации - Милен Кацаров.
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #6 -: Декември 04, 2009, 15:26:50 pm »
Здравейте! Препоръчаха ни да отидем при него на консултация заради олигоспермия. Казаха, че работи в Клиника по андрология, ама аз рових в нета и видях, че работи в Клиника по урология. Интересува ме някой ходил ли е при него, дали ще помогне и при него има ли къде да направим качествена спермограма по правилата. Дайте мнения, моля!

качествена спермограма ще ви направи единствено ембриолог. добри такива работят в клиниките по стерилитет.
може да отидете за консултация после при Цветков, ако искате, но спермограма си направете в клиника по стерилитет.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #7 -: Декември 05, 2009, 00:00:31 am »
Решихме да направим спермограмата в клиниката на д-р Стаменов и после да отидем при д-р Кацаров. Мъжът ми не иска да чуе за проф.Цветков след като научи, че е 72годишен. Благодаря за съветите :D