0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Коледен подарък за любимият човек-идеи!
« -: Ноември 29, 2009, 11:37:13 am »
Хайде, момичета, помагайте с идеи, защото аз тази година яко зациклих и нищо не ми ражда блондинската главица. :lol:
*
Re: Коледен подарък за любимият човек-идеи!
« Отговор #1 -: Ноември 29, 2009, 11:45:55 am »
Nataly, ние с моичкия се уговорихме тая година да си вземем кънки за лед  :oops: няма да е изнанеда подаръка, но поне ще му се зарадваме и двамата!
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #2 -: Ноември 29, 2009, 12:10:56 pm »
Nataly, ние с моичкия се уговорихме тая година да си вземем кънки за лед  :oops: няма да е изнанеда подаръка, но поне ще му се зарадваме и двамата!
Хи-хи, чудесен подарък, но ние си имаме. Аз съм бивша фигуристка, а той хокеист.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #3 -: Ноември 29, 2009, 12:47:41 pm »
Аз много обичам книги. Съответно ми е хубаво и да подарявам такива. Иначе тази година вероятно няма да си подаряваме подаръци, тъй като решихме да си направим 2 екскурзийки през месец Декември. Това ще мине за взаимен подарък  :P
 Но ще следя темата и ако някоя идейка ми допадне - може да я реализирам.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #4 -: Ноември 29, 2009, 15:52:13 pm »
Хубава тема. Ще я следя с интерес. За съжаление и аз още нямам никаква идея какво да подаря. Не че за почти 14 години съм подарявала кой знае какви интересни подаръци, все са стандартни неща и едва ли ще успея да ви дам добър съвет, но.... ако измисля все пак нещо, ще ви информирам ;)

« Отговор #5 -: Ноември 29, 2009, 16:25:55 pm »
Аз съм човек на техниката и личната хигиена, :wink:
така че тази горина купих електрическа самобръсначка за тяло и една ел. джиджавка за почистване на космите в носа.
Милия много се зарадва(защото не се стърпях и му ги дадох),бил най-хубавият подарък за всичките 10 години откакто сме заедно. :D

« Последна редакция: Ноември 29, 2009, 16:27:46 pm от kadiata »
*
« Отговор #6 -: Ноември 29, 2009, 20:57:08 pm »
хубава темичка.
Миналата година беше електрическа самобръсначка.
Тази година бихме искали да е най очакваната новина за Бебе(е мойе и още за Никулден,тогава съм и именничка).
Но иначе интересен подарък за който бях чела някъде е кутия с "откровения и благодарности" за всеки ден от годината някакво пожелание или послание към любимия човек.

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #7 -: Ноември 29, 2009, 21:04:32 pm »
Още не с ъм мислила какво да му подаря, той най-много се радва на монети, но на мен вече ми се иска да му подаря нещо различно.
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #8 -: Ноември 29, 2009, 22:35:18 pm »
Но иначе интересен подарък за който бях чела някъде е кутия с "откровения и благодарности" за всеки ден от годината някакво пожелание или послание към любимия човек.

И аз четох днес за този вариант и ми се струва доста интересен.
Но не знам от къде да го купя, видях , че го има само в нета. Иначе е много интересно допълнение, но все си мисля, че основното трябва да е друго.
Още повече, че той на Коледа има и имен ден. :wink:
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #9 -: Ноември 30, 2009, 08:59:16 am »
и аз ще следя с интерес,че за 11 г. съм подарявала толкова много неща ,че нямам вече идеи.Повечето пъти са били,нещо от което е имал нужда.Но съм подарявала и пъзел от наша снимка,колаж с наши снимки в рамка ,сега последно му подарих торта -той много се интересува от история ,от войните и тортата трябваше да пресъздава битка (не я направиха точно такава,но карай ,пак беше много изненадан и му хареса).
<br />
*
« Отговор #10 -: Ноември 30, 2009, 10:23:22 am »

Но не знам от къде да го купя, видях , че го има само в нета. Иначе е много интересно допълнение, но все си мисля, че основното трябва да е друго.

Ами ти сама си го правиш мила-някаква кутия и вътреслагаш листчетата които ти си написала за всеки 1 ден от новата година.

*

Nataly*

• 2785
« Отговор #11 -: Ноември 30, 2009, 16:33:04 pm »

Ами ти сама си го правиш мила-някаква кутия и вътреслагаш листчетата които ти си написала за всеки 1 ден от новата година.

Ами ще си игаря толкова като има готови. Струват 60лв.  Има отделни за Неделите, на които е написано желания, които аз трябва да изпълня. :wink:
*
« Отговор #12 -: Ноември 30, 2009, 16:41:06 pm »

Има отделни за Неделите, на които е написано желания, които аз трябва да изпълня. :wink:

Е това чак на мен ми стана интересно  :lol: :lol: :lol:
« Отговор #13 -: Ноември 30, 2009, 16:48:22 pm »
Аз за подарък още не мога да измисля нищо, но имам време но 20.12. Обаче сега проучих за тортите въпроса и намерих една във формата на лаптоп  :lol: (моя е компютърен маниак). Мисля една торта такава да му поръчам, пък подаръка просто не знам...Накрая ще взема нещо банално и така (например кожено яке или друга дреха). С предварителни обещания не ми се заробва  :lol:, че ще поиска да си ги изпълня всичките!
Темата е много интересна!
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #14 -: Ноември 30, 2009, 16:53:49 pm »

Има отделни за Неделите, на които е написано желания, които аз трябва да изпълня. :wink:

Е това чак на мен ми стана интересно  :lol: :lol: :lol:

Уфф, исках да пусна линк ама не мога да го намеря нещо :oops: :oops: нали съм блондинка. Вчера толкова много прегледах, а сега не мога да го намеря :?. Иначе да-за Неделите са оцветени в жълто, а другите са в синьо.
Дано да го намеря къде беше.
Мимка, пробвай и ти нали си ми умно може и да се справиш по-добре от мен.
*
« Отговор #15 -: Ноември 30, 2009, 16:55:10 pm »
Моля те намери гоооо, че много се впечатлих :D

*

Nataly*

• 2785
« Отговор #16 -: Ноември 30, 2009, 17:07:14 pm »
ето линк, мацки
http://webpodaraci.com/show_gift.php?prodid=510220

Аз го поръчах, в сряда ще е при мен и ще ви кажа дали е готин. :wink:
« Последна редакция: Ноември 30, 2009, 17:17:49 pm от Nataly* »
*
« Отговор #17 -: Ноември 30, 2009, 17:16:00 pm »
 :bighug:

*
« Отговор #18 -: Ноември 30, 2009, 17:21:53 pm »
Ей тук също има всевъзможни изчанчени неща: http://www.bezpanika.com/ ;)

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*
« Отговор #19 -: Ноември 30, 2009, 22:06:03 pm »
Уф, Елииии как чак сега виждам темата ти.
Ама то не е късно де, аз да ти кажа ко да му подариш към този подарък.(

Значииииииии седиш си дома на тъмно, идва си човека, влиза си вътре, пали лампата и ко да види. Една страшна мацка, наточена, насочена, нагласена от всякъде, ама не с дрехи, душо, щото ефекта не е същия. Е сложи там едни гащета от  по-оскъдните, колкото да не му е хептен лесно и едно тюлено наметалце, да поприкрие хубавкото ти тяло. А може и нещо за главичката да измислиш. :lol: :lol: