0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Една Декемврийска седмица с дъжд от + тестl
« Отговор #340 -: Декември 04, 2009, 16:52:17 pm »
petqst , пиле шарено, къде слънчице ти е второто гласче? /за справка страница 3 от съответния за гласуване подфорум/  :lol: :lol: :lol:
Да да, ама аз като видях, че е напечено положението /Думите на Рачо / и си го промениииииииииих  още на същият ден- хахахахаах :D :D :D
ПП: Вече съм за бандата на Шаро!  :D :D :D
« Последна редакция: Декември 04, 2009, 17:04:48 pm от petqst »
Re: Една Декемврийска седмица с дъжд от + тестове (30.11-06.12.2009)
« Отговор #341 -: Декември 04, 2009, 17:10:56 pm »
Ясно, Стерчи, сега те разбрах  :)
Май този уикенд не само БГ ами цяла Европа ще се друса  :lol: :lol: :lol:

Раши, добре съм - подготвям се за лов  :bellydance:

« Отговор #342 -: Декември 04, 2009, 17:55:54 pm »
Аз нещо огладнях, така е като отказах ход-дога на обяд, да не взема да кача някое кило, сега ще ми стърже корема

Леле, Радост, ти си за трепане. Как не те беше срам да оставиш детето гладно.... Не помисли ли поне за него  osi_10

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #343 -: Декември 04, 2009, 19:12:24 pm »
Въй Исе,много на сериозно си ми взела думите бе,те АГ-то че са ни най-големия конкурент си е така,аз че ще те глобя спор няма :wink:,ама пак те обичам бе.
Пък за заметресението тая вечер и аз се включвам с Варненски трусове.Айде приятен лов на всички ни.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #344 -: Декември 04, 2009, 19:27:53 pm »
Рашка, добре съм, сега съм на вълна търсене на рецепти за риба :)
[/url][/url]
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #345 -: Декември 04, 2009, 20:02:45 pm »
Момичета - чак сега се включвам. Днес цял ден ми беше петъчно - много ясно :) Но понеже имах ужасно много ангажименти и денят ми мина като скорострелен влак, нямах време за любимото форумче. Още не съм изчела всичко, което сте писали, затова ще допълвам после.
Само да кажа на Радост, че в АГ няма да се навият за ЦС с упойка, затова хич и да не го умува този вариант. Ще й сложат локално лидокаин, който каквото с него, това и без него - но може да пиеш Аулин около час преди ЦС. Някъде четох, че сега ренгена в АГ бил повреден и май не правили ЦС, затова се обади да питаш.
На Съни и Искра - ще им кажа, че и аз прелитам в двете темички -тази и за АГ, така че която и бандичка да спечели там, все са мои хора. Обаче аз гласувах само за щъркелчетата, дори не се възползвах от правото да гласувам за двете местенца, но пък АГ са ми мнооооого на сърце. А за д-р Александров, мога да кажа че и на мен ми действа страхотно позитивно. Винаги съм усмихната до уши след разговор с него. Страхотна аура има този човек.
 Хайде връщам се да чета и после пак ще пиша.
Хубав петък ееее ... Обичам да е петък, особено когато другата седмица ми се очертава почивна и наситена с пътуване, екзотична екскурзийка и много емоции. Няма да мога да ви пиша около 5 дни, но после ще наваксваме. Разбира се за любимият ми ден следващия петък ще съм с вас.
 Обичкам ви !

"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #346 -: Декември 04, 2009, 20:47:42 pm »
Гардже, сподели къде ще пътуваш екзотично? Да си мисля за теб докато броя облаците и гледам голите клони навън.

Искре, много се надявам това ново начало да те доведе до малкото маймунче скоро.

Радост, аз още удържам фронта с теста след вчерашното разочарование, не знам ти как си. Дори да е илюзия, поне да я задръжим още ден-два. Хайде дано има радост утре или в неделя.

Стерче, Маринка, успешно ловуване!

« Отговор #347 -: Декември 04, 2009, 20:48:47 pm »
Гардже, за съжаление знам, че там не слагат упойки :? и затова от сега ме тресе паниката, като знам с упойка как ме боля, без нея не искам да си го представя...
А тоза за ренгена е притеснително, но така или иначе като ми дойде( а дано не се случи :wink:) трябва да звънна, уж да се разберем и тогава ще видим какво ще ми кажат.

Уф, направо си ме е страх, предния път не знаех какво преставлява и отидох много смела, ама сега...

Цигу, съжалявам мила  :(. Аз затова все стискам до последно :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #348 -: Декември 04, 2009, 20:52:02 pm »
Маринка не съм ти се вързала,ама след като после и другите почнаха да ми се карат  :? ми стана кофти  :wink:,та затова се извиних,а за гласуването няма да го коментирам вече  :) важното е че водим все още  :lol:
 Лека вече момичета,и спокойни почивни дни.Аз вече действам по набавянето на лекарствата  :wink: , пък да видим до къде ще я втасаме хихихи

Цигууу  :bighug:
 Радостинче,незнам ,ама ако си настъпателна може и да се навият с упойка,говори си лично с док.Успех ,и дано не се налага  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #349 -: Декември 04, 2009, 21:06:57 pm »
Ех момичета колко много сте изписали днес,аз само ви чета цяла седмица без да пиша,ама дано в неделя да има за хвалене ,мисля тогава да си правя теста,но може и да не остискам и още утре да го направя.Пращайте ми вирусчета.

*
« Отговор #350 -: Декември 04, 2009, 22:21:37 pm »
Ехеееее, Маймун! За кастенето ако вицираш мен, аз се чудих как да кажа, че това не е проблем че си и там член!
Малей, че и рима стана!!!  :D :D :D
Исках да ти подскажа, как да се подмажеш  :D :D :D
Лека и ползотворна на всички в лова!  :D :D :D
*
« Отговор #351 -: Декември 04, 2009, 22:28:18 pm »
Ха добър вечер!
Стана ми ритул - включмав се първия и последния ден от работната седмица! Много работа напоследък и никакво време за форумчето, а така ми липсвате!
Гледам всякакви настроение витаят - и хубави и лоши!
На момичетата претърпяли тази тежка загуба мога да дам само една приятелска прегръдка :bighug: Боли, но така е било писано - не знам защо трябва да преминаваме и през този ужас, но...ще успеем.
На виделите  :bfp: честито! Лека и безпроблемна! Анизка - много се радвам за теб мила!!! Страхотна новина! Още едно доказателство, че чудеса се случват!
Наближава и нашият ловен сезон - ха дано го уловим това яйце!
Лека и плодотворна вечер на всички!
« Последна редакция: Декември 04, 2009, 22:32:21 pm от viki_vat »
« Отговор #352 -: Декември 05, 2009, 06:48:21 am »
Добро утро поспаланки :D
Аз днес пак съм цъфнала във форума рано-рано и си търся компания за кафе?!

Никид, страхотна графика :D. Миличка стискам палците здраво, то като гледам...теста няма как да не е + :D

Весел и усмихнат съботен ден на всички :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #353 -: Декември 05, 2009, 07:26:57 am »
Добро Утро Радост благодаря за кафето  :) Като  гледам и ти и Никид май ще черпите  :) :crossfingers:  :crossfingers: за :bfp:
Ето малко вирусчета  :pink_dust_1: :green_dust_1: Приятен ден
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #354 -: Декември 05, 2009, 07:33:47 am »
А добро утро и от мен,тук съм и аз бе ,бачкам от 5,30ч.Радостинче,мерси душата за кафето,че снощи цяла нощ гледах тавана,не ми се спеше и хич не знам как ще изкарам днес.Пък за тая твойта ЦС стига си се шашкала,и без това няма да се наложи да правиш.Казах ти вече,теб съм те предвидила след Анизка,какви снимки,какви 5 лв.,айде дано утре да ни зарадваш.
Анизка,към теб имам специална молба-да пуснаш в понеделник темичката,и без това толкова време скатава  :wink:.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #355 -: Декември 05, 2009, 07:40:42 am »
Добто утро Радост и Тортила о,ооо и Маринка компанията се завързва за съботно кафенце!
Аз ччетох четох и не си спомням дали успях да честитя на Анизи !
Анизка мила честито и от мен леки 9 м и най-хубавото и здраво бебче на финала( а  защо не и 2)
Голямо гушш от мен !
МАринчето преполови работния ден а аз сега ще отивам!
Лек  ден на всички!
[/url]
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #356 -: Декември 05, 2009, 07:50:23 am »
Радостче - мерси за кафенцето! :D Маринка, Вивка и аз съм на работа днес, но утре ще почиваме. :bighug:
Радост - не само Никид ще се запише, и твоята графика е  :bfp:, айде остана ви още ден! Имате моите стиснати палчета! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Цигуларче  - и на тебе стискам миличка, така ми се иска тоя месец да е специален за всички нас, чакащи толкова отдавна... :crossfingers: :bighug:
Вирусчета не мога да ви пусна(все още  :wink:), но по едно  :babyflips: :babyflips: :babyflips: :goodluck: в кафенцето на Радост... :wink: :crossfingers:
П.п Не знам дали ще успеем, да хванем яйчицето, но леглото почна да скърца :oops: :D, май ще сменяме матрака.:pipy_longstocking:
Лек съботен ден момичета.
<br />[/url][img]http://ticker
« Отговор #357 -: Декември 05, 2009, 08:05:27 am »
Хоп добро утро и от мен  :D
 Лелеле Стерчеее чак заскърца,ами супер значи неможе да не го хванете егаси яйцето  :wink:
 Мерси на Радостинка за кайвенцетоо  :lol:
 Айде да си изкарате едни найстина хубави почивни дни,а на работещите най лекия работен ден  :bighug:

Радостинче графиката ти върви просто чудесно(пу,пу) ,а дано  :crossfingers:
« Последна редакция: Декември 05, 2009, 08:10:50 am от Мonkey :) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #358 -: Декември 05, 2009, 08:32:10 am »
Добро утро и от мен.Примък и аз в компанията за кафенце.Радост,благодаря.И още онзи ден писах,че ще черпиш. :wink:
Ники,и твоята графика си я бива.Дано,дано! :crossfingers: :crossfingers: Какъв по-хубав подарък за утрешният ти празник от този.
Цигу,Вивия-не отписвайте все още месеца. yahoo_17 yahoo_17

така ми се иска тоя месец да е специален за всички нас, чакащи толкова отдавна... :crossfingers: :bighug:
Еххх и на мен това ми се иска.Отскоро съм с вас,но имам стаж в един друг форум доста време..,а и в бебеправенето. :?
Дано Дядо Коледа не ни пропусне тази година!
Желая ви хубав,празничен уикенд,с много настроение и поводи за радост! :flower: :flower: :flower:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #359 -: Декември 05, 2009, 09:15:39 am »
Добро утро, момичета кокичета! :D
Аз днес пак си поспах до 9ч.  :D
Радосттинче, Благодаря за кафенцето! Мила, моите ЦС също бяха без опойка, а и кажи речи на ме е боляло много! Но както и да е - ти няма да я правиш тая поне в следващите няколко години!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 Никид и на теб стиснати палчета, пупупуу Дано :crossfingers:
Приятен съботен ден! :bighug: