0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Една Декемврийска седмица с дъжд от + тестове (30.11-06.12.2009)
« Отговор #360 -: Декември 05, 2009, 09:52:47 am »
Добро утро ранобудни момичета! От малко време съм с вас, но не мога без да отворя и прочета написаното тук през всяка свободна минута! Явно съм се пристрастила! Радостинка е приготвила хубаво кафенце,благодаря й, ще пийна, че снощи от купона ми е леко сънено все още!Дай боже да не се налагат болезнени процедури на нито една от вас, аз самата никога не съм се подлагала на такива /слава богу не ми се е налагало/ и като чета - настръхвам!А и като гледам графиките - очертава се +++резултат! :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 Пожелавам ви го най-искренно и очаквам с нетърпение да споделите резултатите!  :bighug:Спокоен почивен ден милички!Аз хващам гоблена!
*
« Отговор #361 -: Декември 05, 2009, 09:56:06 am »
Анизка,към теб имам специална молба-да пуснаш в понеделник темичката,и без това толкова време скатава  :wink:
И аз съм на същото мнение! :D :D :D
*
« Отговор #362 -: Декември 05, 2009, 10:06:26 am »
Да Анизка да не ни забравиш в понеделник! :D
Радостче моята ЦС беше с пълна упойка и след това започна да ме наболява и питах док Даскалов какво да пия ако ме заболи много и ми изписа някакво болкоуспокояващо и наистина се наложи да изпия едно и край
Само да намеря рецептата и ще ти напиша какво беше ,но като гледам графиката ти няма да има нужда така че ..Много силно ти стискам палчета миличка да не се наложи да минаваш през това отново !
Петинке и твоята БТ ми харесва ха дано..
« Последна редакция: Декември 05, 2009, 10:19:26 am от viviq »
[/url]
*
« Отговор #363 -: Декември 05, 2009, 10:12:27 am »
И аз се излюпих!  :D
Вече нямам търпение да идва утре, много ми е некомфортно. Корема ме боли, подут е и от този достинекс един з....  :constipated:
Той по-гаден и от инжекциите, бе  :?
Снощи си поставих прегнила в 11 ч. и сега чаааакам да мине деня, и нощта и да дойде утре  :wink:
Никид и Радостинка, давайте да видим  :bfp:
На скоро се смях с истории за тестове:
е, и аз си имам една  :lol:. Миналия опит на спонтанен цикъл. Ходих в клиниката да ми сложат прегнила. На другия ден седя си в къщи и чакама. Скука голяма, та си викам, чакай аз да видя прословутите  :bfp:, просто да им се порадвам.
Намерих едно изостанало тестче и хоп - втора бледа чертичка.  :wink:
Ех, мечти, но днес съм решила, че няма да хабя тестчетата. Живот и здраве ще ги пазя за Коледа
Анизкооо, потвърждавай че ще пускаш темичката в понеделник  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #364 -: Декември 05, 2009, 10:17:50 am »
Добро утро момичета,днес температурата малко спадна и реших да изчакам и утре да видя какво ще се очертае.То с моя цикъл всеки да е различно дълъг,вече незнам и кога ми идва.Но ако ще да е този месец утре би трябвало да покаже теста,та да видим ще има ли весел двоен празник за мен утре с имен ден .Успех и на другите очакващи,остава малко време за отчет до новата седмичка.

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #365 -: Декември 05, 2009, 10:38:05 am »
Цитат
Вече нямам търпение да идва утре, много ми е некомфортно. Корема ме боли, подут е и от този достинекс един з.... 
Анмарче,Достинекса не предизвиква запек,аз го пия от година и 8 мес.,но за пръв път чувам за запек от достинекс.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #366 -: Декември 05, 2009, 10:44:03 am »
Добро утро, момичета
Гледам ведро настроение има  :) - само така наближават празници  :wink: и ++ тестчета
Направо ви се чудя на Радост и Никид, как до сега не сте препикали някой тест  8O , аз досега 3 да съм препишкала  :lol:
Дано търпението ви се възнагради и наистина видите ++
Забравих  :oops: , Радостче мерси за кафенцето  :wink:
Анмарче, хайде мила идва деня!!! Много те мисля да знаеш  :)
Виви, винаги може да случи чудо  :wink:

Ние от обед тръгваме по огледи че решихме да сменим квартирата  :?

Приятна събота  :D

*
« Отговор #367 -: Декември 05, 2009, 11:02:45 am »
Аз сама се чудя на себе си как се въздържах сутринта да не направя теста,просто като видях ,че спадна температурата и от всичките разочарования всеки месец след отрицателния тест,просро не се реших.Но утре живот и здраве,и късмет най-вече ще видим.

*
« Отговор #368 -: Декември 05, 2009, 11:07:31 am »
Е, друго си е човек да се наспи  :) и да си пийне кафенце, мерси ... а сега ще чакам хубави новини ++++++

Сещам се за поне четири
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #369 -: Декември 05, 2009, 12:49:13 pm »
Момичета искам да попитам дали след инсеминацията може да те болят гърдите и ниско долу да имаш болки ? Днеск ами е 9 ден от процедурата. Възможно ли е да са симтоми на бременост ?
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #370 -: Декември 05, 2009, 13:59:03 pm »
Момичета искам да попитам дали след инсеминацията може да те болят гърдите и ниско долу да имаш болки ? Днеск ами е 9 ден от процедурата. Възможно ли е да са симтоми на бременост ?
Принципно всичко е възможно,не се вглеждай много много,чакай си теста спокойно.Успех ти желая.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #371 -: Декември 05, 2009, 14:25:11 pm »
Здравейте момичета, ето ме пак тук, благодаря на всички за подкрепата  :grouphug:.
Вчера всичко мина нормално,сега ще чакаме да мине първия цикъл и най-вероятно ще правим хистероскопия,защото док има съмнения за двурога матка.
Анизка,честито миличка, ето такива новини ме карат да продължавам да се усмихвам.
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: на всички очакващи  :bfp:.

:bighug:
Re: Една Декемврийска седмица с дъжд от + тестl
« Отговор #372 -: Декември 05, 2009, 14:29:27 pm »
Цвете ти нямаш ли цветна снимка?
 Оууу щях да забравя да кажа че се здобих с най късметлийските Гоналчета на света тези на Елина първите ми 4 бр. остават още 56 бр.хихихихих
« Последна редакция: Декември 05, 2009, 14:41:35 pm от Мonkey :) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #373 -: Декември 05, 2009, 16:52:01 pm »
Хоп, Добър ви ден!
Ахаа и настроение си имаме, супер!!!  :D :D :D
Аз да ви кажа, след малко ще се оправям и отиваме с моят на банкет на неговата фирма / с преспиване/ на Сребърното езеро!  :D :D :D
Утре като се върна ще ви пиша!
Айде приятна вечер! И да си почивате, еййй!!!
Re: Една Декемврийска седмица с дъжд от + тестl
« Отговор #374 -: Декември 05, 2009, 19:20:18 pm »
Ехааа голямо мъртвило тука момичета ;)
 Петя да си изкарате мнооогооо хубавоооо :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #375 -: Декември 05, 2009, 19:29:19 pm »
Ей ме на и мене  :)
Маймунке аз тъкмо бях решила да пиша писмо до Дядо Коледа,а ти си била свършила тая работа и за нас  :lol:
Леле Анизи....как си се стърпяла да не ни кажеш  :lol: Успех мила!
Радостче и ти имаш още малко да почакаш до ++++  :lol:

При мен нищо ново. Както ви бях казала спрях всички лекарства и прегледи и си чакам прегледа Януари при Владимиров. Е, иначе както винаги си кексаме на поразия, пък ако Господ е решил дано ни зарадва по празниците.
« Отговор #376 -: Декември 05, 2009, 20:03:31 pm »
Ей Криска абе домъчня ми за теб ,как така изчезваш за толкова време  :bighug:
*

!!!

• 1495
« Отговор #377 -: Декември 05, 2009, 20:58:14 pm »
Ей Криска абе домъчня ми за теб ,как така изчезваш за толкова време  :bighug:

:lol: Маймунке местиме се в София поне до края на зимата и междувременно ми се счупи и скоростната кутия кутия на колата, та по цял ден е нещо страшно - ужасно много работа и бесни обиколки по автоморги, по сервизи... И в това има нещо положително  :lol:, защото нямам време да мисла за проблемите  :wink:
Ти скоро влизаш в процедура нали така ?
« Отговор #378 -: Декември 05, 2009, 21:11:11 pm »
Ами скоро скоро към края на Януари дай боже  :lol:
 от сега съм се побъркала от вълнение ,та незнам като се почне какво ще е ихиххихих
*

!!!

• 1495
« Отговор #379 -: Декември 05, 2009, 21:17:36 pm »
Ами скоро скоро към края на Януари дай боже  :lol:
 от сега съм се побъркала от вълнение ,та незнам като се почне какво ще е ихиххихих

Ще успееш! Хич не го мисли  :wink:
И аз се реших на тая стъпка, така че 2010 ще ни носи много радост да знаеш!