0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте момичета  :D гледам настроението е на 6 и това много ме радва.Чакам с нетърпение да минат месеците и отново да се включа тук, бая ще почакам ама си струва.
Късмет на всички чакащи  :bfp: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
И приятен лов на ловуващите.

Я се вестявай насам по-често! Няма какво да чакаш за да си при нас! Липсваш ми!

Аз утре съм на док! Ще пиша какво съм ги сътворила  :wink:
Хубава вечер момичета!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
Ани,  :crossfingers: :crossfingers:
Надушвам Коледна радост.
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!

Я се вестявай насам по-често! Няма какво да чакаш за да си при нас! Липсваш ми!

Хубава вечер момичета!

Стискам палци за утре. Нали знаеш, че те мисля.
*
Лека вечер и ползотворни събота и неделя и от мен!! стискам палци само за хубави и положителни  :wink: новини!!
Днес ще ходя на вилата та няма да мога да ви наглеждам успех маймунке  :crossfingers:
ето и от мен едно кафенце  :)
Съжалявам, но нещо не ми приема картинката :(

« Последна редакция: Ноември 28, 2009, 07:42:16 am от radosttinka »
*
Добро утро!
Тортила,чудно кафенце с мезенце. :)Благодаря ти!
Желая ви усмихнат и слънчев уикенд,а палчетата за Исето още ги държа...до посиняване! :crossfingers: :crossfingers:
Анмар,и за теб-също.Пиши след прегледа. :crossfingers: yahoo_17

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Добро утро и от мен!
Тортила, благодаря за кафенцето! Весело изкарване на вилата!!!
Аз без закуска не мога, а каксче не ми се полага, че д...то застрашително нараства  :oops: :lol: :lol:, заповядайте всички от моето любимото!

Анмарче,  :bighug: заеш че мноооого силно :crossfingers:
Исе, за теб аз ще стискам палци, а ти стискай кълки да не идва оная !
Гушкам ви всички и ви пожелавам много усмихнат ден!!!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро,мацки.Аз пак бачкам,че и в събота тия хора пазарят като за последно,не мога да ви хвърля едно око.Тортила,мерси за кафенцето.Анизка,на теб за плодовата закуска,знаеш ти какво обичам.Пък с тоя врящия котел дано изгониш гадината от всички ни за следвашите 9 мес.И аз се присъединявам със стиснати палци за Анмар и разбира се за Маймунката-`убавицата мамина,тя нищо че не вярва ,ние да й стискаме палци пък не се знае.Айде лек ден от мен.
п.п.Стинче,къде си пак бе душата,криеш се пак нещо/трябваш ми служебно,знаеш за какво,пък и за нещо лично също :wink:,включи го тоя скайп бе,на издирване ще те пусна вече./
« Последна редакция: Ноември 28, 2009, 08:21:50 am от Марина75 »

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

stertje

• 538
  • звездобройка
МММм- пийвам си от кафенцето на Тортила и бягам на работа. 8)
Мунки - стискам палчета чумата изобщо да не те подуши, от тоя дим дето се вдига от казаните наоколо. yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Анмарче - и за тебе се отнася!
Дениска - възхищавам се на силата ти!  :bighug: :hug2:

Радостчето - къде се загуби?
На всички вас -  :bighug: лек ден, нали знаете, че много си ви обичкам, без вашата подкрепа съм за никъде!

<br />[/url][img]http://ticker
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Добро утро  :D
Тортила блгодарско за кафенцето и закуската.
Анизи и от плодовата салатка ще си боцна.
Анмар, маймунке стискам ви палци момичета, хайде имам нужда от много добри новини  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Приятен съботен ден на всички  :bighug: :bighug: :bighug:
*
Добро утро  :D
Анизко, мерси за плодчетата  :D
На мен кафенце не ми се полага  :? Ще давам кръв и за пролактин, та по-добре да се въздържа.
Ще пиша какви съм ги сътворила, като се върна!
Мамун,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: иот мен!
Хубав ден!  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
Добро утро, сладурченца  :D
Абе пак сте много ранобудни и работливи  :)

Анмарче, миличка, с теб съм, стискам палци и вярвам че ще имаш твоето Коледно чудо  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Стерчи, картичката е страхотна - благодаря  :dance2:
Забравих да благодаря за кафенцето и закусчицата, и аз съм на плодовата салата, ако не сте я хапнали вече  :wink: :lol:
Тортила, весело изкарване  :drunk:
Дениска, много бързо ще мине времето  :bighug:

Хайде хубава събота  :D

Добро утро момичета :)
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:на Мамуната и Анмарчето :)
Я да ви заразя всичките с коледни вирусчета :)  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

Цигуларче, Маринка, Радост,Надежка, Анизи, Рашинка всички много си ви обичам :) :cuddle: :cuddle: :cuddle: :bighug: :bighug:
[/url][/url]
Жасииии, мерси за вирусчетата  :bighug:
Я кажи вие с какви гащи ще бъдете розови или сини  :sbabygirl: :babyboy: ?

*
Re: Последна ноемврийска, но късметлийска се&
« Отговор #274 -: Ноември 28, 2009, 09:07:33 am »
Добро утро!
Тортила, много готино кафенце, кексчето и аз го оставям на друга.  :D Благодаря!
От плодовата салатка ще си хапна,ама малко, че кг.растат  Анизка- Благодаря! :D :D :D
Стискам силно палчета и на Сттинка и на Анмар    :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Весел и усмихнат ден на всички!
 :bighug: :bighug: :bighug:
Аз докато се напишааа, то и вирусчета сме имали!
Хоп, цооооооп!Благодаря ти Жаси!
Жасииии, мерси за вирусчетата  :bighug:
Я кажи вие с какви гащи ще бъдете розови или сини  :sbabygirl: :babyboy: ?

Ами крием се :)  Вчера като бях на ехограф и си обърна главата към нас, ама си врътна дупето :lol: и не знаем какво ще е. Надявам се другата седмица да се види на феталната.
Ти ще си идваш ли за празниците?
[/url][/url]
Лелелеелелеле колкото сте ми сладки всички,и всички стискате палчета,дано мога да ви зарадвам че то грехота след толкова палчета,даже някой беше казал че цялата щяла да се навиееее,ох дано дано.За сега няма вещица все още ама е рано за радост,че тя може всеки момент да ме връхлети,ама айде да видим де  :lol:
 На всички който имат изледвания,прегледи и т.н и аз ще се навия на геврек ,та да се стисна яко не са палчетата всичко да е наред.На работещите,като Маринкаааа,абе жена земи почини малко бре лелелеле взех да се притеснявам за теб  :P
 Охоооооо докато пиша и то жасито вирусчета раздава,ами цял ден ще се цопкам в тях ,мерси Жасиииинкааа  :lol:
 Радостинкааа ухуууууу,къде си синеочкеееее  :lol:
 На Тортила и Анизи мерси за кафето и закусчицата,ама мноооогоооооо  :bighug:
 И на всички едно голяяямоооо гуш,цун,и обичкам ви нали си знаете  :P
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Мунски,ми то от стискане на палците не мога и да бачкам като хората бе,айде и утре ако я няма гадината,пишкай върху едно тестче сутринта,та да мирясаме.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Re: Последна ноемврийска, но късметлийска се&
« Отговор #278 -: Ноември 28, 2009, 09:35:49 am »
Жаси, вероятно към края на януари ще си идваме за около месец, така че тогава със сигурност ще си спретнем една срещичка пак  :D , нямам търпение вече  osi_19 и дано с Анмарче и другите софиянки имаме с какво да се похвалим дотогава.
Ти погали коремчето от мен  preggo

Добро утро момичета, пак се очертава слънчев зимен ден, ноооо след хубавото кафенце, което поднесохте ме очакват хиляди  :ironing: :dishes: :hangclothes: :hangdry:!Крайно време е някои да се местят в други теми  preggo!Полека лека дано до Коледа се случи на всички!  :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 stork-boy stork-boy Лек ден на работещите момичета, Тортила да внимава с вилата  :drunk:!