0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Стискай здраво Раши, моля те! :lol: :lol: :lol:
*
Здравейте момичета,наминавам да ви видя какво правите и да ви споделя една приатна за мене новина преди малко д-рката ми се обади да ми каже че имунологичните са ми в норма и мн се зарадвах  :pipy_longstocking:
*
Прегърнала съм я нежно и я държа със желязна хватка. Така че, Исе, не я чакай!
Ха така, само така!  :D Браво Раши!
Дано не отива при Маймунчето ни! :D
Честито кете за хубавите резултати!
*
Едно късно късно добрутро и от мен. Честит петък на всички.
Гардже,
Джиджи, да ти кажа вече имам 2 висши. 1)инженер и 2) икономист, обаче ...
Едва след като се изучих, замечтах да стана инженер, ама много късно ми дойде акъла. Обаче изпитвам огромно уважение към работата на хората с тази професия.

Време е за положителен тест, ей. Иначе втора седмица ще изпратим без попълнение в третия списък. Дано се пръкне отнякъде добра новинка... Маймунче, в теб ми е надеждата.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Едно късно късно добрутро и от мен. Честит петък на всички.
Гардже,
Джиджи, да ти кажа вече имам 2 висши. 1)инженер и 2) икономист, обаче ...
Едва след като се изучих, замечтах да стана инженер, ама много късно ми дойде акъла. Обаче изпитвам огромно уважение към работата на хората с тази професия.
Мерси, Цигу .. аз обаче по-скоро работя по второто си висше  :P, но пък си използвам и другите знания :) Абе ти денонощно си в нета бе, момиче :) Няма сън, няма делник и празник. Не си ли пияна след денят на Благодарността  :lol:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Стискам момичетаааа, стискааам :)

Гарджо, ти да не си зодия близнаци, та си така с две насоки? :)

Сякаш беше рак, ама те нали ги знаеш....и наляво и на дясно могат да ходят :)

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!

Рак, Рак  :lol: :lol: :lol: Но от друга страна, Близнаци е близо до Рак, а аз не си спомням денят, в който съм се родила - та може да са ме излъгали знам ли  :?  :D
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Рак, Рак  :lol: :lol: :lol: Но от друга страна, Близнаци е близо до Рак, а аз не си спомням денят, в който съм се родила - та може да са ме излъгали знам ли  :?  :D

Хаха, хаха, по-добре, че не си го спомняш, че щеше да е много странно :) :) Близко си значи до нас Близнетата.

Милички без вас нямаше да имам и капка надежда,вие сте ми най скъпите приятелки  :bighug: :bighug: :bighug:
 Обичам Ви да знаете и много многооо се надявам да има едно маймунче в мен  :wink: ,ама ще видим какво сабя ще покаже  :P
 А Радетооо дето си папка,е а дано още 8 месеца да си папка така :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Здравейте Маймунче стискам палци за теб :crossfingers: :bfp:, а в тоя смисъл защо Радка не е в списъчето на очакващите :bfp: към 01.12 като гледам  :crossfingers:?!
« Последна редакция: Ноември 27, 2009, 16:37:01 pm от tortila »
*
Абе ти денонощно си в нета бе, момиче :) Няма сън, няма делник и празник. Не си ли пияна след денят на Благодарността  :lol:
Ма моля ви се, какво обвинение! Че преядох снощи, няма да крия. И довечера нова трапеза ме чака... Но с пиенето внимавам - чашка винце и туйто. Не за друго, ама като се тормозя с тоя клостил и инсеминациите, гледам да не режа клона, на който седя и чакам щъркелчето.

А че съм пристрастена към форума, не крия: с него лягам, с него ставам  :lol:

tortila, това със списъка е много работа според мен. Пускащата темата не може да знае всяка една от нас къде е в цикъла си, а Радостинка после внася поправки за всяка, която се обади да уточни... Така че аз, лично, след толкова време в темата не държа изобщо да съм в спомената - чакам си за положителен тест и директно влизане в третия списък. :)
*

pimpa77

• 284
  • pozitivnata misal pravi jivota 4udesen!!!
Здравейте сладурки!Имах проблем с компа,затова ви навестявам толкова късно :P
Засипвам ви с много вирусчета и започвам да ви чета  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
tortila, това със списъка е много работа според мен. Пускащата темата не може да знае всяка една от нас къде е в цикъла си, а Радостинка после внася поправки за всяка, която се обади да уточни... Така че аз, лично, след толкова време в темата не държа изобщо да съм в спомената - чакам си за положителен тест и директно влизане в третия списък. Smile
 E ясно че не може, но аз да напомня,и на теб Цигу  :balk_103:  :crossfingers: че то не е ясно, на кой кога какво пък ти казвай вече за :bfp:
:a_cat_06: във вирусчетата
*

pimpa77

• 284
  • pozitivnata misal pravi jivota 4udesen!!!
Мънки стискам ти здраво палчета :crossfingers: в теб ни е надеждата /и в някоя скрита лимонка/ :P
Раде моля се страхотният ти апетит да е свързан с това preggo stork-boy yahoo_17
Искам много :bfp1: от тук нататък :P
*
Оливия  благодаря ти за  :crossfingers:
Мънки дано чудото те е сполетяло и аз стискам здраво  :crossfingers: :crossfingers:
Дано има повече добри новини тука от момичетата .
От както съм тук в бандата ми действате като наркотик ,не минава и час да ен проверя дали някой от вас  не е  :bfp:
СТРАХОТНИ СТЕ ВСИЧКИ
*
Аз минавам да ви пожелая приятна вечер и приятни почивни дни, че кучето ми е изяло кабела за нета и незнам дали ще го направим тези дни и за жалост няма да ви гледкам и да си пия кафето с вас  :balk_144: :balk_145:
Ноооооооооооо в понеделник очаквам от Исето, Радето и тортила по едно  :bfp: тестче, пък аз на всички ви ще стискам палци и направо цялата ще се навия, за да стане работата :crossfingers:
Обичкам ви  :grouphug:
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Здравейте момичета  :D гледам настроението е на 6 и това много ме радва.Чакам с нетърпение да минат месеците и отново да се включа тук, бая ще почакам ама си струва.
Късмет на всички чакащи  :bfp: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
И приятен лов на ловуващите.
*
Здравейте момичета  :D гледам настроението е на 6 и това много ме радва.Чакам с нетърпение да минат месеците и отново да се включа тук, бая ще почакам ама си струва.
Дени, ще минат, и дано минат по-бързо, отколкото си представяш!  :hug2:
 :hello2: има много положителен заряд в днешния, последен за някои работен ден. Аз досега  :dishes: :hangclothes: :hangdry: :balk_132: уф, че се изморих. Пък и утре съм пак на работа  osi_13 :D :D

Искре по - добре не се настройвай за нищо. То ще покаже, но все пак надежда винаги има. А и ти си го носиш в името Искра - искрица надежда :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 ylinfant
Kete  :balk_46: :balk_47:
Дени горе главата. И на наш'та улица все някога ще изгрее слънчицето  :rainbow: :bighug: