0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Скъпа Ели, възможно е да имаш такива силни болки. Аз бях така - но-шпа и т.н., като имаш пред вид, че аз преди и по време на цикъл никога не съм пила болкоуспокояващи. Но ако бях на твое място бих си предвидила по-ранен преглед. 
Elena86, честито за двете чертички. Стискам палци да се радваш на здраво бебе на финала. Усещанията ти са съвсем нормални. Само искам да те помоля да си преместиш питанията в темата на бременните тук:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=40168.180
Все пак тук е пълно с момичета, които от дълги години мечтаят да видят двете чертички и е необходимо да бъдем малко по-тактични с нашите бременелски трепети. Надявам се не го приемаш като забележка, тук няма злонамерени хора, просто трябва да сме по-мили и тактични едни към други.

Много се извинявам, ако съм наранила някого с въпроса си  :oops:
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Ели, точно и аз щях да ти кажа да задаваш въпросите около бременността си в другата тема. Все пак ние, които НИКОГА не сме забременявали няма как да знаем кое е нормално и кое не. Да, чели сме - но само толкова. Не знаем какви са усещанията на бременните. Някои от момичетата знаят, но все пак много по-добре биха ти отговорили в темата за бременните.
Джиджи, много ме ласкаеш ти ... :) Ами, мила аз съм имала цели периоди, в които почти не съм спала, а само четях, четях, четях ... Лепвах си какви ли не диагнози и що годе се ориентирах в тази тема - Стерилитет. А като имаш предвид, че до преди няколо години не знаех за съществуването на овулация  :lol: Неволята ни учи !
Хубав следобед на всички :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Днес определено има повече хубаво настроение тук, което много ме радва. Успех на всички в ловеването и очакването на ++ тестче. Много ви обичкам  :bighug:
И аз незнаех, че съществува ову, че само тогава може да има оплождане и че ову се мени, а не е в един и същи ден :oops: Наистина неволята учи...., но докато има хора като вас, които да помагат и окуражават всичко ще е наред :grouphug:
*
Здравейте сладурки!

Много е хубаво, като сте така оптимистични ей ;) Вярвам, че мечтите ни ще се сбъднат :)

Гарджо, ти само така, чети, ние ще питаме после :) Хехе

Мацки, давайте гласувайте за нас в Банда без команда, еййй!

Ето една следобедна почерпка  :wink: , я починете малко...

Момичета - кокичета, здравейте и от мен. От доста време не съм писала  :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:, даже имаше дни, в които дори не можех да се добера до компа. Та накратко да приветствам новодошлите момичета  :welcome:, и да им пожелая скоро да зарадват и нас и себе си с  :bfp:
Ние бяхме на почивка, после още веднъж  :D :oops:, имам си и нов домашен любимец, и времето ми е запълнено до пръсване.
Да дам един бърз отчет за моята киста, ако си спомняте, тъй като за мен е мн важно мнението на всички ви.
Потърсих второ мнение  :lovedock:, оказа се, че имам малка киста, която не е за операция. Сега съм на дуфастон от 17 ден на цикъла. Доки видя и още нещо, което така и не разбра какво е. Иска да съм при нея когато пак ми дойде след 2 седмици. :ask:
А сега започвам да чета на спокойствие какви новини сте поднесли в последните дни  :bighug: :bighug:
*

crow

• 2670
dageya, знаех си че е нужно още едно мнение. Ти казваше, че това за кистата и обезате4лната операция го е казал един от добрите специалист в областта ? Може ли да споделиш кой ? Искам да те попитам и кистата фоликулярна ли е ? Защото, ако става дума за шоколадова киста май наистина е по-добре да се оперира... Я дай повечко яснота, ако ти се пише де.
Аз се мятам на филмов маратон. Отдавна не бях гледала филмчета, та сега имам мерак за тях :)
Цунки !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Аз се мятам на филмов маратон. Отдавна не бях гледала филмчета, та сега имам мерак за тях :)
Гарджо, препоръчвам Сурогати с Брус Уилис - гледах го преди два дни и много ми хареса.
*
Здравейте момичета!!! Приемате ли нови (стари) попъления? Ние за сега не работим усилено, но много бих искала да бъда част от вашата задружна компания  :bighug:
Здравей Дианла,приемаме ,ама аз имам едно ос;овиеее  :lol: :lol: :lol: да си дадеш гласа за наща банда в анкетата че нещо страшно много пак напреднаха АГ Варна,момичетаааа трябва да подкупваме май  :lol: :lol: :lol:
 Моята вещица взе да се обажда,аз цял ден и викам айде бре бабке идвай,тя като никога се мота,ужаснаааа ееееее  :P
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Като гледам списъчето yoanna трябва да се отчете днес й е 29 ден хайде мила отчети се с  :bfp:  :crossfingers: да повлечеш крак и за другите след теб :)
Здравейте момичета.. минавам да се отчета.Вещицата ме споходи и съм й бясна ама кво да се прави...даже този месец ми закъсня с два дни..ама не ме пропусна гадината й гадна!!!
Сутринта си направих тест който беше - и сега вечерта вече ме споходи напастта...
Другият месец с нови сили   :bighug:
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Хайде и аз при вас-ЦОП!
Едни сладурки ми обясниха за тази тема и аз реших да видя как я карате  :wink:  
Това е един от подфорумите, който с течение на времето спрях да чета. Но сега заради вас мисля да го навестявам
по-честичко. :D
*
 :welcome_1: :bighug:  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
Охооо колко нови попълнения имаме тук   :welcome::D Здравейте, разбира се че приемаме нови момичета, но ви пожелавам да не се задържате много тук, а в други темички.
Аз и аз искам да се наредя при вирусчетата, пък дано се заразим всичките тук преди и по Коледа.  :crossfingers: :goodluck:
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
:green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Гардже да ти кажа незнам каква ще да е тая киста където я е видял. Не ми каза. Каза, че до 2-3 седмици трябва да се оперира. Не ми каза нито размери, нито вид. Само ми каза - цитиам "Виждаш ли го това тука по-бляскавото, ето заради това трябва да се оперира" и аз  osi_15 После го питам на кой яйчник е кистата (на снимката е отразено като киста на ляв яйчник) а той ми казва "Ами незнам, то не може да се определи на кой от двата яйчника е". После каза, че не трябва да правя лапаро,а коремна, и преди да си тръгна, каза пък, че и едно лапаро ще свърши "добра работа".
Ама мен ако питаш това си е луда работа  osi_13
При вторият док също се видя една киста, незнам дали е същата, беше с малки размери, и док каза, че така като не съм раждала, не е хубаво да ме режат  :balk_77: (освен ако не е наложително разбира се)
А иначе, за първия доктор ще ти пиша на лични, че някак си ми е неудобно, направо си ме е срам да го напиша отново  кой е :oops:, тъй като той е доктор, който се ползва с изключително доверие сред пациентките си.
 :bighug: ако трябва още инфо пиши ми на лични, че ме е шубе да не ми се скарат, щото много дълго и подробно стана :sorry:, а незнам дали е подходящо в тази темичка
Dianka
Хайде и аз да изчезвам пред ТВ  :D
*
Добра вечер,момичета!
Добре дошли на новичките.Да не се задържате много,а беж в Темата на бременните.(не че тук не е уютно) yahoo_33 :)
dageya,радвам се за теб.Добре,че си потърсила 2-ро мнение,както те посъветвахме .
Наде,чудна почерпка.Сега се възползвам,ако е останало нещо... :wink:
Благодаря ви за вирусчетата,Пимпа и Скарлет! :flower:
Хубава вечер с богат улов!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

crow

• 2670
Ау, нови - стари кучета ли надушвам ?
Кучета, маймуни - танци-манци, а ?
Цигу, мерси за идеята. Ей сега ще го видя и това филмче. Ама дай оригиналното име, че така бая зор ще видя  :lol:
dageya, ти ми скри шапката бееее ... Ще чакам да ми пишеш на ЛС.
« Последна редакция: Ноември 25, 2009, 20:38:05 pm от crow »
*
Re: Последна ноемврийска, но късметлийска се&
« Отговор #138 -: Ноември 25, 2009, 22:22:31 pm »
Добре сте ни дошли, на новите, така наречени, стари муцуни  :D :D :D
при нас си е весело, но не ви пожелавам да се задържате тук, а да пращате вируси от бременилската темичка  :D :D :D
ПП: Гласувайте за нас , че нещо тези Варненки мнооооооого вербуват хората  :( :( :( Ама после само да не искаме гласовете да се проверят поименно,т.е. ръчно  :D :D :D, т.е. като на избори  :D :D :D
Лека и спокойна вечер!
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
:welcome_1: :bighug:  :D

Aх, либоффф моя...

Благодаря за посрещането, момичета.