0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Тъй като аз започнах темата с кофтито настроение, сага да я оправя :wink:
Намерих време и отидох на док да ме види на узито. Фоликула се е пукнал  :D Имаше си ЖТ, каза му името, че беше едно особено, защото много ме боли точно там където беше фоликула.
Звучеше нещо като хематогидно ЖТ, ама не го казвам правилно. Когато било такова ЖТ имало по-силни болки, но всичко било ок, да почвам утрогестана и задължително Но шпа. Това ЖТ изглеждаше като петно на монитора :lol:

А обяснение какво се случва с тая Т нямам, важното е че си е имало Ову.

Само дето така развалих днес настроението :oops:

П
Здравейте , аз пък си мисля че графиката ти е съвсем наред и разликата си е добра един спад не кой знае какво, утре може пак да се качи успех очаквай неочакваното  :)
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Етооо това /чукане чакам/  :lol: :lol: :lol: чакам да чуя цял ден!!!! Стинката видя ли?! Сега можеш здраво да захвърлиш термометъра в другия край на стаята /както съм направила аз/ и да се пуснеш по течението в очакване на най-хубавото! До този момент стисках палци да се се спукал, а сега започвам да стискам палци за съвсем друго!!!  :bighug: :crossfingers:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Цитат
Здравейте , аз пък си мисля че графиката ти е съвсем наред и разликата си е добра един спад не кой знае какво, утре може пак да се качи успех очаквай неочакваното 
Подкрепям изцяло.Смисъл в графиките и меренето на температурата има.Но както и да е всичко е добре,когато свършва добре.Радвам се много ,Радостинче,че всичко е ок,сега остава да стискаме палци за крайния резултат.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Ей ало какво става тука  :balk_77: няма да се разберем така, какво е това тъжно настроение?Аз влизам да се разведря и какво да видя оклюмали носове, забранявам ви да се отчайвате иначе кой ще ми дава сили  :? искам сега всички да се усмихнете да целунете човека до вас (стига да не е някой случаен  :D) и да продължите напред.Ясно ли е? или ще има  osi_6
Сега сериозно момичета обичам ви и ми е много мъчно да чета отчаяни постове  :( знам колко боли, но не се поддавайте на болката и отчаянието, моля ви  osi_1
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
Дениска,възхищавам се на духа ти! :balk_50:
Исках да споделя нещо с вас, и да ви пожелая приятна и спокойна вечер!

От ТЕБ зависи!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
Момичета горе главите! В този форум са най-силните и аз наистина го вярвам! Днес е хубав християнски празник. Нека света Екатерина ни закриля и дава силна вяра на всички ни! Не губете вярата - всичко което ни се случва има своят смисъл и послание в живота ни!  :bighug:
*
Re: Последна ноемврийска, но късметлийска се&
« Отговор #86 -: Ноември 24, 2009, 19:12:25 pm »
Добър вечер!
Ей, какво да видят очите ми - мрачно и тъжно настроение  :? И аз съм имала такива дни, нооо няма как - ще се борим, ще вдигнем глави и ще продължим напред до заветното чудо! :D :D :D
Аз малко ви поизоставих, но вчера трябваше да пропътувам отново до северна Б-я, а днес - обратно  :D
И отчета - доминантният ми фоликул се е уголемил, та тази вечер или утре ще е О.
Ще има и земетръс  :D :D :D, то вчера го пропуснахме  :oops:, но добре е , че не се е спукал.  :D
Честито на виделите +++, а на всички останали стискам едни сииилни палчета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  и ви гушкам! :bighug: :bighug:  :bighug:  Лека вечер!
« Последна редакция: Ноември 24, 2009, 19:14:58 pm от petqst »
*

Марина75

• 3039
Ха добро утро,поспаланки.Хайде бе аз вече преполових работния ден пък вие спинкате още.И снощи май всички са се отдали на любов и секс а,никаква активност във форума,рано рано всички са изчезнали.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Добро утро :D

Маринка винаги ми е приятно като имам компания за кафето рано сутрин :wink:

Аз се премествам в очакващите на 07.12 :D

Лек и спорен ден :)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Марина75

• 3039
Опа Варненки отсрамваме положението,остана и оная хубава маймунка-поспаланка да се присъедини и отбор варненски щъркели е пълен :lol:.Радостинче, и на мен ми е много приятно да си пия кафенцето във вашата компания.Стискам ти силно палци,чакането да завърши с две тлъсти чертички.Аз ще чакам заедно с тебе нали знаеш,може да ме сложиш до теб/нали ще чакам с тебе та за това,аз като вече не чакам,ще те подкрепям/ :lol:,шегувам се,от сутринта днес са ме прихванали.Вчера ми бяха потъналии гемиите,днес от рано ме гонят куковците.
« Последна редакция: Ноември 25, 2009, 07:09:20 am от Марина75 »

*
Охооо Добро утро на варненки най ранобудните !
Маринче страхотно кафенце благодаря за което !
Радостче какво съвпадение с теб - може да ме преместиш в очакващите на 07.12
Айде лек ден на всички !
[/url]
*
Добро утро и от мен!
Ахааа Варненки значи са най-ранобудни :D, е сега станахме две на две  :D
Маринка, Благодаря за кафето!
Аз бързам да се присъединя към отбора Варна-Стара Загора :D
Лек и спорен ден!
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Добро утро и от мен.
Днес времето е слънчево и настроението тук е по-слънчево от вчера.  :sunshine:

И на мен доста често ми се случва да се натъжа, да се отчая. Нямам с кой да споделя мислите, чувствата си и страховете си. Трудно ми е да говоря за проблемите си със забременяването и много се страхувам. След като се присъединих към вас намерих повече кураж за да се вгледам в "проблема" и да си призная, че може би имам "проблем". Знам, че ако имам нужда от помощ или от инфо ще ми помогнете. Това ме кара да вярвам, че и аз ще успея, каквото и да е - ще го преодолея. Не съм сама в борбата.
Благодаря ви, че ви има!
:hug2:
Добро утро, момичета
И аз като никога ранобудна  :lol:
Ама много е хубаво като стана кафенцето да е сервирано  :D
Мерси, Маринка  :wink:
Виви, Радостче, ще стискаме палци на 7.12  :D
(странно, не ми се появяват доп. емотикони  :? )

Усмихнат ден на всички  :D

Добро утрооо , ето го и варненското допълнение промъкващо се за кафенцееее,мерси Маринка.
 Охооо май май ще си имаме двойна радост на 07.12 ,а дано  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 Аз вече съм кълбо от нервииии ,искам вече да съм на лекарррр  :wink:

Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Здравейте, много ми хареса тази идея и бих искала и аз да се включа към вас! Много надежда дававм и на този месец и дано и положителен този път, нямам търпение вече и се надявам всички тук до началото на 2010 да сме вече две в едно!!!!!!!!!! :bfp:
Пожелавам еднин прекрасен завършек на 2009 и щастливо влизане в 2010 на всички!
Здравейте, благодаря за кафенцето Маринка :)
:welcome: Leopardita :crossfingers: за :bfp: за теб и бързо да се изнасяш в темичката на бременните  :)
Добро утро, момичета-кокичета!
Маринка, благодаря ти за кафенцето.
Гледам около студентския празник доста +++ тестчета ще валят, много стискам палци. :)
Хайде, ето малко бремелински вирусчета от мен да се тръшнете всичките до една  :lol:  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
Re: Последна ноемврийска, но късметлийска се&
« Отговор #98 -: Ноември 25, 2009, 09:53:52 am »
Леопардита, Добре дошла в нашите редици! :welcome_1:
Дано в най скоро време да се преместиш в бременилските! :D
Охооооооо, то и вирусчета сме си имали - хоп, цоп, цооооп
Благодарим ти Скарлет! Дано да ни тръшнат!
*
Здравейте, хайде и аз на кафенцето...

Гледаме се тука с мойта убавица  :witch: и се надлъгваме, тя напъва - аз не се давам, да видим до кога...
Момичета, кажете хормоните задължително ли трябва в един месец да се пуснат, или мога едни да пусна сега, а други - при другия цикъл?

Айде някой да ни зарадва днес с ++++++
Усмихнат ден!

П.П. Това, което ми оправи настроението тази сутрин и коментара на Цигу в Коледните желания  :lol: