МОми4ета, много набързо се вкю4вам, попрегледах темата, не можах да из4ета вси4ки редове, и по-важно, понякога е необходимо и м/у редовете да се 4ете, което аз не направих, но искам да се вкю4а по темата с имунологи4ните.
Аз си ги самоназна4их, направих ги в "надежда" и то по-скоро ги направих от скука, защото от 5 години борба за бебе, освен една инсеминация и малко изследвания- нищо друго не сме предприели, та си викам, айде да направя и имунологи4ни, да видим пък там какво ще кажат. Изобщо не вярвах, а и още не вярвам в тях- направих ги и забравих за тях, не ме беше грижа дори. След то4но една година, реших да се обадя в лабораторията и да питам къв е резултата, ами оказаха се НК клетки 20% с две думи, където не го 4акаш, там се пука.
Терапията искаха да ми я диктуват по телефона дори, скараха ми се, защо не съм се интересувала от резултата толкоз време и т.н. Та вси4ки тези думи ги изписах с една цел- ако си решила да правиш имунологи4ни- направи ги, копие от резултата ще ти изпратят в и-мейла, а в цената влиза и "раз4итане" от д-р. Това раз4итане и препоръ4аната терапия е написано с ръкописни букви на гърба на листа с резултата ( ох, стана ли ясно) Т.е. не се притеснявай 4е няма нищо да разбереш и няма да знаеш какво да правиш, като им се обадиш, те по телефона ако могат, направо ще те излекуват
За имунореактивен инсулин- горе бяхте писали 4е само в 2-3 лаб в софия се правило, аз си го направих в пловдив, въпреки 4е съм с наднормено тегло- проблем нямаше с него.
Пред поста на Мели - мога само да се поклоня, много добре беше казано вси4ко
На вси4ки двойки с стерилитет, пожелавам скоро да се преборят с него, а на тези с неизяснения- ако успеете да го преборите въпреки неизяснеността му- какво зна4ение би имало намирането на проблема.