0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Напротив, Миме, винаги сме качвали снимки, но на тайни места (снимка.бг - албум с достъп с парола само, например) и сме си давали линковете на ЛС само. Точно за да не ни гледат зложелатели. А пък аз все пак бях там и ви видях  :balk_71:
А, не те намирам във Фейсбуук-а  :oops:

Рокси, мейлът ми го има в профила, ще се радвам ако ми ги изпратиш  :D
« Последна редакция: Декември 13, 2009, 18:47:00 pm от little_rabbit »
*
Заяц, на моите снимки те няма ;)
Имаше гадни лампи на масите, които заглушаваха светкавицата и снимките станаха много тъмни, та ги осветявах допълнително и като цяло само 5-6 са за пред хора. Но се разбрахме да не качваме снимки във форума, някои момичта си имат съображения.
Моите са ми във Фейсбук профила...

Което ме подсеща да си влезна в профила и да си видя нефотогеничната физиономия :lol:
Което ме подсеща да си влезна в профила

И да ми дадеш оторизация или както там му се вика  :D
*
Което ме подсеща да си влезна в профила

И да ми дадеш оторизация или както там му се вика  :D

Оки,ей сегичка
Мечи във фейса ще притичка  :lol:
*
Напротив, Миме, винаги сме качвали снимки, но на тайни места (снимка.бг - албум с достъп с парола само, например) и сме си давали линковете на ЛС само. Точно за да не ни гледат зложелатели. А пък аз все пак бях там и ви видях  :balk_71:
А, не те намирам във Фейсбуук-а  :oops:

Хаха, нямах предвид теб :)
Аз те намерих и ти пратих покана, та моите ще ги видиш :)
Благодаря, момичета  :D
*
Снимките може да не са станали, но поне се научихте да си връзвате шаловете по последна модна тенденция :wink:
Радвам се, че се запознах с нови дами, че видях познати лица, абе с две думи беше супер  :D Картичките са страхотни, ще изпращам на приятели. Вярвам, че ще ги зарадвам :D
« Последна редакция: Декември 13, 2009, 22:10:31 pm от Ники »

*
Утре тръгвам за София, среща след Коледа, а? На 26-ти примерно?
*
Аз съм ЗА  :P :P :P
Утре ще се чуем и ще го измъдрим къде и в колко часа  :wink:
*
ми хайде да го измислим, утре вечер само сме със свекитата - после волна програма :) Когато кажете и където?
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
и аз искам,когато и където кажете. :D
Дони ,ние пък от 30.12 до 3.01 сме в Бургас. :lol:
« Последна редакция: Декември 23, 2009, 23:18:31 pm от z22 »
<br />
*
Само на 26 ли е варианта? Кажете час. Много ще се радвам да си видим Коледно.  :lol:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
и аз искам,когато и където кажете. :D
Дони ,ние пък от 30.12 до 3.01 сме в Бургас. :lol:

Ихаа, значи и в Бургас ще се видим :)
От утре 25.12 и ние се прибираме в София, така че и аз съм на линия за Коледна среща  :D. В Дон Домат предния път беше много добър избор - може пак там  :D.
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Момичета тази среща за всички ли ще е понеже аз бих искала да дойда  :oops: а и да си платя календарите и да си ги взема ако е удобно.Ако е на 26-ти аз няма да мога(Денис на 25-ти има рожден ден, но ще го празнуваме с приятелчетата на 26-ти) ама ще пратя парите по някой.
« Последна редакция: Декември 24, 2009, 15:12:37 pm от denisa »