0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: Една Декемврийска седмица с дъжд от + тестове (30.11-06.12.2009)
« Отговор #140 -: Декември 02, 2009, 15:29:51 pm »
Цигу,не се нервирай така,вече не си ли се научила да подминаваш "бисерите" и да не се впрягаш.И на мен никак не ми хареса изказването на Тортила,ама не се ядосах.Е можеше да си премълчи,като не е наясно,но не го е направила.
Права си, Маринка, сигурно "щот имаш повече опит" от мен :lol:
osi_9 А така,по-ведро,какви са тия нерви.
« Последна редакция: Декември 02, 2009, 15:33:22 pm от Марина75 »

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #141 -: Декември 02, 2009, 15:30:40 pm »
Цигу,знам какво ти е...
Датата наближава и направо изпускаш парата, нали?
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Едва ли тук някой пише с лоши чувства  :bighug:
*
« Отговор #142 -: Декември 02, 2009, 15:38:49 pm »
Цигу,знам какво ти е...
Датата наближава и направо изпускаш парата, нали?
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Верно.Цигу колко остана?Да стиснем от вълшебните палчета! :bighug: :crossfingers:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #143 -: Декември 02, 2009, 15:44:23 pm »
Охо, хайде Цигу, стискаме, стискамеееее! :) Ха дано ти си ни второто ++ :)

« Отговор #144 -: Декември 02, 2009, 15:45:01 pm »
Здравейте момичета, приемате ли нови попълнения :) :oops: Преди почти два месеца приключи и втория ни неуспешен опит ин-витро и тъй като сме с неизяснен стерилитет, не спирам да се надявам, че нещата може да се получат и без процедури  :) Сега след втория опит се чувствам някак много спокойна и уверена, и знам, че следващата година ще е нашата, и бебчето ще се появи, независимо по какъв начин  :)
Желая успех на всички и много пъти по две чертички  :D
« Отговор #145 -: Декември 02, 2009, 15:47:24 pm »
Едно сърце повече или по-малко няма значение, когато една двойка има проблеми.
Както и кога наближава датата на теста, също няма значение, когато човек бъде засегнат.

Момичета, ще ви помоля за толерантност и разбиране!

Едните опитваме много години и се подлагаме на множество изследвания и процедури, другата част имат щастието да забременеятпо по най-приятния и ненатоварващ начин, но всички не знаем какво е да си от другата страна и какво би наранило човека отсреща.

Затова моля ви отново, помислете първо преди да натисните бутона "Публикувай"!
Зачитайте чувствата на другия!
« Последна редакция: Декември 02, 2009, 16:00:47 pm от radosttinka »
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #146 -: Декември 02, 2009, 15:55:48 pm »
Здравей Съни добре дошла в нашите редици, много се радваме на новите попълнения, но още повече се радваме, когато бързо отлетят от темата за очакващи да видят + тестче и се похвалят с такова. Пожелавам ти да не се задържиш много тук, съжалявам за неуспешните опити, имай вяра и невъзможното ще се превърне в реалност  :goodluck:.
Милички, много напражение има напоследък тук, толкова много съжалявам, че просто живота ни подлага на такива изпитания, понякога както при Тортила бързо се случват нещата, понякога бавно, но всички тук сме с една цел - да имаме така желаното бебче и да си помагаме и споделяме за проблемите съпътстващи мечтата ни. Сигурна съм, че Тортила не е искала да засегне никоя от нас, просто е била водена от добри чувства, това е...
Желая ви скоро да видите тези  :bfp: и всичко да е ОК, да сме живи, да сме здрави всичко се нарежда. Много мъка има по света и в много различни аспекти, но ние сме силни и ще се преборим  :grouphug:
*
« Отговор #147 -: Декември 02, 2009, 16:41:22 pm »
Добре дошла,Съни! :welcome_1:
Дано 2010-та е твоята година! osi_9
Радост,много професионално си се изказала.По-добре не бих могла да се изразя.
С проблем,или без проблем-щом няма  :bfp1: , а после и  :babyflips: еднакво силно боли. :?

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #148 -: Декември 02, 2009, 17:06:58 pm »
Здравей Съни и добре дошла! Пожелавам ти скорошно измитане от нашата темичка!!! Да не си помислиш, че сме негостоприемни-не просто много се надявам в темичката ни никой да не се задържа! И да не забравиш да ни подкрепиш ето тук http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=40002.0 имаме нужда от още едно рамо!!!
Аз въпреки малко грубичкия тон на Цигу съм напълно съгласна с нея!!! Знам, че както е казала Стинката трябва и толерантност, ама толерантност и от двете страни! Този пост на Тортила жегна всяка една от нас и всеки си помисли "лесно е от другата страна да даваш съвети"! Може би тя не е имала нищо лошо предвид, даже съм сигурна, но както е казала Радосттинка-три пъти премисли преди да щракнеш бутона "публикувай"!
*
« Отговор #149 -: Декември 02, 2009, 17:14:52 pm »
Не е лесно, когато всички наоколо забременяват сякаш е най-простото нещо на света. Получавала съм всякакви безумни съвети от приятелки, които са се "мъчили" да забременеят 5-6 месеца. И после неизменния въпрос - "какво стана, има ли нещо? Ааа, ама как така няма да стане?" Ами така... Или - "ох, пък аз пак съм бременна, ама сега хич не му е времето за дете, ще правя аборт". Последния аборт на приятелка много трудно го приех, но в крайна сметка всеки сам си взима решенията.
Знам, че само тук можете да разберете какво ми е, поне повечето от вас :) След две години безуспешни опити пак сме по доктори и пак всички изследвания са отлични дотук.
Но за тези две години съм се променила много - не мога да съдя и да се ядосвам. Всеки е различен и ако някой не е срещнал същите трудности по пътя, няма как да ви разбере. Не може да искате да ви разбере. Пожелавам на всички да имат късмет и да не чакат с години  :bighug:
*
« Отговор #150 -: Декември 02, 2009, 17:21:11 pm »
Здравей Съни  :P Дано следващата да е Нашата година, на всички от Щъркеловата банда :balk_602:

Момичета, ще ви помоля за толерантност и разбиране!

Едните опитваме много години и се подлагаме на множество изследвания и процедури, другата част имат щастието да забременеятпо по най-приятния и ненатоварващ начин, но всички не знаем какво е да си от другата страна и какво би наранило човека отсреща.
Зачитайте чувствата на другия!

момичета, мисля си че това което ни обединява тук е факта, че всички осъзнато и целенасочено искаме да имаме деца. А когато тръгваме по този път ние не сме наясно дали ще сме от първите, но всички тайно се надяваме да сме от вторите.
Нека не таим в душите си лоши чувства, а заедно да се помолим този месец да бъде нашият месец и най-вече Вашия месец, защото когато се молиш за друг силата е по-голяма!
:grouphug2:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #151 -: Декември 02, 2009, 17:25:36 pm »
Съни, добре дошла и да не се задържаш дълго в тази темичка, а да идваш в бремелинската!
Момичета, като ми е нервно, най-обичам да си хапвам сладичко. Няма да лепя картинки, защото Стинчето ще ми се скара, но ви черпя всички с една голяма вкусна мазнична шоколадова вафличка  :lol: :lol: :lol:
Цигу, много силно гуш :bighug:
« Отговор #152 -: Декември 02, 2009, 17:31:45 pm »
*sunny, добре дошла и дано скоро видиш ++ тест  :wink:

Цигуларче, сигурна съм че не изпускаш парата, както някой предполагат, а по скоро си обидена (независимо какъв ден от цикъла си  :wink: )от лекомисленото изказване.
Преди няколко месеца се появи една сладурка и сподели че те правят опити за  второ бебче и се чудеше дали ще се справят финансово и как ние се справяме  8O 8O 8O , мислим ли за второ дете - кой как се е почувствал няма да коментирам!!!

цунки на всички силни жени тук

« Отговор #153 -: Декември 02, 2009, 17:44:04 pm »
Тръгнах да пиша, ама накрая го изтрих...

Нека не задълбаваме в тази тема и да трупаме спам!

Съни добре дошла :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #154 -: Декември 02, 2009, 18:13:00 pm »
Благодаря ви за топлото посрещане момичета, много сте мили :D
Виждам, че се е разгорещила една дискусия, ако мога и аз да изкажа мнение  :) През годините на борбата преминах през много етапи и много душевни състояния, в началото се настройвах срещу всеки, който по една или друга причина използваше репликите "успокойте се и ще се получи; правете любов, а не деца; айде какво стана, кога ще имате бебе, какво чакате още; не го мислете толкова, ще видите как ще стане " и още много други от този род   :lol: После осъзнах, че хората не винаги целят да ме убидят, и не винаги имат задни мисли ,/макар, че не рядко е така/ научих се да приемам подобни коментари с усмивка и  да не давам обяснения  :) Последва етапа, в който плачех след всяка новина за бременност, докато накрая се научих да вярвам и да се усмихвам, да се радвам на всяка бременна, на всяко бебче, на всяка новина за успешна процедура  :D Покрай всички тези проблеми се научих да гледам на живота по-различен начин и да ценя това, което имам, опитвам се да не съдя никого, макар понякога да е малко трудно, но за мен това е по-лесния начин, така се измъчвам по-малко :D Разбира се, от време на време отново се прокрадват въпроси от рода на "защо на нас; какво сме сгрешили", но пък веднага си отговарям, че иначе нямаше да се познаваме и нямаше да имам честта да се запозная с толкова невероятни хора  :)
Дано съм успяла да обясня какво имам предвид :)
Стана малко дълго, за което се извинявам  :)
И последно  :) - anizi , аз вече съм гласувала в анкетата, аз съм част от АГ-Варненките  :wink:
Приятна вечер на всички  :D
« Последна редакция: Декември 02, 2009, 18:17:44 pm от *sunny* »
« Отговор #155 -: Декември 02, 2009, 18:17:37 pm »
И последно  :) - anizi , аз вече съм гласувала в анкетата, аз съм част от АГ-Варненките  :wink:

Е сега като си част и от Щъркелите, спокойно можеш да си пуснеш втория глас ;)

« Отговор #156 -: Декември 02, 2009, 18:19:51 pm »
джиджи , на мен не ми излиза опция за втори глас, дава ми само "изтрий глас"  :)
« Отговор #157 -: Декември 02, 2009, 18:27:28 pm »
джиджи , на мен не ми излиза опция за втори глас, дава ми само "изтрий глас"  :)

Хубава работа. Май някой се опитва да ни прецака :) Радостинка, я свикай модераторския съвет за помощ ;) И на мен така ми излиза, а съм сигурна, че трябва да може да дадеш втори глас. Още повече в първия пост на Пешек пише:
Време за избор.
Анкетата ще бъде активна до 15.12.2009. Имате право на 2 фаворита.
Можете да давате идеи за символични награди.
Гласувайте и се забавлявайте!

*
« Отговор #158 -: Декември 02, 2009, 18:30:07 pm »
като натиснеш "изтрий глас" те връща в анкетата и може да поставиш второ си тикче на Щъркеловата банда  osi_9

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #159 -: Декември 02, 2009, 18:32:29 pm »
като натиснеш "изтрий глас" те връща в анкетата и може да поставиш второ си тикче на Щъркеловата банда  osi_9

Ех, оли, не става само с ядене, нали /...трябва и акъл/ ;)
А аз модераторски съвет чак събрах  :lol: