Момичета,моля ви не стигайте до там ,докъдето бях стигнала 1 месец преди да забременея-почти до лудост,загубила желание за живот...
И малко предистория,Юли месец един професор(eндокринолог) ми казва съвсем убедено,че имам аденом на хипофизата и докато не отидох в края на Август на ЯМР аз бях с главоболие,яки световъртежи и гадене постоянно.В същото време спазвах диета за поликистоза,разходки по 3-5 км най-малко през ден,същия месец имах 2 положителни теста за Хламидии,Пролактина ве4е ми беше 2 пъти над норма и като че ли това ми беше малко ами и ишерихи коли...И почва поредното лечение,добри изследвания,Пролактина пада и Септемри месец отивам и си мисля,че вече няма как да нямя ову.На 8 ден страхотни фоликули и аз си викам това е месеца!Да ама не ,следващите фоликумерии мн зле.Яйчниците ми с повече кисти от всякъде.На последната д-ра така ме попари,че аз няколко дни не можех да се осъзная.Каза ми лапаро,инсе,имунологични и генетични...В същото време аз за 9 месеца съм ходила на работа 4 и до тогова само да не си прекъсвам стажа бях дала 1000 лв.Месеци наред през ден през два бях по изследвания,прегледи,не излизах от форумите,но не пишех много.Така или иначе нямях възможност да правя процедурите решех да спра и лекарствата,т.к. останах с впечатление,че те още повече ми пречат.Спрях да чета за проблемите,които знаех,че имам и да си търся симптоми за нови.В края на Октомври до такава степен не мислех за бебе,че ми се гадеше от лепилото,но аз изобщо не го свързах с елентуална бременност,въпреки че за 5 години не ми се е гадело от него!От рабатата се ядосвах,карах се и с мъжа ми,направо излизах извън контрол.
Две седмици след това бях в болница с Бронхоплемония,но бях много спокойна и щастлива,защото имах + кръвен тест.Още по-щастлива бях след първата снимка на УЗИ!Просто остават някъде далеч сълзите,безсилето с безпокойството.Не се поддавайте и не оставяйте живота ви да изтече,създавайте си приятни моменти,никое дете не иска майка му да е нещастна ,нали?Не губете себе си,не губете връзката с мъжете си!Горе главата и само напред!