0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ехааааа, вирусчетаааааа  :D
И аз се пльооооосвам в тях!
Благодаря ти Пимпа, имаме нужда  :D
Ехооо, къде се изгубихте, бре дами! С Рачо ли се занимавате, ааааа  :D ?
Чекайте да ви почерпя по едно следобедно кафенце, как беше, хмммм тип "Радосттинка"   :D :
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Пу за мене кафето  :lol:

Петя не се претиснявай! И аз съм като теб. Рано е още да мислиш че няма да се пукне фоликула. За луфа не взимаш ли мерки?

Ама напоследък нещо няма ++++ Защо така? Я някой веднага да извади скрития положителен тест  :lol:
*
За луфа не взимаш ли мерки?
Като например, какви?
Не знаех, че има такива  :oops:
Петеееее,от къде го намери това кафе...,  имай милост към нас с вещиците ....  :lol: :lol: :lol:

Криска, ти къде се изгуби, свършихте ли с ремонта?  :wink:

Оххххх абе момичета,аз нещо мноогооо му вдигнах мерака на тоз Рачо,ама така се ядосах начи че само се оглеждам за негооо иии ако го видяяяя
 Охоооо глей глей аз докато пиша те наще си се черпят идвам и аз да седна на таз чашка с кафенцееее хихихиихихих.Крискааа абе момиче ти къде се изгуби ааааааа,ама нямате право на нейзвинени отсъствия,къде ти е извинителната бележка ааааа
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Много хубаво кафенце  :pipy_longstocking:
*

!!!

• 1495
 :lol: извинителната бележка ще трябва от психиатър да си я взема  :lol:
Нещо последния преглед ми дойде в повече психически и само наминавах да ви чета. Объркана съм и незнам на къде да хвана.
Надеж най-накрая свършихме с ремонта и вече си имаме кухня и хол. Хората които ни правиха кухнята толкова много я харесаха, че дойдоха да я снимат и я кръстиха на мойто име  :oops:
Петя още не съм имала време да чета за луф, но предполагам че и той си има своето лечение. Ако някоя мацка знае нещо по върпоса нека се включи.

Някой от вас знае ли дали на 14ти ден може да се прави ЦС (ХСГ)?
*
Оххххх абе момичета,аз нещо мноогооо му вдигнах мерака на тоз Рачо,ама така се ядосах начи че само се оглеждам за негооо иии ако го видяяяя

Хахахахах, Исееее, из цяла Варна ще трабва да го търсиш :D :D :D
 :jump12: :jump12: :jump12: Той май май все още не ни е видял заканите  :D Като ги види ще се включи, аз вече имах такъв дебат с него - хахахах :D
*
ЕЙ момичета няма ли някой да се похвали с едно  :bfp1:
Криска кавото и да са ти казали ,не се ядосвай й недей да се психясваш ( нещата ще се оправят),ако мога с нещо да съм ти полезна пиши  :bighug:
 Ехххх и сега какво след този ти пост и отцъствие сърце не ми дава да ти пиша  :lol: ,айде извинена си ,нали си щъркелче  :wink:
 Петя чакам аз чакам  :D :D :D

Оффф да бе нещо скоро не сме си имали положително тестче,хайде де поне една от нас  :)
Радостинка, Йоана каза че е отишла и при нея вещицата,можеш да я махнеш от очакващи за съжаление,и останахме аз и Foveri за този месец,е а дано едната поне(няма да съм аз  :P :P :P)
« Последна редакция: Ноември 26, 2009, 15:41:43 pm от Мonkey :) (iskra.p.dimitrova) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Криска за ЦС до колкото си спомням май до 10 ден  osi_10 но не съм много сигурна как беше ,успех  :goodluck:
*
Прави се м/у 8-12 ден.Не е желателно по-късно.

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Петя още не съм имала време да чета за луф, но предполагам че и той си има своето лечение. Ако някоя мацка знае нещо по върпоса нека се включи.

За луф незнам, може би гаргунка ще знае, а за ЦС не се препоръчва по-късно за да е сигурно че не си бременна. Ако си сигурна, че няма как да си /примерно не си правила кекс в последните 10 дни и т.н./ може и да се направи. Късмет! 
П.С: А ти за къде така си се разбързала :) То и без това май трябва предварително да се уговори с лекар :)

*
Re: Последна ноемврийска, но късметлийска се&
« Отговор #193 -: Ноември 26, 2009, 16:07:18 pm »
Ехооооо, щъркели! Рачо тръгна из темите да моли за гласове  :D
Нещо се стресна от резултата  :D
Хайде де пускайте си гласовете! Няма да му се даваме , яяяя!!!
*

!!!

• 1495
П.С: А ти за къде така си се разбързала :) То и без това май трябва предварително да се уговори с лекар :)

Аааа не съм се разбързала! Доктора каза че е време за нова цветна снимка, но понеже нямах възможност за този Петък, та се чудех дали следващия Петък да не я направим. Проблема е че тогава ще съм 14ти ден  :?

Маймунке ти кога ще ходиш при док?
Ами аз чакам да дойде баба яга,и на трети ден след идването и трява да съм там,ама не при нашия док.
*
Re: Последна ноемврийска, но късметлийска се&
« Отговор #196 -: Ноември 26, 2009, 16:32:36 pm »
Ехооооо, щъркели! Рачо тръгна из темите да моли за гласове  :D
Верно,тоз Рачо доста се е стреснал.Обаче ми развеселихте деня всички покрай номинациите,за което БЛАГОДАРЯ!Не спирам да се подхилвам. :lol:
Радост,извини ме ако е спам. :oops:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Мамче, в случая с Годишните номинации и нашето лидерство :D, всичко което е по темата не е спам. Трябва да победим!!!!
Но все пак по-внимателно с коментарите, за да не сменим съвсем съдържанието на седмичната  :D

Пете, аз мисля, че при ЛУФ първо първо почват с таймиране на Овуто с Прегнил, но ако и това не помогне, за да се стигне до овулация, май се минава към инвитро. Затова и един от критериите за кандидатстване за фонда е ЛУФ синдром.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Мерси на всички за топлото посрещане и пожеланията скоро да изчезвам от темата :D! Развеселихте ме с тези номинации  :lol: . За ЦС първата я правих 3 дни след цикъл ,а сегашната ще я уговорим след следващия ,че не ми е излязла още микробиологията и ще бъде късно т.е 14-ти ден и д-ра каза ,че ще е късно за нея и по-добре да изчакаме следващия цикъл ,ако дай Боже всичко е наред с микробиологията.
*
[color=teal
Пете, аз мисля, че при ЛУФ първо първо почват с таймиране на Овуто с Прегнил, но ако и това не помогне, за да се стигне до овулация, май се минава към инвитро. Затова и един от критериите за кандидатстване за фонда е ЛУФ синдром.[/color]
Благодаря ти Радост! Това ми се случва за втори път, а иначе съм си имала О до сега  :? Първият път пак ми каза, че е възможен Луф, и на следващият мес. нямаше фоликул, това не означава ли че се е спукал??? Ще я видим в понеделник тази работа, няма да му се дам аз на него :D. А за фонда вече сме си подали документите - с мъжки фактор.