0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Мили момичета, майки и бъдещи такива,

вдъхновена от поста на Delica, реших, че ще е добре да си направим тема, в която да объждаме идеите си за тазгодишният празник " Рождество в Роман " .

Ще бъде хубаво да спазим традицията, да съберем подаръци, каквото на всеки му е в сърцето и да изпратим на дечицата в Роман.

Това са нещата, от които мат нужда в дома, копирах ги от темата за Роман, потвърдени от г-жа  Ивет Симеонова.

1. Лакомства
2. Училищни пособия
3. Чорапи
4. Книги
5. Паста и четка, сапун и шампоан
6. Дезодорант
7. Лекарства
8. Чаршафи и хавлии
9. Бельо

Аз купих комплект чаршафи - единичен комплект на " Ню текс " гр. Мездра. За промоционална цена от 16лв. качествени са 100% памук.  Ако някой се интересува, промоцията е в Boumax. Комплекта ми хареса, купих и за в къщи.  :oops:
Разбира се, ще добавя още неща.

Само да добавя, че не искам да разводнявам темата а по-скоро ми се иска да се организираме по-добре. В смисъл, всеки по градове да води отчетност, да даваме предложения конкретно за местата, където живеем. Надявам се да има хубави плодове.

« Последна редакция: Ноември 25, 2009, 08:02:05 am от Елфи »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
Re: Коледа в Роман - Запечатано с любов от Пловдив
« Отговор #1 -: Ноември 24, 2009, 08:43:39 am »
Здравейте и от мен

Дееп стана ми много приятно за вдъхновението :wink:.Добре ще е да направим нещо на местно ниво и да се присъединим към момичетата в София.Аз лично много искам да посетя Роман тази година и ще се постарая.Така,че да действаме.
*
« Отговор #2 -: Ноември 24, 2009, 10:49:50 am »
В общата тема има прикачен файл с актуалните размери на децата. Ако искате, мога да го прикача към първия пост.
« Последна редакция: Ноември 24, 2009, 10:51:37 am от Елфи »
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #3 -: Ноември 24, 2009, 11:43:10 am »
В общата тема има прикачен файл с актуалните размери на децата. Ако искате, мога да го прикача към първия пост.

Да, Елфи, ще е чудесно да го прикачиш. Благодаря!  :kiss:

Здравейте и от мен
Дееп стана ми много приятно за вдъхновението :wink:.Добре ще е да направим нещо на местно ниво и да се присъединим към момичетата в София.Аз лично много искам да посетя Роман тази година и ще се постарая.Така,че да действаме.
Радвам се, за подкрепата Deli:D Аз също много бих искала да присъствам в Роман тази година и стига да имам възможност ще съм там.

Сега отностно подаръците... Имам идея да се обадя на една позната, която има фирма за сладкаски изделия да видя какво предлагат и какво мога да закупя от тях.

*
« Отговор #4 -: Ноември 24, 2009, 11:51:44 am »
Днес ходих до Метро 2 Пловдив

От поредицата Мулти пакет има следните неща:

Мъжки пижами от М,L,XL - 2бр на цена 29.99 с ДДС 100% памук по етикета фирма Кристи горнища като блузи.
Детски бикини,слипове - 10бр - 5.59 с ДДС
Чорапи 10 чифта от 34-45 номер - 8.39 с ДДС
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #5 -: Ноември 24, 2009, 23:11:27 pm »
Ето малко информация от Lady_11 за Пловдив:

За момичетата от Пловдив. На изхода на Асеновград има склад на едро на Арал. На мен по цени на дребно мъжки слип ми излиза левче. Имат детско /момичета и момчета/, мъжко, дамско. Хубави са и на приемливи цени.
Някой в Пловдивската тема беше споменал спално бельо от Ню текс, действително е хубаво. Ако се говори за голямо количество, мога да говоря за порядъчна отстъпка.

Не знаех, за тези складове  но ще ги посетя. :wink:

*
« Отговор #6 -: Декември 01, 2009, 13:57:08 pm »
Какво точно ще правим? Питам, защото имам желание да се включа. Събрала съм един чувал с хубави дрешки на моя племенник. На кой да ги предам? Проверих в складовете за цените на детското бельо. Бях нипасала в другата тема. Кога ще се ходи?
*
« Отговор #7 -: Декември 01, 2009, 14:55:21 pm »
Момичета аз мисля за начало да решим до ден два ще има ли среща на която да съберем пари по инициативите или всеки сам да си превежда паричките.Да видим ще се организираме ли от Пловдив повече хора да посетим дома.Смятам,че възможно най-скоро трябва да се преведат парите,който има възможност за да може да стартира пазаруването.Аз също искам да знам на коя дата е планирано да се ходи в дома.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #8 -: Декември 01, 2009, 19:42:56 pm »
Момичета аз мисля за начало да решим до ден два ще има ли среща на която да съберем пари по инициативите или всеки сам да си превежда паричките.Да видим ще се организираме ли от Пловдив повече хора да посетим дома.Смятам,че възможно най-скоро трябва да се преведат парите,който има възможност за да може да стартира пазаруването.Аз също искам да знам на коя дата е планирано да се ходи в дома.

Аз лично съм решила с парите, които майка ми и моето семейство сме решили да отделим да закупим неща за децата. Понеже тази седмица нямам никаква възмост  съм планирала  да отида да пазаря в началото на другата седмица.

Ако искате можем да се организираме и съберем повече средства, хората, които имат желание и да купим нещо заедно.

Всичко зависи от нас както се организираме.

Имам желание да присъстваме в Роман, но нека да видим на коя дата ще се организира посещението.  

*
« Отговор #9 -: Декември 02, 2009, 11:11:57 am »
И аз имам желение да посетя дома, но зависи на коя дата ще се ходи. Дайте идея какво ще правим, ще се събираме ли, пари ли ще събираме, че нещо не ми е много ясно.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #10 -: Декември 02, 2009, 17:59:57 pm »
И аз имам желение да посетя дома, но зависи на коя дата ще се ходи. Дайте идея какво ще правим, ще се събираме ли, пари ли ще събираме, че нещо не ми е много ясно.
Ако искаш можем да се организираме и да отидем заедно да купим неща за децата идната седмица.

Да изчакаме някой, който желае да се включи и ще действаме!

*
« Отговор #11 -: Декември 02, 2009, 18:22:45 pm »
Момичета, сестра ми продава бельо на фирма "Дафи". Знам, че производителят е от Пловдив. Казвам ви, защото асортиментът им е богат, качеството - чудесно, а цените - повече от разумни. Ако проявявате интерес - ще намеря един етикет и ще видя адреса. Произвеждат бельо, спално облекло и пижами.
Не знам дали става въпрос за същата фирма, или аз нещо съм се заблудила, но намерих един адрес на такава фирма в Кричим.
http://dafi-fashion.com/
« Последна редакция: Декември 02, 2009, 18:28:22 pm от du6ka »

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #12 -: Декември 02, 2009, 20:00:06 pm »
Душе, благодаря ти!  :kiss: Колкото повече информация имаме, толкова по-добре. Кричим не е далеч от Пловдив.  :wink: