Ифи,
много лош късмет, но съм съгласна с Делфинче, по-добре е да го разбереш сега. Ако искаш партньор в псуването по съдбата или каквото там ти помага, знаеш ме къде съм. На мен това ми е първи цикъл стимулация, но ако нещо разбрах от него е, че тъкмо когато реша, че всичко съм изчела, всичко съм предвидила, всички изследвания имаме, нещо изкача, което обръща ситуацията с краката нагоре (извинете за лошата игра на думи).
А по повод колко ще издържиш, днес си говорих с баба ми и стигнахме до заключението, че това с издържането е на принципа "колкото повече, толкова повече". За съжаление май е така, капацитета ти се покачва с всяка гадост, която ти се сервира, но пък може и Ницше да е прав, макар, че аз си мисля, че сме достатъчно силни и наистина, ама наистина няма нужда да ни прави по-силни тоз живот, щото ще започнем да приличаме на онези дето си бият анаболи
Ифи, много стискам палци за операцията и за следващата ти стимулация - да минат леко, да са много успешни и да ни се оплакваш колко е зле да си бременна съвсем скоро.