Здравейте момичета,накратко имам ПКЯ,открита преди 2 години,без хормонални нарушения и външни белези,пих противозачатъчни 2 години.Сега обаче искам да си имам вече бебче,спрях противозачатъчните и с тях спря и цикъла ми,след тях първия ми мензис дойде на 40 ден и от тогава нищо,вече 70 дни ми казват да чакам.Ходих при доц.Златков в МД,който ми препоръча док.Коларов (който се оказа доста неразговорлив човек) нищо не ми обясни,това което прочетох е че имам фол.киста 28мм и 3бр.фоликул. до 6мм,тънка лигавица 8мм (68 ден....)Назначи ми хормонални изследвания само на пролактин и андрогени,но нито ми каза в кой ден да ги пусна,нито нищо,а за това че не ми идва също НИЩО,в кожата си не се побирам,повечето от вас,които не са имали М толкова време ще ме разберът...Скоро съм спряла с противозачатъчните,да не се тъпча с лекарства (скоро,скоро от края на юли месец)
Въпроса ми,с това,което са ми казали да правя (т.е да чакам) почвам ли от някъде или тъпча на едно място и пролактин и андрогени могат ли да се изследват по всяко време или трябва да чакам да благоволи да ми дойде лелката и тогава...