Знаете ли какво четох преди малко, че клиниките у нас в един момент няма да могат да поемат толкова много одобрени. Като се замисля има логика, не са толкова много клиниките, а с фонда много повече жени имат шанс да се подложат на процедурата. Как ще се отрази това на качеството? Една приятелка ми каза, че в известна клиника вече са започнали да претупват малко нещата, не знам така ли е, няма да пиша и клиниката, за да не подейства това негативно на момичетата, които са там, а и не знам дали е вярно, разказа ми няколко случая, но винаги има две страни.
Имам един опит ин витро през декември, който финансирах сама, подадох си документите във Фонда в началото на годината. Мисълта ми беше насочена към лудницата, която беше в края на годината в клиниката и......... относно качеството и аз имах подозрения, но се надявам да греша!
Мисля,че сме в една и съща клиника.Аз имам един опит 2008г и един в края на 2009г. и знам каква лудница беше.Аз съм на същото мнение,че вече започват да претупват нещата,защото бяхме 140 жени за един месец на стимулация,което е много над възможностите им.Силно се надявам да измислят някакво решение на въпроса,защото в тази клиника нещата наистина стават много зле.
Момичета, наистина ли смятате,че тези разговори са за тази тема. Моля, ви прочетете заглавието, това не е тема за клиниките, за инвитро процедурите или за нещо друго.
Тук пишат одобрените момичета и тези които са си взели заповедта.Тези, които не са още в тази категоия, като мен самата, просто всеки път когато видят ,че има нов пост се надяват да прочетат ,че техния номер е близо
Моля,модератор да се намеси