Здравейте,момичета!Добре дошли на новите попълнения.Не можах да изчета всичко,което сте изписали,но ме развълнува това за 30лв за УЗИ и за плащането на изследвания.
Незнам вас дали ви е засегнала кризата,работите ли и как сте забременели,но например аз си плащах почти цялата година осигуровки,отделно хиляди левове за лекарства,изследвания...И малко преди да забременея ми казаха да събера една крупна сума,за да продължим борбата.Ние ги нямяхме и поне година ни трябваше да ги съберем,но стана чудо-на следващия месец забременях съвсем естествено.Всичките ни спестявания отидоха да имаме дете и сега от една страна трябва да събираме пари за раждане,за след раждането и от друга страна.И аз имам желание да си гледам бебето всякя седмица примерно,за да ми е спокойно,защото при мен има няколко утежняващи фактора,но нямам тази възможност!Мислех си и че пари за изследвания няма да давам,но се оказа,че ако искам всичко,то трябва доста неща да си пусна аз.Незнам колко пъти ме препращаха един на друг лекарите за изследвания,който са в списъка на касата,но никой не иска да ми ги пусне.На мен ми е болно,но не съм аз виновна,че не мога да работя докато родя и взимаме 2 пъти по-малко от това,което като почнахме борбата и сега трябва да се чудя дали изследване,дали УЗИ и какво от това,че съм се информирала и знам какво трябва да правя,след като не мога да си го позволя.Болно ми е от това,че лекарката,при която се записах през касата ми попълни картоните без дори да ме попита за повечето неща...Съжалявам,ако много писимистично ви звуча!