0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
Аз мога да съм точно в 15.00ч там, няма проблем!

Мимс, моля те не пий фанта преди това, че как ще вземеш стълбите :lol:
*
Към списъка добавяме alex_roz и family_happi.Значи ставаме 24 девойки  :lol:
*
Пишете и мен :D

*
Пишете и мен :D

Аууу, радост за изстрадалата ми душа!!!!
  :balk_70:
*
Момичета, картичките които децата от дома в Роман са правили, са страхотни, ще нося в събота, който иска да си купи, по 1лв. са :D
*
Предния път направих предложение да набием Стефка, да и вземем парите и да драснем към Румъния, ама сега вече ще можем и картичките и да вземем ;) :cul2:
*
мимс, то не си струва за толкова малко пари бе, доброволно ще ви ги дам, не ма бийте, молви са :lol:
*
Тюх, аз не толкова за парите, колкото за боя, нали знаеш - трябва да се изпуска напрежението от време на време....   :smiley_abxb:
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Дали ще има повече бройки след месец, два и аз да си поръчам?

Сега ще се опитам да дойда за да донеса парички за "Коледа в Роман" и Коледно бебе".
Ако не успея за срещата в понеделник ще ги преведа.
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Мише, за картичките ли питаш?
има 300 бр., ще има за всички :wink:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
много спам, много нещо.
по-леко, че да няма метла, ОК?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

mishanta

• *
  • 7232
Не Стефи, медальони  :wink: след месец, два, три ще е Великден!
Имам предвид дали ще се запазят бройки и за по-натам!

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.

*
Мише,матрицата е при нас и по-нататък ще има нова поръчка,така че ще има  :wink:

Аз продължавам да броя: добавяме Ники,Силви25 и Мишето.Значи ставаме 27  8O :lol:
Ще се обаждам да увеличава местата за резервацията :lol:
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Аз си оставам под въорос до последно.  :(

*

mishanta

• *
  • 7232
Мише,матрицата е при нас и по-нататък ще има нова поръчка,така че ще има  :wink:

:thankyousign: Мечо!

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Аз няма да мога да дойда  :( Денис ми е болен.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
за съжаление нямах възможност да дойда  :(,но утре ще си взема медальоните от Стефи на срещата за опаковането и нямам търпение да ги видя.
Айде давайте снимки,да ви се порадваме и още повече да ме е яд,че не успях да дойда.
<br />
Аз минах само за малко (момичета, извинявайте, но наистина нямах време), но също ще попитам за снимки.  Още повече, че и мен ме има на тях ;)
*
Заяц, на моите снимки те няма ;)
Имаше гадни лампи на масите, които заглушаваха светкавицата и снимките станаха много тъмни, та ги осветявах допълнително и като цяло само 5-6 са за пред хора. Но се разбрахме да не качваме снимки във форума, някои момичта си имат съображения.
Моите са ми във Фейсбук профила...
Зайо, има те на една снимка от моя апарат, но си в движение и личи, че бързаш  :lol:. Аз не съм ги качавала никъде, точно заради това, да не се обиди някой. А и имам само 5. Ако искаш пиши ми на ЛС да ти я пратя.