здравейте момичета,пиша в тази тема неслучайно ,защото всички страдаме и се борим,с една единствена цел,а и защото в моя случай нещата не са по различни,след 2 спонтанни аборта ,ранни,сега съм в 18 седмица ,в 11-а направих изследване на нк-кл.,които бяха завишени на 20%при норма до 12%,и така консултирах се с имунолжката в малинов и ми предписа терапия с киовиг5г.,направих я и след около 20-30 дена трябваше да пусна отново изследане ,оказа се сега процента е даже по висок 30%,незнам на какво се дължи но се оказва че терапията не е имала някакъв намаляващ ефект,даже напротив ,незнам на какво се дължи на расящата бременност или на някаква друга причина,най вероятно имуноложката ще препоръча нова терапия ,а аз не знам дали пак няма да е безполезно и да хвърля на вятъра близо 600 лв ,всички знаят колко струва процедурата с киовиг в малинов,незнам не съм сигурна как да постъпя ,тъй като явно не е от голяма полза терапията с имуноглобулин ,все пак действието му е да овладее високите нива на нк-клетките ,незнам малко е объркващо,ако има някой с подобен проблем и е намерил решение ,ще бъда благодарна да сподели опита си