Bobbie,когато ходих на ревматолог ми назначиха пак някакви изследвания,които не бяха евтини.Всичко ми беше в норма освен пикочната киселина в кръвта,която беше на горна граница и ревматолога каза да огранича месото и това е.Нищо друго!Нямала съм проблеми!
Кръвна картина пускам на 2-3 месеца,но СУЕ-то не е вкл. в нея.Плащам си го допълнително.Факт е,че вече 2г. варира-30-35-32-30-35-30.Нещо такова.радва ме факта,че не вървят на горе,Слава Богу,а С реактивният даже ми беше около 20 и сега,при абразиото ми пуснаха пак.Беше 11.
Хемоглубинът ми е перфектен.Преди спонтанният аборт беше около 160,а след абразиото-138.
На слънце стоя не малко.Детето тренира на открит басейн и 3 пъти в седмицата го водя.Докато го чакам стоя на слънце.Отделно уикендите ходим на плаж винаги за по 2-3-4 часа.Ползвам плажно олио с фактор 6.Не мисля,че не се излагам достатъчно на слънчеви лъчи.Защо обаче ми е толкова ниско нивото на Вит.Д,не знам!!!
Вече се чудя какво да правя.И все пак,явно проблема ще се окаже от белите дробове,колкото и да не ми харесва това.
Все си мисля,че ако причината за кашлицата ми е алергия,едва ли утайката и С протеина щяха да са толкова високи.Струва ми се,че има нещо .....
Ако се реша в понеделник да направя теста за туберкулоза и микоплазмена пневмония,до петък ще знаем повече....
Иначе скенера ми е направен на цялата глава.Имаше реклама на уреда.Пишеше скенер,ЯМР мисля,че беше на ФИЛИПС.Модерен,по-малко облъчвал....Пишеше за мозъка,за синусите,май за околоносните кухини-всичко е ОК.