Хоп, да се запиша и аз в юбилейната ни темичка!
Да се умножават темите за бременни и да се пълнят с мнооого момичета, сбъднали съкровената си мечта!
Добре дошли на всички нови попълнения!
Желая ви леки и безпроблемни бременности, изпълнени с много положителни емоции!
Мен вчера ме изписаха от болницата. Направихме профилактиката, както док препоръча - биха ми дексаметазон и ми вляха няколко системи. Странното е обаче, че се чувствам някак по-особено от вчера насам - като вървя коремът ми се втвърдява, а все пак системите, които ми вливаха бяха именно за успокояване на контракциите. И се чудя дали това са контракции или просто бебо вече почва да ми тежи. Добре ми е само когато седя или лежа. Определено вече ще трябва да си почивам повече, ама ми е притеснено някак това втвърдяване. Аз преди да вляза в болницата си се движех и чувствах по-добре.
Иначе съм доволна, че влязох в болницата, дотолкова че придобих представа какво ме очаква.
Запознах се с обстановката, видях персонала, обмених много информация. Нещо като "отворени врати", ама с реално изживяване.
Поне това ще ми е спестено - няма да се притеснявам какво ми предстои. То това да ми е проблема, важнто е всичкос бебо да е наред до края !
Те така!
На всички ни желая леки и спокойни дни!
На Уайт и Тини незабравима среща с малките им слънца!