0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Радостче, можеш да ме махнеш от очакващи, защото си направих тест сутринта и беше отицателен  :( и сега така ме присвива корема че още днес ще ме навести гадината  :x

Дано всички други се похвалят с + тестчета  :D

Надеж  :(
Ама много мразя такива новини, м...а му!
Искам всички вече една по една да се изредим с + тестчета  :( :)

Анмарче, имаш и моите стиснати палци, всичко ще е ок и процедурата ще е повече от успешна  :bori_004: :bori_011:  :D
« Последна редакция: Ноември 23, 2009, 12:49:31 pm от radosttinka »
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Радостче, можеш да ме махнеш от очакващи, защото си направих тест сутринта и беше отицателен  :( и сега така ме присвива корема че още днес ще ме навести гадината  :x

Дано всички други се похвалят с + тестчета  :D

Добре де нали още не дошло пък и тестовете не са винаги достоверни все пак може сама да се изненадаш, а и предменструалните симптоми понякога са признак на  preggo няма да казвам друго да не предизвиквам ................
Re: Последна ноемврийска, но късметлийска се&
« Отговор #23 -: Ноември 23, 2009, 13:03:32 pm »
Няма шанс за приятни изненади този месец - гадина дойде преди 15 мин. и сега два дни ще пазя леглото...  :x
и залагам големи надежди за Коледно чудо  :D
« Последна редакция: Ноември 23, 2009, 13:05:10 pm от Надеж »

Е Наде здраве да е, дано те сполети с пълна сила коледното чудо пък и ако е момиченце ще е една прекрасна дева  :)
*
Здравейте, момичета!
Честита нова темичка и да е на късмет на всички - очакващи, ловуващи, плануващи
 santa2 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 santa2 на Дядо Коледа сърце няма да му даде да ни подмине.

А на всички нови бременни - лека и безпроблемна, пълна с приятни изживявания и накрая - малко, здраво, сладко бебче..е, може и повече!

Коледен подарък  :P
« Последна редакция: Ноември 23, 2009, 13:56:35 pm от ollivia »

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
Здравейте и от мене,Наде и аз като тебе залагам големи надежди на Коледното чудо.
На новите бременилки  :balk_7: и накрая да си гушнат здрави ,сладки бебчета  :stroller:
Момичета, ако още не сте си харесали коледен подарък, ето едно страхотно предложение от мен ;)
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=40146.0

Здравей те момичета.Честита нова тема.

*
Привет и от мен в новата тема.
Наде, Стерче нов месец, нов късмет.  :bighug:
Анмарче, Искре, стискам палци хормоните да са добре.
Маринка, с тая ранна овулация все още държиш фронта... дано има радост.
Успешен лов на ловуващите.
Аз тази седмица ще работя само три дни, до сряда, после идва празникът на пуйката - уха!
Е Наде здраве да е, дано те сполети с пълна сила коледното чудо пък и ако е момиченце ще е една прекрасна дева  :)

От твоите уста в Божиите уши  :D
Дай Боже всички да имаме по един положителен Коледен тест  :D

Ние със Стерчи неможахме да ви зарадваме, ама седмицата едва сега започва, нали  :wink:

*
Здравейте и от мен!
Много работа, много нещо - нямам време дори да надникна...
Пожелавам ви най-усмихната и пълна с положителни емоции тема!
Здравейте момичета,
честита темичка,да я напълните само с положителни тестчета и новини!
Стискам палци на всички ви и специално на Анмар :goodluck:
И разбира се малко вирусчета :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

*
Успешна седмица, момичета - на всекиму според полагаемото, че и по едно от горе :wink:
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Здравейте милички,минавам за малко.Не ми работи компа и за това ме няма.От очакващи за 05.11 ме махнете и ме пищете за 01.12.Честито на всички видяли  :bfp:
  <br />
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Честита нова тема пожелавам ви да я напълните с много ама наистина много +++++++++ тестчета.Целувки на всички.
*
Прибрах се, много съм усмихната!
Хормоните явно са добре и ми сложиха първата инжекцийка. От утре - самичка ще се боцкам. След три дни - преглед и нови хормони! Тръгнах аз към моето Коледно Чудо - да даде Господ да го стигна и да си го гушна!
Благодаря ви момичета за помощта, която ми оказвате! Вечно ще съм ви признателна!
Обичам ви!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Честита нова тема!

Ще стискам палци на очакващите, а на ловуващите успешен лов!

Аз реших да спра всички лекарства и да си почина няколко месеца - без лекари, без прегледи, без лекарства. Чувствам се много изтощена психически и отчаяна, НО ще ми мине скоро  :wink:
*
Здравейте момиета!
Да ни е честита темичката на всички само хубави новини да донесе!
Криска почини си ако не друго поне малко спокойствие на душичката ще дадеш а и точно в такива почивки стават понякога нещата !
Анмарче миличка много ще ти стискам палци това ще е твоето чудо врявай и се усмихвай!
А сега имам въпрос към всички вас - не мога да намеря тема за фоликулометрия или няма такава ?!
А искам да почета малко за нея(ФМ) може ли някой да ми даде линк ако знае някакво инфо!
[/url]
*
Радостно момиче ни пуска седмичната тема - така че ще пожелая много РАДОСТ на всички! :pipy_longstocking:
Аз съм първа в списъка на очакващите и за сега държа фронта.Все още не се знае, но до сряда ще се разбере. Понаболява ме корема, но не се вкарвам в разни филми, може и да са предменструални болки... ще видим дали ще има предколедно чудо - ....ще се явя скоро на отчет. :lol:
Пожелавам на всички мноого слънчеви моменти през тази почти пролетна ноемврийска седмица! :garden: