Когато аз имам повече сили и настроение, и те са много по-спокойни и сговорчиви.
това е много вярно наблюдение. и оз съм установила същото.
И да довърша: Когато съм смазана и пребита имам чувството, че всячески се опитват с баща и да ме довършат
.
Когато имам време, ще ви изчета.
Сега само да пожелая на болните да оздравяват и да не се разболяват, а на здравите да се наслаждават на ноемврийските слънчеви разходки
Ние сме добре. Аз работя, тати работи, малката ходи на градина. Вчера госпожата ми каза, че са я избрали за водеща на тържеството на първи април. Била най- отракана.
Не знам да се радвам или да се притеснявам.
Няма три- водеща, а на 13 какво ще правим
. Почнахме с паролите и създадох нов юзер акаунд на компютъра. Тя вече започна и настройките да разучава. Музика, снимки и игри не ни влекат вече.
Имаме проблем и с подреждането. Като кажа подреди играчките, тя ги реди на дивана да спят. Като и кажа, не така, отговора е: На мен така ми харесва.
В магазина си слага в кошницата каквото и се яде. Но не нахалства. Забележка не се е налагало да правя. Взима си две три неща, солетки примерно.
Научи се да опонира стабилно. С две думи плаша се, какво ще е след 5-10 години, живи и здрави да са ни.
Мони мисля към 10 месеца проходи, но тя си беше шило от бебе. Племенника проходи на година и три месеца. Мисля, че е нормално и няма никакво значение. Когато са готови, не когато ние искаме