0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
В общата тема има прикачен файл с актуалните размери на децата. Ако искате, мога да го прикача към първия пост.
Здравейте и от менДееп стана ми много приятно за вдъхновението .Добре ще е да направим нещо на местно ниво и да се присъединим към момичетата в София.Аз лично много искам да посетя Роман тази година и ще се постарая.Така,че да действаме.
За момичетата от Пловдив. На изхода на Асеновград има склад на едро на Арал. На мен по цени на дребно мъжки слип ми излиза левче. Имат детско /момичета и момчета/, мъжко, дамско. Хубави са и на приемливи цени.Някой в Пловдивската тема беше споменал спално бельо от Ню текс, действително е хубаво. Ако се говори за голямо количество, мога да говоря за порядъчна отстъпка.
Момичета аз мисля за начало да решим до ден два ще има ли среща на която да съберем пари по инициативите или всеки сам да си превежда паричките.Да видим ще се организираме ли от Пловдив повече хора да посетим дома.Смятам,че възможно най-скоро трябва да се преведат парите,който има възможност за да може да стартира пазаруването.Аз също искам да знам на коя дата е планирано да се ходи в дома.
И аз имам желение да посетя дома, но зависи на коя дата ще се ходи. Дайте идея какво ще правим, ще се събираме ли, пари ли ще събираме, че нещо не ми е много ясно.