Здравейте,
Винаги съм била доста скептично настроена към форуми, но се улавям, че този форум и сайт ги посещавам все по често и намирам доста ценна информация.
И ние попадамве в графата "необясним стерилитет" От една година не се пазим и не се получава. Не бих казала и, че пробваме постоянно, но в последната година все няколко месеца сме се старали по серизно, но безуспешно.
Направили сме основните изследвания, но от този форум разбирам, че има и още (имунолигични) за правене.
Имам редовен цикъл, установена овулация, проходими тръби, и хормоналните ми изследвания са "чудесни"
Спермограмата "отлична"
Този месец направихме Инсе и вчера обаче (както винаги като по часовник) ми дойде.
Утре съм на преглед, и ще разбера дали веднага трябва да подготвям второто Инсе или трябва да се почива месец.
Исках да попитам тези от вас, които са правили инсеминация: Имахте ли някакви симптоми след инсеминацията? Аз лично знам, че процесът за бебче може да е доста по-дълъг и времетраещ, от колкото се надявах, така че не съм от типа, който всеки месец се внушава симптоми, но след инсеминацията имах следните:
болки (пробождания) ниско в корема, огромни гърди, събиране на слюнка, газове (коремът ми беше постоянно издут, от което) и температура една вечер.
В последствие разбрах, че е възможно да е от Дуфастон, който ми беше предписан след инсеминацията. По принцип никога не взимам никакви медикаменти и когато взема нещо ефекта е доста силен. Както и да е, утре ще попитам докторката. Ще ви бъда благодарна, ако и вие споделите дали сте имали някакви по различни усещания след инсеминация.