Благодаря ти,
Плумериа ( и на всички останали за пореден път
)
И понеже така като гледам, тази темичка се заформи едва ли не в нещо като мой дневник ще взема да разкажа какво се случва с мен към настоящия момент. Днес на 8 ден от МЦ и 5 ден от стимулацията с Пурегон 50, бях на преглед. Оказа се, че ще разчитаме само на един доминант, който към момента е 18мм. Аз доста поогледах снимката от УЗИ прегледа и според мен има още 2 фоликула, но те по мои собствени и никак точни "изчисления" ( на база сравнение с другия фоликул, който е измерен и с пунктир се вижда, че е 18мм.) си самоизчислих, че останалите два са около 12-13мм. За тях доктора изобщо не ми спомена, значи хич няма какво да им се надяваме
Все пак след този преглед си бих и последното пето Пурегонче и може пък и да понарастнат (надеждата не умира, а). На 14.01 ще ми бият 10000 единици Прегнил, а на 16.01 се очертава ИНСЕ-то. Така като гледам Инсе-то ще е около 46 часа след Прегнила и дали няма да е късно, незнам. Разсъждавам си. Но вярвам на док. Той знае всичко
Както вече споменах - леко съм разочарована от левия яйчник (произвел двете по-малки фоликулчета), ама той милия явно не е имал време да си ги отгледа. Аз имам ранна ову и си мисля, че на 4-ти ден когато започнахме стимулацията, доминанта в дясно вече е бил започнал да наделява. Съответно затова сега избързва и прецаква идеята да нарастнат и останалите два. Тъй, че я да се пообидя леко и на десния яйчник
Шегувам се. Обичкам си ги и двата. Какво бих правила без тяхната безрезервна отдаденост за каузата "бебе"
Сега да не забравите да стискате палци на моето "фоликул" да се превърне в мома
С едничко - ама пак има надежда
А, ако все пак стане изненада и останалите се преборят в надпреварата - добре са ми дошли !