Здравейте, момичета-кокичета!
Мимили, честити
Тортила, успех на прегледа!
Щастие, ние чухме сърчице в началото на 7 г.с.
Радостинка, как бързо ти набъбна лентичката с г.с., много ми харесва така
Първият ден на последния МЦ се взима за броене, аз също знам датата на овулацията, но при мен разминаването е само с един ден. Пък бебчето върви с три по-голямо. Това, което искам да ти кажа е, че не е чак толкова важно няколко дни напред или назад. Като следите на ултразвука как нараства, това е важното. Другото е само ориентир, така че както ти го сметне Док. най-добре, за да не става объркване.
Жаси, много неприятна случка. Аз ако бях, щях да й оскубя косата на тази. Недей да се разстройваш, поговори си с бебчо и го погали, и всичко бързо ще ти мине. Гуш!
Аз вчера бях на преглед, веднага след пътуването ми в командировка. Слава богу нямаше проблем от самолета и от голямото недоспиване и преумора. Бебчето е добре, с три дни е по-голямо и го видяхме как мърда на ултразвука, много сладко беше.
Края на другата седмица съм на БХС, пък да видим. Само, че нещо взеха да ми отесняват дрешките вече, полите ми стават, ама панталоните с около 2 см не достига, за да мога да ги закопчавам. Но каквото такова. Сега ни е паднало да дебелеем
Хубав ден на всички!