Благодаря ви за топлото посрещане момичета, много сте мили
Виждам, че се е разгорещила една дискусия, ако мога и аз да изкажа мнение
През годините на борбата преминах през много етапи и много душевни състояния, в началото се настройвах срещу всеки, който по една или друга причина използваше репликите "
успокойте се и ще се получи; правете любов, а не деца; айде какво стана, кога ще имате бебе, какво чакате още; не го мислете толкова, ще видите как ще стане " и още много други от този род
После осъзнах, че хората не винаги целят да ме убидят, и не винаги имат задни мисли ,/
макар, че не рядко е така/ научих се да приемам подобни коментари с усмивка и да не давам обяснения
Последва етапа, в който плачех след всяка новина за бременност, докато накрая се научих да вярвам и да се усмихвам, да се радвам на всяка бременна, на всяко бебче, на всяка новина за успешна процедура
Покрай всички тези проблеми се научих да гледам на живота по-различен начин и да ценя това, което имам, опитвам се да не съдя никого, макар понякога да е малко трудно, но за мен това е по-лесния начин, така се измъчвам по-малко
Разбира се, от време на време отново се прокрадват въпроси от рода на "
защо на нас; какво сме сгрешили", но пък веднага си отговарям, че иначе нямаше да се познаваме и нямаше да имам честта да се запозная с толкова невероятни хора
Дано съм успяла да обясня какво имам предвид
Стана малко дълго, за което се извинявам
И последно
-
anizi , аз вече съм гласувала в анкетата, аз съм част от АГ-Варненките
Приятна вечер на всички