Здравей optimist,мисля че с теб имаме много общи неща.Аз съм на 30г ,имам син на 5г и два missed през 2009г.След направени имунол. и генет. изсл.резултата е 14% нк клетки и намалена Т популация.Изследванията са правени в "Надежда".Предписано ми е да пия Izoprenozin по схема,а при евентуално забременяване вливане(не сме говорили какво ще вливаме).Имам и Хашимото,начално без изменения на жлезата ,TSH 1,46 и Anti -Tg 212(до120).След месец имаме зелена светлина за забременяване,честно казано страх ме е ,а вече много искаме бебче.
Наистина имаме много общи неща. Аз много съжалявам, защо не сме се решили по-рано на тази стъпка, така или иначе си бяхме планували второ дете, защо ни трябваше да чакаме толкова време. Не зная... Сега сестра ми е бременна, разбра миналата седмица. Много се радвам, но и много ме е страх и за нея. Направо съм се наплашила. Надявам се и ние да се задействаме до месец - два. Забавянето ни е по финансови причини, но това са временни проблеми - ние да сме здрави. Ако човек иска да постигне нещо трябва да е силен за да издържи. Желая на всички момичета в нашето положение кураж и сила.