Мили момичета,
Надявам се да не ставам досадна с обясненията си ,тъй като на някой момичета отговорих на лични,но сега ще ви дам разяснения относно поръчката.
Започнахме изпълнението на поръчката на 1.12.09. Три дни се правиха само восъчните отливки.На следващият ден медальоните се отляха от сребро,последва 8 дни грубо пилене.След това се започна с финната шлифовка,полиране и дооформяне на 5-те модела.Тъй като поръчката е голяма - над 150 бр.изпълнението и се забавя за съжаление.Разделихме на групи поръчките по градове,като между изпълнението на поръчките съпругът ми почива 2 дни,за да му се възстановят ръцете от шлайфането и полирането(защото му се нацепват пръстите и се набиват със сребърен прах и полир паста).
До момента са предадени 95 бр медальони.Довършва се Старозагорската поръчка,която ще изпратя най-вероятно след Коледните празници.
Пловдивската и варненската поръчки все още не са готови.В момента ,в който мъжът ми ми предаде готови медальони - аз ги изпращам.
Пазя всички адреси на момичетата от по-малките градове,които са ми ги пратили на лични.На всяка една ще изпратя медальончето и по куриер.
И аз и съпругът ми ви молим за извинение за закъснението,но той изработва всеки един медальон сам на ръка и това са му физическите възможности.Не очаквахме такъв голям интерес към медальоните и за това срокът ,който бяхме посочили първоначално се оказа неправилно пресметнат от нас двамата.
Още веднъж се извиняваме за забавянето!