0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Единствения резултат от цялата дискусия е,че сега никой вече няма да пише,когато разбере,че е одобрен.Но това не означава,че няма да има такива обаждания във фонда.Та какъв беше смисъла?!
"да,одобрени сте..."отнема точно 30сек.
Цитат на: lemon в Февруари 10, 2010, 18:37:50 pmЦитат на: bari в Февруари 10, 2010, 17:20:35 pmза първи и последен път званнах в фонда защото наистина имам НУЖДА да знам дали сме одобрениВсеки има нужда да знае. Ако отговаряш на условията - значи ще те одобрят и няма сила на света, която да им попречи да го направят. А само страница по-назад пише до къде са стигнали миналата седмица...за пореден път се убеждавам 4е не трябва да пи6а по форумите и никога пове4е няма да го направя,извинявам се на вси4ки 4е съм загубила 30сек.от времето на фонда.
Цитат на: bari в Февруари 10, 2010, 17:20:35 pmза първи и последен път званнах в фонда защото наистина имам НУЖДА да знам дали сме одобрениВсеки има нужда да знае. Ако отговаряш на условията - значи ще те одобрят и няма сила на света, която да им попречи да го направят. А само страница по-назад пише до къде са стигнали миналата седмица...
за първи и последен път званнах в фонда защото наистина имам НУЖДА да знам дали сме одобрени
здравейте момичета,искам да помоля някой знае ли до кои номер са стигнали и по колко епикризи разглеждат на месец във фонда аз сам номер 5469(за втори опит съм)благодаря ви за отговорите.Късмет на всички.
номер 4180 е одобрен :kaos7:и си 4ака заповедта.