Чета, чета и се сбърквам все повече и повече
... на мен ми изписаха само агапурин. На pepssi и Оксибор форте.. Смятах да звъня в клиниката на Малинов да питам дали да го пия и аз /въпреки че ще прозвучи много обидно въпроса ми:
Да не сте случайно забравили да ми изпишете Оксибор форте?/. Оказа се, че всички в клиниката са отпуск до началото на януари, така че реших да си пия това, което са ми изписали. Някой да знае, ако взема да си го самоназнача ще объркам ли нещо?
Не знам дали това е подходящото място за питане, но така и не можах да реша какви витамини да пия... Док. каза: пии си витамините., а аз въобще не загрях да питам кои. В момента пия вит.С и фолиевата киселина. Проверих няколко комбинирани вит., но се оказа, че всички съдържат и фолиева к-на, доколкото знам не е добре да се предозира ...
Някой да е правил контролно изследване в клиниката на Малинов само на NK клетки? Интересува ме колко струва. Първият път, когато платих имаше изследване и на антитела и не разбрах кое колко струва...
Pepssi, пускала ли си контролни изследвания след като са минали първите 3 месеца? или всичко ти беше изписано /имам впредвид и почивката от 20 дни/ още при първите?