0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Успех mravi!Успешни процедури!Дано ти е на късмет 2010!
Здравейте! Ние сме 2819 и още нямаме обаждане:( Надяваме се и с много търпение чакаме, за да започнем процедурата след Нова година. Пожелавам успех на всички момичета Имам молба нека тези, които са одобрени да пишат
Цитат на: yours в Декември 08, 2009, 17:48:08 pmЗдравейте! Ние сме 2819 и още нямаме обаждане:( Надяваме се и с много търпение чакаме, за да започнем процедурата след Нова година. Пожелавам успех на всички момичета Имам молба нека тези, които са одобрени да пишат Odobreni sme no vse oshe 4akame za obajdane nomer 2633 kazaxa mi 4e ne e gotova zapoveta.
Цитат на: emilli5 в Декември 09, 2009, 13:06:03 pmЦитат на: yours в Декември 08, 2009, 17:48:08 pmЗдравейте! Ние сме 2819 и още нямаме обаждане:( Надяваме се и с много търпение чакаме, за да започнем процедурата след Нова година. Пожелавам успех на всички момичета Имам молба нека тези, които са одобрени да пишат Odobreni sme no vse oshe 4akame za obajdane nomer 2633 kazaxa mi 4e ne e gotova zapoveta.И ние сме одобрени и чакаме заповедта №2683 сме.Има ли някой номер за да проверяваме за заповедите кога ще са готови? Предварително благодаря и успех на всички дано 2010г донесе много бебета на всички
Zdraveite,momi4eta predi malko mi se obadixa ot fonda nomer-2633 odobreni sme i drugiq 4etvartak otivame da si vzemem zapoveta.Ot vse sarce pojelavam na vsi4ki mnogo uspex i samo polojitelni rezoltati.