0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
И аз искам вирусчета :) Ще го хвана ами, няма все да ми бяга по тъча!
Гарче,по добре непитай,не е за разправяне,но ти няма за какво да го пускаш.
Радостинкааааа само не по дупето че после като танцувам еротично на мъжа ще съм чудна гледка в гръб ахаххахахахха ,благодаря ви за стиснатите палци,като се прибера ще се отчета надявам се хубав резолтат  :balk_21:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
И на мен ще ми трябват вируси, оная бута  - май :ask:
Ето веднага ;)
  :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

:bubblebath: :bubblebath: :bubblebath: Поизкъпах се! Благодаря ти!
Здравейте момичета, какво да ви кажа не се стърпях и си купих два теста един лентичка и един Шуър чек. Като се прибрах в 17.30 реших да рискувам и направих тест с лентичката и е  :bfp: почти веднага още на първата минута със сравнително еднакви черти тестовата е една идея по бледа от контролната
:bighug: и много ви благодаря за подкрепата и вниманието  
:crossfingers: :crossfingers: всички да ме последвате :) След 2 дни ще наравя още един. Да ви кажа нямам поти никакви признаци, освен че по често ми се ходи в тоалетната и леки болки долу, не ме болят гърдите, не ми се повдига и други. Ще бъде страхотен подарък за Рождения ден дъщеря ми,тя само за това говори, когато си имаме бебе и е толкова убедена, че ще имаме, че всеки път се чудех какво да и кажа когато нямаше резулат. Вие сте първите на които казвам даже и мъжът ми още не знае.  Не знам какво още да кажа надявам се всичко да е наред :)
« Последна редакция: Декември 01, 2009, 18:59:10 pm от tortila »
*
Torti  :P :ballons: :ballons: :ballons: :rainbow:
тихичко Честито!
.. и да не пропусна - знаех си!  :wink:

Раде, дръж фронта! :crossfingers: :crossfingers:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
Браво, тортичке :) Много хубава новина. Дано да заразиш и останалите. Не се притеснявай за признаците. Много е рано още, а и по-добре да нямаш ;). Сега по-скоро ще усещаш сякаш ще ти дойде. Късмет и успешна бременност със сладко бебче на финала :)

Хеееееееейй, браво на Тортичката  :cheerleader: :cheerleader:
Седмичната темичка започна да ми харесва още повече. Само така, давайте момичета, време беше. Хайде мила, дано "повлачиш краче" за още  :bfp:
Олееее,олеее,олеее,олееееееееее и тортичка видя ги двеееее  :balk_87:
 Лелелелеле почна сееее дъждддд вали вали с тестове от две черти.
 Брей голяма съм била поетеса начи ,хихихи скрит таланта  :balk_68: :balk_71:
 хайде дано повлечеш крак,хахаахах мисля да направя рекорд в моята темичкааааа  :lol: :lol: :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Исе, много късметлийска си я пуснала :wink:
Ще те абонираме до края на годината, та дано всички се извъртим да ги видим  :grouphug2:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
Re: Една Декемврийска седмица с дъжд от + тестl
« Отговор #91 -: Декември 01, 2009, 19:13:53 pm »
Tortila, честити две чертички и много лека бременност ти желая  :D

Мариноваааа, да вземеш и ти да направиш едно тестче :)
« Последна редакция: Декември 01, 2009, 19:17:53 pm от Надеж »

*
Честито, Торти! Лека бременност и здраво бебе ти пожелавам. Дано все така продължава седмицата. :D
Благодаря ви момичета да ви се връща и двойно дано не само седмицата а и месеца е късметлийски днес е 01.12  :) :crossfingers: за всички да се изредите и напуснете подред в другата темичка  :bighug:
Чудех се дали не е рано да пускам вирусчета, но ето малко :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Да ви заразят дано :D
« Последна редакция: Декември 01, 2009, 19:26:52 pm от tortila »
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Охооооо гледайте какво става тук,ръчичката на Маймунката ще да е късметлийска.Честито на Тортила,дано да прихванем всички тоя хубав вирус.Исе,ама ти много скрити дарби си имала бе жена,ей на и за поет те бива.Пък за шляпането по дупето не знам,щом не слушаш нека те нашляпа Радостинка,пък послеееее на свещи ще танцуваш по голо дупе,да не се вижда.Пък и тя нали я знаеш каква е миличка,няма да шляпа много.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Ехеее браво тортила  честито миличка и леки 9 м !
Най хубавото и здраво бебе на финала !
Зарадвай сега всички от семейството си !
Момичета винаги съм се чудиля ако някога видя и аз двете чертички как да кажа на мъжо !Мечтая си за какви ли не сцени на щастие и изненада( много филми гледам  :D) ,защото и той очаква с нетърпение такава новина !
Ееех пак се размечтах ! :D
Исеее добре започваме тази седмична е пусната от тебе май наистина ще ни е на късмет!
Хайде дано тортила повлече крак та всичките да избягаме от тука !
[/url]
*
Момичета винаги съм се чудиля ако някога видя и аз двете чертички как да кажа на мъжо
И аз често се питам как ще реагирам. Много време мина, голямо чакане чакам, и вече ми се струва много невероятно преживяване. Не ми побира ума нито как ще стане, нито как бих постъпила. А след толкова разочарования и "симптоми", изобщо престанах да си мисля за тоя момент. Пък ако стане, все ще измисля нещо да кажа и свърша. :D
*
Eхее Торти много се радвам за теб!  :dance2: :dance2: :dance2:
Веднага се мушвам под дъжда от вирусчета - пльос, пльос, пльос......
Маймунте, ведрото ти настроение и лека ръчица ще донесе много късмет на всички ни  :lol:
Ей, че хубава новина :D
Първи ден от месеца на чудесата, първо положително тестче :D
Дай Боже всеки ден по едно :D

Тортила, честити две чертички :D. Лека и безпроблемна бременност, вярвам, че всичко ще бъде повече от добре :D

Раде, ти дръж фронта, мацко :D, с тази хубава графика, утрешното тестче ще е твоето :wink:

Момичета, започвам списъка с видялите ++++ за месец Декември и се надявам да бъде многоооо дълъг, като списъка, който пусна Искрето :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Момичета винаги съм се чудиля ако някога видя и аз двете чертички как да кажа на мъжо !Мечтая си за какви ли не сцени на щастие и изненада( много филми гледам  :D) ,защото и той очаква с нетърпение такава новина !

Дано не сте като мен само, че аз уж толкова чаках да се случи, а когато разбрах, че съм бременна бях като напикано мушкато....и така "погребално" съобщих новината, че чак ме е яд като си спомня. Ама нали съм си такава пъзла, все си представях че ще се случи пак най-лошото. Не позволявайте в такива моменти да ви влизат лоши мисли :)