0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

честита нова темичка и от мен,от утре ми почват 4-те фертилни дни така че хващам мъжо и ... да видим този месец какво ще стане..честито на новите бременлийки и лека бременност  :balk_16:
*
Добро утро !
Няма кафенце още да взема да сложа

Лек ден и спорна работа на работещите дами !

Ми закуска ?....

Ето и закусчица
« Последна редакция: Ноември 24, 2009, 08:12:18 am от viviq »
[/url]
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро.Вивинка,мерси,кафенцето е много романтично тая сутрин.Аз откакто мерих температурата в 6ч.,която беше 36.5,не спя,ама се излижавам и мисля защо се случва всичко това,лежа си и не ставам,защото знам че оная с метлата ме чака и наистина вече ми зацапва.Ноооо такава ни е съдбата,Коледа идва,дано и при нас вече чудото да се случи.Аз спирам да пиша,че настроението ми нещо хич го няма и да не вкарвам тъга в темата.Лек ден.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Добро утро! Супер кафенце.
Маринка недей мила, ще дойде и твоето чудо, не се натъжавай. :hug2:
Йоана, стискам ти палчета! Анмарче, Цигу - вярвам че ще успеете! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
На всички Нечакащи - Успех! След всяка крачка назад, идват две напред! Вярвам в това!
Лек ден мили момичета. yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :hug2:

« Последна редакция: Ноември 24, 2009, 08:33:38 am от stertje »
<br />[/url][img]http://ticker
Добро утро и от мен милички  :lol:
 Аз нямам с какво да се хваля или оплаквам за сега,все още си чакам вещицата,имам чувството че време неминава  :(
 Минавам да ви поздравя,да благодаря за кафето и закуската на Вивка и да ви пусна едно парче та да се разсъните и вие малко с мен.
 Хайде заповядайте,слагам диска вие се гответе за купоооонннннн ......(пуснете си каквото слушате във вас)
« Последна редакция: Ноември 24, 2009, 09:23:47 am от Мonkey :) (iskra.p.dimitrova) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Добро утро,сладурки!
Вивинка,чудесни кафенца и закуска,благодаря ти! :eat:
Маринка,мила силна прегръдка. :hug2: Ноо Стерчето е писала много мъдри слова,подкрепям и също вярвам в това:

След всяка крачка назад, идват две напред! Вярвам в това!
osi_9

Днес е света Екатерина.Ако има именнички Катета-да им се свети името и бъдат живи и здрави!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
Добро утро!  :D
Вивка, мерси за кафенцето, и от закусчицата ще взема.
Марниче,  :wink:. Ще стане, и ти го знаеш. Жалко само, че ще е по-трудния начин. С много нерви, но и с много търпение.  :D
Хубав ден!

П.П. Честит имен ден на всички именници! Да ви е живо и здраво името - и виеее  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
Добро утро :)

Маринка

При мен нищо ново, освен че май трябваше да намеря начин да отида на още едно узи :?. Пустата Т вместо да се вдига, спада, май-май нямам О, а ще си имам задържан фоликул
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Добро утро момичета и от мен! Да честитя новата темичка!
Вивка благодаря и за кафенцето  :coke: и за закусчицата  :eating: няма да откажа изобщо и особенно в най-приятната компания-ВИЕ!!!
Анмарче  :hello: :bighug: знаеш, че ти стискам палци много, много миличка  :goodluck: Даже обратното броене мога да започна вече нали знаеш, ама този път наистина ще успеем, нали?!
Маринка, вдигай главата-не може една вещица да разваля настроението ти! Не й позволявам  :bighug:
Стинка, отиди на узи...много, малко, на работа трябва да те разберат-все пок това за теб е най-важното сега! Аз много пък се надявам да се е спукал и притесненията ти да са напразни!  :bighug: Аз преди време ти казах, че ти си жената на която особенно много се възхищавам...ти си силна и няма да се предаваш на лошите мисли!!!
Мамче  :hug2: стискам палци за лъвче...ти знаеш!!!!
Всички, които имат нужда от моите стиснати палци също ги имат!!! :crossfingers:
Стинка...... Аз преди време ти казах, че ти си жената на която особенно много се възхищавам...ти си силна и няма да се предаваш на лошите мисли!!!

Ани, мила, кое ми е за възхищение  :( ?! Изобщо не се възхищавам на себе си, цялата тая борба и непрестанни мисли, терзания и притеснения ме направи просто един скучен и подтиснат човек :(, но не и щастлив и душевно спокоен...
Дано скоро видя края на пътя, по който вървя, че вече се изморих да се лутам напред-назад :?, чак вече се чудя ако един ден има това, за което толкова мечтая, дали най-накрая ще бъда истински щастлива :?, или дори и след това ще си остана този вечно нещастен човек който съм сега :(
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
 osi_6 Отказвам да слушам /чета/ такива работи! Не си нито подтиснат, нито нещастен, а особенно не и скучен човек! Аз поне видях! Да, терзанията ни са големи, бебчо се е превърнал може би във фикс идея, но какво от това-това не те прави нито едно от горните определения! Имаш прекрасен съпруг, който те подкрепя във всяко едно нещо, малко мъже са готови на това-знаеш го, значи си щастливка, че си го намерила и че го имаш! Имаш прекрасна сестра, която скоро стана омъжена жена и нейното щастие, много добре знам, че те прави щастлива.... Имаш приятели /включвам се и аз/ които са плътно зад гърба ти и са готови да подават ръце винаги, когато се налага....знаеш ли колко хора нямат тези неща???? Така, че изобщо няма да слушам че ....аааааа се ядосвам! Ще ме накараш да си вдигна дебелото д....да дойда до Варна и да  osi_6
Маринка и за теб се отнася!!!
Между другото се отнася за всички ви!!!! Може и малко да съм оспамила, ама не се събрах в кожата си!!!
« Последна редакция: Ноември 24, 2009, 10:05:11 am от anizi »
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Цитат
чак вече се чудя ако един ден има това, за което толкова мечтая, дали най-накрая ще бъда истински щастлива , или дори и след това ще си остана този вечно нещастен човек който съм сега
И на мен вече това ми се върти в главата.Дали ще мога след всичко това да бъда щастлива и усмихната майка.Дай Боже да си имаме рожби и може би черните облаци ще се разсеят,но сега след всички тия шамари които ни зашлевява съдбата ..........

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Радост, мила,
Когато чудото те споходи и се обърнеш назад и видиш какви си ги дрънкала...., ще се чудиш това аз ли бях.
Хайде по-оптимистично :D

Макар че и аз изпадам често в подобно размисли - дали, защо, не чаках ли твърде дълго, защо на мен, ами така ми се пада като съм такава, писна ми, край, не ми е писано... но слава богу накрая приключвам С - ДА, ЩЕ БЪДЕ, НА ВСЯКА ЦЕНА!

Хубав ден на всички!
*
Ехооооооооооооооо какви са тия хора тука дето са паднали духом, аз в правилната тема ли се намирам  osi_10 osi_15 osi_13 Подкрепям напълно анизи ще ги бием двете ама на редичка ще ги подредим и по ред на номерата, нещо много взехте да ставате. нали знаете има една народна поговорка "трай бабо за хубост" . Та и вие тратезада имате най-хубавите бебета на света  :bighug:
На мен също ми е трудно, всеки път малката като ме попита "аз защо нямам братче " и направо незнам как да реагирам, да е говорим, че моя мъж е от тези мъже които си мислят, че щом има еякулация всичко е ок  8O и изобщо мисли, че всичко от самосебеси ще се оправи, НО аз не пдам духом и ще се боря със зъби и нокти,независимо от това колко време ще ми отнеме, ако трябва и ще ви набия и вие ще се справите, няма не мога, няма не искам - НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!!!!!!
НИЕ МОЖЕМ И СЕ ОБИЧАМЕ И СМЕ ТУК, ЗА ДА СЕ ПОДКРЕПЯМЕ И ТОВА Е !!!!
« Последна редакция: Ноември 24, 2009, 10:16:24 am от bebo_sn /jenq/ »
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Радост, писах ти ЛС - но и тук да кажа. Отиди на още едно УЗИ. Метода с БТ е ужасно остарял и неточен метод. Някои лекари като чуят за него, направо настръхват от възмущение (не говоря за моят лекар, а за други известни светила). При мен БТ се вдига едва с 0,2'С , но си имам доказана ову. Това е просто някаква шантава история с термометри! А и виждам, че и при теб се е вдигнала БТ.
Маринка, няма да се отчайваме, нали ? Знам, че и на теб и на Радост и на повечето тук ни е дошло до гуша да чакаме. Знам го ! Искам да ви кажа, че ако сме последователни ще успеем съвсем скоро. Момичета вярвайте и бъдете логични в действията си. Нека не се оставяме само на случайността, а да чуем и лекарите и вътрешния си глас и не се оставяме дълго по течението, а да действаме. Аз съм си дала не повече от 2 месеца и мисля да почвам с ИНСЕ или директно Ин витро. Но категорично няма да се предам. Знам, че съм голяма бъзла и ще ми трака ченето пак, както преди ЦС или лапарото, обаче ако трябва ще лудна, но ще успея ! Както и вие !!!
Чухте ли ???
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Аз съм си дала не повече от 2 месеца и мисля да почвам с ИНСЕ или директно Ин витро. Но категорично няма да се предам. Знам, че съм голяма бъзла и ще ми трака ченето пак, както преди ЦС или лапарото, обаче ако трябва ще лудна, но ще успея ! Както и вие !!!
Чухте ли ???
osi_9
*
Добро утро мацки милички! Никакво отчайване, че ще се караме :)

Радост, Маринка, та вие сте чудесни и сте много силни! Не позволявам да се подценявате и отчайвате. Е, добре, може, но само за кратко! После пак напред и горе главата. Анизка ви го е казала много хубаво.

Анмарка, много съм щастлива, че при теб нещата вървят. Този декември се очертава да бъде вълшебен, да знаете!  :pink_dust_1: :green_dust_1:

Аз ще остана за догодина, защото вещицата ме е подгонила и ще ме грабне до ден два. А и спираме опитите за няколко месеца.

Успех и усмивки!

Без отчаяние момичета и бих казала - без доктори известно време! Починете си, посрещнете най-светлия християнски празник с много обич, любов и топлина в семействата си! Правете любов за удоволствие и с много желание и чудото ще стане! Аз вярвам и подкрепям думите на Анизи! :bighug:
« Последна редакция: Ноември 24, 2009, 10:38:39 am от Radka_Marinova »
*
И аз да подкрепя Анизката,много хубав пост.Заставам зад всяка една дума и от своя страна:Радост,Маринка,Гардже..,не знам защо така се получава и не знам как да ви утеша и какво да кажа... :cuddle:
Но не спирайте да мечтаете,да се надявате,да бъдете силни въпреки болката и разочарованието,да вървите напред.Никога не се отказвайте!
Сега се усмихнете,кажете си че сте щастливки дори и само заради любовта на мъжо или малките радости в живота и си кажете:Аз мога да се справя с всичко!!!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Стинка...... Аз преди време ти казах, че ти си жената на която особенно много се възхищавам...ти си силна и няма да се предаваш на лошите мисли!!!

Ани, мила, кое ми е за възхищение  :( ?! Изобщо не се възхищавам на себе си, цялата тая борба и непрестанни мисли, терзания и притеснения ме направи просто един скучен и подтиснат човек :(, но не и щастлив и душевно спокоен...
Дано скоро видя края на пътя, по който вървя, че вече се изморих да се лутам напред-назад :?, чак вече се чудя ако един ден има това, за което толкова мечтая, дали най-накрая ще бъда истински щастлива :?, или дори и след това ще си остана този вечно нещастен човек който съм сега :(

От мен силно гуш и само напред винаги можем да сме добре ако си го направим.Идва Коледа да си пожелаем само едно.................................................. mc101 и под елахата :x :bori_007: :bori_007: :bori_004: