0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Една Декемврийска седмица с дъжд от + тестове (30.11-06.12.2009)
« Отговор #120 -: Декември 02, 2009, 11:34:56 am »
Така такааааа,аз вече съм с мнооогооо добро настроениеее  :D
 Първо искам да благодаря на всички ви за подкрепата и всички думи който определено ме обнадеждават и ми дават сила да продължа.
 А сега,чакам дъжда от +++++++
 Аз се чух с моят док.Александров,и се разбрахме в петъка да отида към 10.00 ч. за да видиме по какъв протокол ще съм и от кога да почна противозачатъчните  :lol: :lol: :lol: , за да може като дрънне 2010 г. да даден старт на нашето бебче което ще стане от първия път,поне така искам ,ама щом искам значи ще си имаме маймунче съвсем скоро  :D :D :D
 Незнам но само като се чуя с този човек и светът отново става цветен за мен,колко и сив и мрачен да е бил преди това.Е сега мога и тост да вдигна с една каквоооо БИРА (само виртуално де) :drunk: :drunk: :drunk:
 За всички  :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #121 -: Декември 02, 2009, 11:38:18 am »
Пльоссссссссссссс! :D

Дали някога и аз ще стана Майка ?
Ей, Маймунчеее? Какво е това под аватара ти? Чак сега го видях  :oops:
Ама разбира се, че ще станеш! Ние всички ще станем, само че по сложният начин!  :D :D :D Нали за това сме жени, за да се справяме с трудностите :D Я по ведро  :D
ПП: Аз докато си излея душата ти си се развеселила - Урааааа! Хайде Късмет, Успех и т.н. Цуууууууун
« Последна редакция: Декември 02, 2009, 11:40:01 am от petqst »
*
« Отговор #122 -: Декември 02, 2009, 11:44:17 am »
Петя ме изпревари за секунди.

Мънки, точно щях да кажа да смениш този надпис,някакси не се връзва с таз сладка муцунка с биричка в ръка и ... вече с толкова ведро настроение.

Това с антралните фк е нещо ново за мен, та не знам, 8 не е ли съвсем прилична бр.?
« Отговор #123 -: Декември 02, 2009, 11:46:02 am »
Исе, ей това се казва новина :D
Хайде сега много по-весело, новата 2010 ще ти донеса най-хубавия подарък.
Да знаеш, че докато ти излеза решението от фонда, вече ще галиш тумбачето :D

Ще пия и аз сега една бира :lol:

Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #124 -: Декември 02, 2009, 11:47:45 am »
И аз да се цопна под вирусчетата на Тортила и тук мила да ти честитя и  :bighug:.
Исе така повече ми харесваш с по-добро настроение и никакви предаванки само напрд ти маймуна ли си или какво??? Хайде чакаме много ++++ тестчета, даноима много, по-точно вярвам че ще има много този вълшебен месец.Лек ден и да знаете и на мен ми беше криво без вас тая сутрин
« Отговор #125 -: Декември 02, 2009, 11:54:02 am »
Ам слушкам ви и смених надписа,защото вече знам че скоро,ама скороооо ще си имам тумбак с бебчеееее,ама и вие с мен ей,няма да изоставате,можете само да ме изпреварвате  :lol: :lol: :lol:
 Хахааххах Маймуна съм аз и то какваааааа ,ами вярваща  :wink: :wink: :wink: , да не забравя че съм и поет маймуна хиххихи новооткритата ми дарба,ооооо и маймуна която ще постави рекорд за най многооо +++++ тестчета в темичкатааа  :wink: :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #126 -: Декември 02, 2009, 12:08:53 pm »
Здравейте, цяла сутрин не мога да вляза!А и новините не са хубави при мен - оная  :witch:дойде преди малко! Благодаря за подкрепата  и палчетата! След 4-5 дена започваме да работим с нови сили, много сърчица, и много нови надежди! Целувам ви, и стискаме палци на тези които трябва да се отчетат тепърва! :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #127 -: Декември 02, 2009, 12:30:05 pm »
Раде, не унивай  :flower:
включвай се в Декемврийската група на ловуващи скоро и ще чакаме падаръци за Коледа. :occasion10:
Исе
, много се радвам да те видя в обичайната ти форма - усмихната, пълна с живот и надежда  :hug2:
« Последна редакция: Декември 02, 2009, 12:38:30 pm от ollivia »

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #128 -: Декември 02, 2009, 12:32:55 pm »
Ииии, Ради, гони я бързо онази с метлата и за 01.01.2010 да си с ++ тестче  :wink:
Тортила, ама верно ли каза мъжа ти
и той каза "дай го на детето да си играе и ще се побърка от радост"
Много се смях  :lol: :lol: :lol:

« Отговор #129 -: Декември 02, 2009, 12:53:56 pm »
Никакво отстъпление, гоня гадината и се мятам на моя! :bellydance: :bed:През Коледните почивни дни какво да правим друго - бебе разбира се!
*
Re: Една Декемврийска седмица с дъжд от + тестl
« Отговор #130 -: Декември 02, 2009, 13:14:38 pm »
Точно така, Маймунке:  2010 год. ще е наша, Вярваме в това!
Раде, нов месец нов късмет! Успех!
Дано на всички ни Новата година ни донесе по едно, две, а защо не и по три бебока! :D :D :D
« Отговор #131 -: Декември 02, 2009, 13:23:12 pm »
Здравейте сладурки, искам да ви разведря малко, дано да успея

http://www.vbox7.com/play:86a03ab3

Раде, :bighug:
Исе и на теб горе главата. Нищо не се знае, времето ще покаже
« Отговор #132 -: Декември 02, 2009, 13:25:40 pm »
Да си призная когато започваха нашите опити за бебе преди 4 год. си казвах така: искам да имаме момче,задължително и да е първо и след 2 години искам едно момиченце.Като се мина време започнах да казвам че няма значение от какъв пол е само да стане.След това казвах вече,че искам две навенъж и след време още едно.После минах на варянт ,абе може и 3 да са наведнъж(нищо че немога да ги износя в реалноста ,мечти),и сега след толкова мъки съм готова и на четири на веднъж,само живи,здрави и скоро да станат.Ако се забавиме леелелелелеел аз ще мина 10 ката  :lol: :lol: :lol:
« Отговор #133 -: Декември 02, 2009, 13:44:10 pm »
Dageya много сладко филмче  :balk_103:

Наде наистина и аз се развеселих от репликата, но детето само за нашето бебе говори, подчертавам още не сме и казали, даже беше казало на госпожата си в градината та и те ме разпитваха  :)та и аз като него си мисля, че тя ще много щастлива от това че ще имаме бебе :)

Хайде подред на номерата да се прехвърляте в най долното списъче :crossfingers: :bfp:

Като гледам повечето графики когато правите тест за овулация сърчицата ви са обикновено пред положителния тест или в същия ден и няма след това, от цялата информация която прочетох за овулацията и тестовете изобщо, би трябвало сърчицата да са поне един ден преди положителното тестче, в самия ден според мен не е задължително и един два дни след това, защото нали овуто настъпва 12 до 48 часа след положителния тест за овулация?
Извинявам се за дългия пост и да не обидя някой   :)
« Последна редакция: Декември 03, 2009, 09:26:25 am от radosttinka »
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #134 -: Декември 02, 2009, 14:33:26 pm »
Ха добър ден.Ама туй да няма сайт е все едно да не съм пила сутринта кафе,пристрастена съм и туй си е.Тук гледам бира пак се лее,Маймунчо поддържа доброто настроение на 10,супер.Само туй с четирете бебета на веднъж нещо ми се вижда,че на лакомия си го ударила,а Исе.То и аз си мечтая да са 2 наведнъж,ама ти пък бая си вдигнала летвата-на 4.Пък и къде ще ги носиш бе,жена,трябва и по циците да разпределяш,то за отглеждането после грижи няма да имаш,ние ще помагаме,ама за носенето не знам......Лудетина такава,ама пък съм сигурна,че 2010г.ще си с корем да знаеш и ще посрещаш 2011г.с бебе,също съм сигурна.Айде наздраве по случая,тъй и тъй си размятала бирите вече,аз ей сега включвам фритюрника за картофите,че то ей тъй гола бира ,бива ли  :lol:

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #135 -: Декември 02, 2009, 15:08:36 pm »
и една забележка без да се обиждате, щот имате по голям опит от мен, но като гледам повечето графики когато правите тест за овулация сърчицата ви са обикновено пред положителния тест или в същия ден и няма след това, но от цялата информация която прочетох за овулацията и тестовете изобщо би трябвало сърчицата да са поне един ден преди положителното тестче в самия ден според мен не е задължително и един два дни след това, защото нали овуто настъпва 12 до 48 часа след положителния тест за овулация? Извинявам се за дългия пост и да не обидя някой по дълговременен форумец  :)

Понеже си тръгнала да правиш забележки, да взема и аз да се поуча. Като след 3 дни въздържание докарваме към 25 милиона сперматозоиди, кои дни точно викаш трябва да правим секс та хем да има бройка, хем да покрием добре овулацията?

Айде дано момичетата с по няколко стотин или няколко хиляди поста, с неуспешно инвитро и безброй стимулации, с мъжки фактор, хормонален дисбаланс, поликистозни яйчници, изчерпан яйчников резерв, запушени тръби и други такива красоти, последват съвета ти и най-после забременеят.

Тези, които закачливо молиш да не се обиждат "щот имате по голям опит от мен" всъщност имат друго - ПРОБЛЕМИ. Ако не си го разбрала докато си чела и писала в темата, значи си спала. В противен случай самодоволството ти дразни и обижда.
Жива и здрава и лека бременност.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #136 -: Декември 02, 2009, 15:19:27 pm »
Цигу,не се нервирай така,вече не си ли се научила да подминаваш "бисерите" и да не се впрягаш.И на мен никак не ми хареса изказването на Тортила,ама не се ядосах.Е можеше да си премълчи,като не е наясно,но не го е направила.Ти пък не се изнервяй.И ние сме на тоя хал който и ти описваш,но хората които са забременели от раз не го разбират.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #137 -: Декември 02, 2009, 15:19:28 pm »
Здравейте пак!
Хахааххах Маймуна съм аз и то какваааааа ,ами вярваща  :wink: :wink: :wink: , да не забравя че съм и поет маймуна хиххихи новооткритата ми дарба,ооооо и маймуна която ще постави рекорд за най многооо +++++ тестчета в темичкатааа  :wink: :D
Ей това вече е нашето весело Маймунче.:hug2: Така те искам,а когато пак увесиш носле,ние пак ще сме тук да те прегърнем и избършем сълзите ти.
Раде,гушки!Хайде да се класираш за Новогодишното чудо. :wink: :crossfingers:
За тестовете и правенето на кекс по график...не ми се започва,защото при оптимални условия /т.е.всичко е перфектно и се уцели точния момент/ вероятността за зачеване е 25-30%.Всичко си е шанс,късмет и мъничко Съдба. yahoo_33

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #138 -: Декември 02, 2009, 15:22:12 pm »
Абе Цигу, не се пени, не се ядосвай! :)  :bighug: :bighug:
То момичето малко е прекалило, ама нищо де! Да е жива и здрава и наистина бързо и ние да последваме примера и :)

Скарлетко, цункии :)
Цун

*
« Отговор #139 -: Декември 02, 2009, 15:27:01 pm »
Цигу,не се нервирай така,вече не си ли се научила да подминаваш "бисерите" и да не се впрягаш.И на мен никак не ми хареса изказването на Тортила,ама не се ядосах.Е можеше да си премълчи,като не е наясно,но не го е направила.
Права си, Маринка, сигурно "щот имаш повече опит" от мен :lol: