Хайде и аз да се запиша. Все нямам време, но тук в Щатите е така. Няма болнични, няма почивки, ще трябва да работя до деня, в който родя. По принцип аз не следя кога в коя седмица какво трябва да се прави, докторите нали са за това. Те ми казват какво трябва и ме питат само дали съм съгласна. И тук ултразвука е 2 пъти по време на бременността, само ако се усъмнят в нещо или не се вижда те пращат пак. Аз имам 3ти на 21.12 защото искат да огледат сърцето пак, иначе кардиограмата му беше добра.
Аз се ваксинирах и против сезонния и против свинския грип. При нас са строго препоръчвани, защото вредите са много по-малко от ползите, а и доктора ми каза каква мъчителна гледка е при някои от неговите пациентки, които са лепнали грипа. А и аз съм всеки ден на работа, един колега в момента е болен от свинския и ме е страх. Но за съвет, ако бях в България, не бих се ваксинирала, бих си взела болничен, никаква работа и вкъщи на топло, без много контакти. Така че възползвайте се от болничните щом ги дават, на мен тука ми липсват.
Приятен и спокоен уйикенд, а за очакващите по Коледа, настройте се за най-истинските подаръци-сини и/или розови вързопчета.