Да споделя и аз за ФертилАид-а... Мъжа ми го пи два месеца и половина, а аз пих женския Фертил около месец и се получи желания резултат
Заключенията от неговата спермограма бяха: левкоцитоспермия, астенозооспермия, тератозооспермия, наличие на антиспермални антитела, повишен брой на незрели клетки на сперматогенезата в еякулата. При мен хормоналните бяха в норма, кръвните - също, вирусологията - без проблем, до ЦС така и не стигнах, но явно поне една тръба проходима имам. Пихме ги по 3 капсули дневно, по моя инициатива - реших, че няма с какво да ни навредят, водят се хранителна добавка все пак. Подчертавам, че само споделям личен опит, нямам медицинско образование и не твърдя, че ФертлАид е подходящ за всички и може да се пие на своя глава. Ако имате колебания във вашия случай - питайте лекаря си все пак, особено ако се приемат някакви медикаменти, или е установено някакво заболяване - всичко си е индивидуално. Когато питах нашия лекар да купя ли за мъжа ми, той отговори, че нямало нужда засега, ама аз никога не съм склонна да слушам какво ми се говори...
Просто при нас, след близо 4 години и половина опити, взе че се получи точно след приема на тези препарати, може и да е чисто съвпадение, може и да е било нужно съвсем леко "подбутване" на плувците и моите яйчица, за да стане - не знам, само излагам фактите. Ползвахме и Пресиид-гел в месеца преди да забременея, като засякох овулацията с тестове, но бебето се получи на следващия месец, че не мога да си спомня и кога точно
- не беше целенасочен бебеправещ секс. Обяснимо, предвид резултатите при нас, аз съм убедена в ползата от ФертилАид-а, поне при двойки, при които не са мега сериозни отклоненията. При много тежки проблеми, едва ли само с тези хапченца ще се получат нещата обаче...
Пожелавам на всички опитващи, скоро да видят двете чертички! :)По един, или друг начин - все ще стане, ако не се отказваме.