0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
Re: чиновници или престъпници
« Отговор #20 -: Ноември 24, 2009, 22:30:07 pm »
Добрев е подал оставка.
Всъщност това не знам даже как да го определя...
Все тая. Трябваше да го изгонят публично още след онова интервю.
Дано мястото му заеме някой по-човечен, макара да не съм оптимист.
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #21 -: Ноември 24, 2009, 22:32:42 pm »
Трябва да гние в затвора до края на дните си и дано да са му много, за да са му по-дълги мъките  :x
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #22 -: Ноември 25, 2009, 11:09:23 am »
Пресктъпници!!!
наскоро гледах и репортаж за досегашното състояние в Агенцията за трансплантации.
крехките хорски надежди за живот са били захвърлени във вид на окъсани прашни папки в разни шкафове в мазе - непотърсени с години от никого. хората са чакали и умирали, а техните досиета са били гризани от мишките...

20 години преход. държава от Европейския съюз. аз вече не вярвам в нищо за тази страна. спасявайте се, който може.
:good_post:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #23 -: Ноември 26, 2009, 18:26:07 pm »
Трябва да гние в затвора до края на дните си и дано да са му много, за да са му по-дълги мъките  :x
няма да стигнат затворите за всички тъпоучни чиновници, заради чието бездействие, немърливост и некомпетентност са пострадали хора и са се разбивали човешки съдби ...

да, jam, harmony, Leila, evro ... светът е голям и спасение дебне отвсякъде
*
« Отговор #24 -: Декември 04, 2009, 14:36:12 pm »
Незнам... само се питам тия хора как си лягат вечер... честно. Това не е за първа година въобще...

този ми е втори в класацията на злодеите ...

първа ми е Масларова, която преди няколко години при нам си колко бюджетен излишък не поиска и един лев субсидия за домовете за деца. Тогава 8млн отидоха при федерацията по мотокрос... още не мога да ги преживея тия пари... Същата година нашите най-близки приятели осиновихе момиченце, което за година и половина не беше захранено с плодове, щото дома нямал пари...направо ми се доплаква
« Последна редакция: Декември 04, 2009, 14:40:09 pm от Fussii »
В очакване ....