0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Re: Коледен подарък за любимият човек-идеи!
« Отговор #20 -: Ноември 30, 2009, 23:08:34 pm »
Уф, Елииии как чак сега виждам темата ти.
Ама то не е късно де, аз да ти кажа ко да му подариш към този подарък.(

Значииииииии седиш си дома на тъмно, идва си човека, влиза си вътре, пали лампата и ко да види. Една страшна мацка, наточена, насочена, нагласена от всякъде, ама не с дрехи, душо, щото ефекта не е същия. Е сложи там едни гащета от  по-оскъдните, колкото да не му е хептен лесно и едно тюлено наметалце, да поприкрие хубавкото ти тяло. А може и нещо за главичката да измислиш. :lol: :lol:

Ей, ама и ти си една палавница.  :wink:
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #21 -: Декември 01, 2009, 09:10:25 am »
ето линк, мацки
http://webpodaraci.com/show_gift.php?prodid=510220

Аз го поръчах, в сряда ще е при мен и ще ви кажа дали е готин. :wink:

Страхотна идея  и веднага я грабвам за моя именник на   Никулден .
Само се чудя между горното и това:
http://webpodaraci.com/show_gift.php?prodid=310308

А трябва да побързам  - до Никулден  трябва да е дошла изненадата.
Кое ви се струва по готино за именния му ден ?

Идеята на Mary е   винаги актуална,стига да ми мине настинката  дотогава.Оспамих темата ,ама ще ми простите :oops:- то Имен ден ,то Коледа -все са празници.
« Последна редакция: Декември 01, 2009, 09:15:33 am от nimika »

« Отговор #22 -: Декември 01, 2009, 09:14:37 am »
Ами ние решихме взаимен подарък да си направим,като отидем за празниците до гърция на малка екскурзия.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #23 -: Декември 01, 2009, 10:54:16 am »
Нат, страшна е идеята с кутията с късметчета  :) , ама за съжаление доставят само в БГ  :(
nimika , аз си мисля че първото е по-практично, смисъла е един и същ и не заема много място  :lol: , иначе 7 кутии са си доста (освен ако имаш къде да ги наредиш,разбира се)

Аз си мислех за камера, ама това е май защото аз искам камера,а не той :oops:
Пък е толкова капризен на тема дрехи, че вече не ми се рискува с това....
Иначе моят подарък ще е LG BL40

Ще следя темата с удоволствие

*
« Отговор #24 -: Декември 01, 2009, 10:54:52 am »
ето линк, мацки

Охо, супер! Натали, мила, дръж ни в течение и кажи дали човекът е харесал подаръка ;) Хехех ;)

*

Nataly*

• 2785
« Отговор #25 -: Декември 01, 2009, 10:57:08 am »
ето линк, мацки

Охо, супер! Натали, мила, дръж ни в течение и кажи дали човекът е харесал подаръка ;) Хехех ;)

Ама той ще е закачливото допълнение към коледният, така че чак тогава ще мога да ви кажа дали го е харесал. :wink:
Иначе ще ви кажа дали на мен ми харесва. :lol:
*
« Отговор #26 -: Декември 01, 2009, 11:00:07 am »
Добре, дадено! :) Кажи на теб как ти се струва :)

« Отговор #27 -: Декември 02, 2009, 11:53:46 am »
Ние решихме, че ще му подаря това от което има нужда тази година - нови дънки и нови обувки, защото милото няма да тръгне по магазините да мери, а ако тръгне ще купи тотален боклук, при това демоде :? Нищо не разбира милия нито от дрехи, нито от обувки, затова аз ще ги взема с уговорката да може да се връщат за по-голям номер.
Но се чудя още какво? Някой беше писал за пъзел от снимка :) Харесва ми идеята :)
[/url][/url]
« Отговор #28 -: Декември 02, 2009, 12:29:47 pm »
Това с кутията е много добра идея :)
С нетърпение чакам мнението на Nataly*.
Аз мислех да му взема една малка статуетка и да е гравирам с натпис "Татко на годината". :) Много ще се зарадва, че съм оценила труда с който съгради нашият дом и за помощта в грижите за нашата дъщеря.:)
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #29 -: Декември 02, 2009, 20:02:33 pm »
Момичета, днес ми го донесоха. Много е готина кутията, а и късметчетата вътре самного хитри, поне тези, които изтеглих аз. :lol:
А жълтите(с желанията, които трябва да изпълните вие)...направо са си "розова серия". Мъжете ви ще останат доволни  :lol: :lol: :lol:
На мен лично ми харесва като закачка към основният подарък.
« Отговор #30 -: Декември 02, 2009, 21:16:30 pm »
Натали, благодаря за свежата идея  :D. Май ще се възползвам.
« Отговор #31 -: Декември 04, 2009, 11:27:45 am »
Нат, много добре звучи  :D Супер  :D

Ще се възползвам и аз ама ще е подарък за 14.02, че към края на януари ще си ходим до БГ и тогава ще си поръчам :wink:

*

Nataly*

• 2785
« Отговор #32 -: Декември 06, 2009, 13:07:45 pm »
Да побутна малко, може някой да се ключи с други свежи идеи.
*
« Отговор #33 -: Декември 07, 2009, 13:04:34 pm »
Привет момичета.Ако вашите съпрузи са като моя да не става от компютъра ето ви няколко идеи.Досега съм му подарявала комплект за канцеларски принадлежности за бюрото.Машина за изкарване на снимки от комп.всевъзможни кутии и рамки за дискове.За имения му ден му взех две USB-80 GB за да не се оплаква вече че не му стигат.Миналата коледа беше голямо бюро а тази съм решила да е масивен кожен стол и има едни специални постелки за пода че ми направи паркета на нищо.Всичко което ви дойде на акъла за едно офис оборудване става за подарък.Дрехи и обувки не му подарявам защото ги купувам през цялата година и някак не ми се вързват за подарък.
*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
« Отговор #34 -: Декември 07, 2009, 14:14:04 pm »
Здравейте момичета, аз обичам да подарявам романтични подаръци. За именният му ден /Никулден/ купих красив голям букет от бели цветя /аз обичам белите цветя маргаритки и .../ и написах романтично писмо в плик/в него описах всички мои приятни чувства към него/, сложих ги в колата преди да влезе. Това го разчувства много когато отвори колата и писмото. За Коледа вече си купихме подарък - LCD 40 инчов телевизор /вече мога да чета субтитрите на филмите  :lol:/. За Нова Година съм запазила за 3 дни вила в планината с романтична вечеря на свещи камина и много сняг...Ако това ви харесва.... :D
Весели празници на всички!  :D

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
« Отговор #35 -: Декември 07, 2009, 14:22:18 pm »
Всяка година за коледа си купуваме нещо за дома, това ни е традиция. Тази година е ред на сушилня и хлебопекарна :)
« Отговор #36 -: Декември 07, 2009, 14:43:36 pm »
..Ако вашите съпрузи са като моя да не става от компютъра ето ви няколко идеи.

Моят пък ако може ще спи в колата си. Много пъти съм се чудила какво мога да му подаря, свързано с нея но.... явно не съм много идейна  :?

*
« Отговор #37 -: Декември 07, 2009, 15:16:36 pm »
От известно време насам съм на мнение, че нематериалните подаръци си заслужават повече т.е емоциите, които създават се помнят дълго, а може и завинаги. Затова на моето мъжле му подарявам "experience" както се казва. Първо го разпитвам лекичко за някоя нова мечта или нещо, което много иска да направи, но все не остава време и ако се вмества в бюджета ни, го купувам. Няма нищо по хубаво от това да видиш щастието на лицето му, когато сбъдва желанието си  :P
Ще ви кажа какво съм му подарявала преди, че понякога той преглежда форума (оставен отворен от мен) и неискам да си открие сегашната изненада - полет с балон, гмуркане с акули и т.н

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #38 -: Декември 07, 2009, 15:58:33 pm »
..Ако вашите съпрузи са като моя да не става от компютъра ето ви няколко идеи.

Моят пък ако може ще спи в колата си. Много пъти съм се чудила какво мога да му подаря, свързано с нея но.... явно не съм много идейна  :?
Джиджи има едни емотикони за кола , които на мен много ми харесват  :) Ето ти един линк да видиш за какво става въпрос http://podaraci.info/%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%B8/
« Отговор #39 -: Декември 07, 2009, 16:25:04 pm »
Благодаря Angelina, ще разгледам