0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Цитат на: m2002m8 в Февруари 24, 2010, 12:16:43 pmБлагодарим на номер 4436.Казаха ли Ви след колко време ще бъде готова вашата заповед,а ако са Ви казали дата за връчване моля споделете я с нас.Не, не ми дадоха дата за получаване на заповед. Все още не са изготвени, но важното е че сме одобрени. Вярвам, че до две-три седмици и това ще се случи. Успех на всички![/qЦитат на: krem2003 в Февруари 24, 2010, 19:09:27 pmЦитат на: IOLII в Февруари 24, 2010, 16:59:20 pmА колко горе долу се чака да ти удобрят молбата?Моята молба е от началото на ноември и днес (не се стърпях) след обаждане във фонда съм одобрена. Но явно заповедите отнемат повече време. Мисля, че е логично да е така.uote]KREM 2003 ,може ли да кажеш точно на коя дата си подаде документите ,питам защото сме близки по номера за да мога да се ориентирам ,пише го на самото листче с номера.Благодаря ти предварително
Благодарим на номер 4436.Казаха ли Ви след колко време ще бъде готова вашата заповед,а ако са Ви казали дата за връчване моля споделете я с нас.
Цитат на: IOLII в Февруари 24, 2010, 16:59:20 pmА колко горе долу се чака да ти удобрят молбата?Моята молба е от началото на ноември и днес (не се стърпях) след обаждане във фонда съм одобрена. Но явно заповедите отнемат повече време. Мисля, че е логично да е така.
А колко горе долу се чака да ти удобрят молбата?
Цитат на: Димашки в Февруари 24, 2010, 14:42:10 pmАз съм номер 4951 и съм одобрена и също чакам заповед.Цитат на: fireive в Февруари 24, 2010, 14:33:52 pmАз съм 4494 и съм одобрена, но нямам още заповед. Колко ли ще чакам?Как разбра че си одобрена , ако е защото подаваш за втори път и е ясно предвид първото подаване е безсмислено да пишем , че сме одобрени , защото е ясно , и така се объркваме взаимно !!!
Аз съм номер 4951 и съм одобрена и също чакам заповед.
Аз съм 4494 и съм одобрена, но нямам още заповед. Колко ли ще чакам?
Цитат на: krem2003 в Февруари 24, 2010, 19:01:00 pmЦитат на: m2002m8 в Февруари 24, 2010, 12:16:43 pmБлагодарим на номер 4436.Казаха ли Ви след колко време ще бъде готова вашата заповед,а ако са Ви казали дата за връчване моля споделете я с нас.Не, не ми дадоха дата за получаване на заповед. Все още не са изготвени, но важното е че сме одобрени. Вярвам, че до две-три седмици и това ще се случи. Успех на всички![/qЦитат на: krem2003 в Февруари 24, 2010, 19:09:27 pmЦитат на: IOLII в Февруари 24, 2010, 16:59:20 pmА колко горе долу се чака да ти удобрят молбата?Моята молба е от началото на ноември и днес (не се стърпях) след обаждане във фонда съм одобрена. Но явно заповедите отнемат повече време. Мисля, че е логично да е така.uote]KREM 2003 ,може ли да кажеш точно на коя дата си подаде документите ,питам защото сме близки по номера за да мога да се ориентирам ,пише го на самото листче с номера.Благодаря ти предварителноПодадох документите си с куриер и нямам листче. Но утре мога да си проверя товарителницата и ще пиша.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ много бих искала ако някой с близък до моя номер(3779)е получил заповед да сподели.
номер 4275 е одобрен и си чака заповедта след около 3седмици
здравейте момичетааа аз съм номер 4992 и съм одобренаааа[/quoteНе разбирам вече нищо . Аз съм 4362 номер и още незнам дали съм одобрена . Моля Ви да кажете от къде знаете. Те ли ви звънят или вие?