0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
Re: Медальони - 2-ра част
« Отговор #60 -: Декември 19, 2009, 00:17:56 am »
О, идеално!  :D  Благодаря ви!
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

*
« Отговор #61 -: Декември 19, 2009, 11:49:19 am »
Тъкмо писах и на Мечо :) Медальоните дойдоха!
Невероятни са, още не мога да им се нарадвам :)
Браво , Мими!!!
*
« Отговор #62 -: Декември 19, 2009, 12:03:33 pm »
Дони,благодаря ти миличка  :oops:
*
« Отговор #63 -: Декември 19, 2009, 20:29:50 pm »
Днес съм предала 20 бр. служебни медальони.

Предадени са и  медальоните на:
Мели - 1 бр - модел 2
Мели - 1 бр - модел 5
Мели - 1 бр - модел 4
mira_mimi -  1 бр - модел 5

Момичета,да ви предупредя - не влизайте с медальоните в басейни,особено минерални,защото може да се окислят!
« Последна редакция: Декември 19, 2009, 21:20:49 pm от me4kata »
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #64 -: Декември 19, 2009, 21:37:22 pm »
Мече, благодаря!
*
« Отговор #65 -: Декември 19, 2009, 22:15:14 pm »
Моля запишете за новата поръчка един медальон за maia_st, платен е, нека само да си каже кой модел, че с вуматохата тази вечер не запомних :oops:
*
« Отговор #66 -: Декември 19, 2009, 22:33:57 pm »
Моля запишете за новата поръчка един медальон за maia_st, платен е, нека само да си каже кой модел, че с вуматохата тази вечер не запомних :oops:

модел 5 - 1 бр.
« Отговор #67 -: Декември 20, 2009, 16:53:17 pm »
Мога само да ви кажа, че медальон №5 ... е много, много красив  :D
Получих си го и искрено се израдвах ... и на картончето, и на опаковката...,

me4kata  :balk_104:
Силно мерси!!!
« Отговор #68 -: Декември 21, 2009, 09:26:07 am »
Медальоните за Пловдив в кого са. Календарите са в Мая, но за медальоните не разбрах. Единият ми е за подарък за Коледа и затова ми трябва тази седмица.
*
« Отговор #69 -: Декември 21, 2009, 09:58:30 am »
И аз се интересувам за Пловдив как мога да си го взема,защото ще пътувам и бих желала да си го взема.Благодаря много  :wink:
Dum spiro,Spero!
нашите две ангелчета с две мисии са вече с нас!
« Отговор #70 -: Декември 21, 2009, 12:07:52 pm »
Момичета,да ви предупредя - не влизайте с медальоните в басейни,особено минерални,защото може да се окислят!

Хубаво е, че ни предупреди. Аз като сложа нещо на врата обикновено не се сещам да го свалям в такива моменти, но този път ще внимавам повече. А под душа проблем ли е? :)

*
« Отговор #71 -: Декември 21, 2009, 12:09:01 pm »
Мили момичета,
Надявам се да не ставам досадна с обясненията си ,тъй като на някой момичета отговорих на лични,но сега ще ви дам разяснения относно поръчката.

Започнахме изпълнението на поръчката на 1.12.09. Три дни се правиха само восъчните отливки.На следващият ден медальоните се отляха от  сребро,последва 8 дни грубо пилене.След това се започна с финната шлифовка,полиране и дооформяне на 5-те модела.Тъй като поръчката е голяма - над 150 бр.изпълнението и се забавя за съжаление.Разделихме на групи поръчките по градове,като между изпълнението на поръчките съпругът ми почива 2 дни,за да му се възстановят ръцете от шлайфането и полирането(защото му се нацепват пръстите и се набиват със сребърен прах и полир паста).

До момента са предадени 95 бр медальони.Довършва се Старозагорската поръчка,която ще изпратя най-вероятно след Коледните празници.
Пловдивската и варненската поръчки все още не са готови.В момента ,в който мъжът ми ми предаде готови медальони - аз ги изпращам.

Пазя всички адреси на момичетата от по-малките градове,които са ми ги пратили на лични.На всяка една ще  изпратя медальончето и по куриер.

И аз и съпругът ми ви молим за извинение за закъснението,но той изработва всеки един медальон сам на ръка и това са му физическите възможности.Не очаквахме такъв голям интерес към медальоните и за това срокът ,който бяхме посочили първоначално се оказа неправилно пресметнат от нас двамата.

Още веднъж се извиняваме за забавянето!

« Отговор #72 -: Декември 21, 2009, 13:08:33 pm »
Ок, няма проблеми.
*
« Отговор #73 -: Декември 21, 2009, 14:52:38 pm »
Мечо, не се притеснявайте, никой не е допускал, че поръчката ще стане толкова голяма, ама какво да направим всички като ги правите толкова хубави и всички искат да имат медальонче! :)
Не се претоварвайте, чак ми стана мъчно, че съпругът ти си е наранил пръстите от толкова работа заради нас. Надявам се всички момичета ще проявят разбиране.  Жеста, който правите е невероятен. Много много ви благодарим!
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #74 -: Декември 21, 2009, 14:56:35 pm »
:youwoman: :hug2: и от мен огромни благодарности за работата и жеста Ви
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #75 -: Декември 21, 2009, 16:01:44 pm »
Мече, сигурна съм че всички разбират колко много труд положихте заедно с мъжа ти за да сътворите тези красоти. Не вярвам да има някой недоволен от факта, че няма да успее да се "накипри" с тази скъпоценност точно по празниците :) Важното е че каузата е добра и се включиха толкова желаещи. Успех, мила и весели празници! :bighug:

*
« Отговор #76 -: Декември 21, 2009, 16:44:15 pm »
Аз сега прочетох, наистина работата и това което правите двамата с мъжът ти е много.Искренно благодарности и дори и да има забавяне за мен лично, а си мисля, че и за останалите момичета не е проблем.Искренни благодарности и пак да кажа аз само на картинка много им се радвам сигурно са още по-красиви на живо :)

*
« Отговор #77 -: Декември 21, 2009, 16:49:28 pm »
Мече, Благодарности и от мен, за това което правите с мъжът си за нас!
 :bighug:
*
« Отговор #78 -: Декември 21, 2009, 21:41:32 pm »
Момичета,благодаря ви за разбирането!

:bighug:
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #79 -: Декември 22, 2009, 14:44:51 pm »
:flower: Мечо

Ако е възможно и аз да поръчам - медальон N 2 "изтумбен"
- последното ме посъветваха едни посветени Дами, каквото и да означава това!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)