Здравейте, момичета и да ни е честита новата темичка!
Благодаря ти за темичката,
White, леки финални метри и здраво бебоче
Tortila, добре дошла при нас! Пожелавам ти лека и спокойна бременност, както и палаво бебоче накрая
Предишната ми лекарка смяташе, че края на 4 г.с. или началото на 5 г.с. е най-добре за първоначален преглед. На мен ми се наложи да отида този път в 3 г.с. и 5-6 дни някъде, защото имах зацапване - видя се само хориална тъкан в матката, нямаше още сакче, но ултразвукът на лекарката ми е много добър и тя успя да види както се изрази "с голяма фантазия" моята сууупер начална бременност. В 5 г.с. и 1 ден вече имахме плодно сакче. Сега ходя на всеки 2 седмици на ултразвук, защото съм още в начална бременност, но си плащам. Не ми се вярва с направление толкова чести да ти правят. Цената е толкова - 30 лв.
Kristi, поздравления за хубавите новини
И аз съм се записала при доц. Томова за ранна ФМ, на 29-ти декември ще ходя, нямам търпение вече
Момичета, а при ранната ФМ в 11-12 г.с. може ли да се види пола на бебчо (извинявам се предварително за тъпия въпрос) или чак на следващата може да се види?
Smile, честити ритничета! Сигурно е много вълнуващо
TINI, леки финални метри и на теб, всичко да е по мед и масло
hriska, ползвала съм клотримазол крем преди години, но беше в комбинация с някакви хапчета-антибиотик. Тия гадинки са упорити за съжаление, но е хубаво да ги разкараш, особено ако мислиш да раждаш нормално. Доколкото знам имунната защита при бременност се намалява и гъбките са чести гости, но не е нещо притеснително. Хапвай повече кисело мляко, намали сладкото за сметка на повече полодове и зелечуци, носи памучно бельо, по-добре не използвай ароматизирана или цветна тоалетна хартия, а бяла неароматизирана и мажи кремчетата, ще ги пребориш, няма страшно.
Леко бременеене на всички!