Слънчева и здрава седмичка на всички!
Каси, пластмасовите столчета не са ли по-нестабилни от дървените? Вероника както има навика да си разнася напред назад масичката на Чико и да се катери къде ли не, ми се струва, че ще са доста нестабилни пластасмовеите крачета под нейната тежест...
Иначе прегледах комплектите със столчетата и масички в mytoys.de, но цените са доста високи и не намерих нищо, съответстващо на моята представа
Мише, и аз не знам да има изисискване от 15 дена. Бързо оздравяване на Митаче и да опазиш Калинка малинка здрава!
Аз да се оплача от драмата в Токуда. При контролния преглед на Ники педиатърката взе назален секрет, който лично аз занесох до реигистратурата за изследване. Едва дочаках петък за резултатите, звъня следобеда и о, ужас! Нямало изследвания под такова име! 15 минути ровеха из компютъра, търсеха - нищо! Направо ми призля...Като по чудо си пазех касовата бележка, та по някакъв номер там успяха да открият, че резултатите са излезли на името на някоя си Валерия Александрова. Чудно ми е това дете с какви резултати ще е от неговите си изследвания?!
Та така...какви дреболии могат да подложат на изпитание нервите на човек...!