0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Пете, имаш  yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers: от мен, и дано се пукне!
То все ще има за нещо да се тревожим  :balk_150: , аман вече  :balk_163:
Благодаря ти мила! Такава ни е била орисницата  :(
Ама ние няма да се даваме толкова лесно, нали? :D
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Петенце, нека правенето на мноооого коремни преси да започне ..... С Е Г А !!!! Както и сърчица в графиката, а от мен имаш едни силно стиснати палчета да се спука и после оная да забрави да дойде!!!
Тортила пу-пу-пу-пу....... yahoo_17 :crossfingers:
« Последна редакция: Ноември 26, 2009, 09:46:01 am от anizi »
*
Еййй, Анизкооо, разсмя ме със силзи, бе душо!
Супер си! Благодаря! Започвааам ги! :D  А тази баба няма ли да се умори вече от клатене и да си загине геройски,че да не се вясва при нито една от нас, а ма ха! :wink:
Добро утро момичета, благодаря за кафето.Мен вчера ме навести вещицата и утре съм на доктор да видиме дали този месец ще почнем процедурата или пак ще ме отложат за другият месец.

Хахаххаах Маринка надуши ме ти,ама аз си го махнах и сега съм си с глас само за наща щъркелова групичкаааааа  :lol: :lol: :lol:
 Петенце слушай Анизи какво ти казва и няма да збъркаш  :wink:
 Надеждичке благодаря ти мила доно си права  :wink:
 Любомирка е ха добре дошла в лудницатааа  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: тука сме си най най готинки,ама глей са ква далавера ще ти реда,задържаш се малко тука като небеременна(един месец примерно),после бързо забременяваш и пак си идваш при нас за по кафенце,но иначе да се местиш бързо бързо в групата на бременилките  :lol: :lol: :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Добро утро мацки :D

Доста раничко сте се събудили и как весело си бъбрите... :DПрисъединявам се към хубавото кафенце на Ани  :D
Натали,радвам се отново да те видя сред нас мила :PДобре си дошла и ти,и Любомира и адашката също :wink:
Анизи,тая танцуващата мацорана откъде я намери много е пластична :lol: :lol:

ПРЕКРАСЕН И СТРЕМИТЕЛЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!
*
Петенце, нека правенето на мноооого коремни преси да започне ..... С Е Г А !!!! Както и сърчица в графиката, а от мен имаш едни силно стиснати палчета да се спука
yahoo_33 yahoo_33 И от мен!
Я да те питам Анизко-кога е по-удачно да се правят коремните преси?След отчитане на (+) ову тест ли? :roll:
Исе,страхотна оферта си вкарала на Любомирка.Искам и аз. :cheerleader:
Заповядайте нещичко предиобедно и предколедно от мен:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Здравейте, момичета!
Добре дошли на новите и на не чак толкова новите ;) Нови, стари...чакаме ви в другата тема с нетърпение  :green_dust_1: :green_dust_1:
Пете, послушай наистина Анизка. Виж какво се случи с Радост... Ще се пукне, няма къде да иде. Няма на един фоликул да се даваш я :)
Crow, за пореден път ме изумяваш  8O И диагнози можеш да разчиташ.... не си ли мислила да запишеш медицина? Според мен, с тия знания за една две години ще я избуташ ;)
Да добавя само, че още от сега си имаш сигурна клиентела, така че си заслужава инвестицията и труда. Пак ти напомням да си помислиш :)
« Последна редакция: Ноември 26, 2009, 10:56:48 am от джиджи »

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Мамче,аз нали съм на всяка манджа мерудия,та да ти отговоря вместо Анизка,да като ти отчете + теста и ги мятай коремните преси,колкото по-вече толкова по-добре,ама да не си докараш пък мускулна треска,та да нямаш сили за секс :lol:.
Анизка,тая диско-бабичка направо ме уби,голяма е `убавица.
Аааааааааа Исе,можело значи а,знам те аз ти не си предателка,на 100% си от щъркеловата ни групичка.
Джинка ,и ти с тия три мацки-селски клюкарки,много ме развесели.Ще е супер ако сме нашата щъркелова групичка,седнали ей тъй на чайче,с големите тумбаци и си клюкарим.Супер а.
А къде е малкото,русо и хубаво Радостинче?Беше сутринта на проверка тук,пък не писа.Само шпионираш а,да не сгафим нещо.Ах ти.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Добро утро, пилета, мацки, кокочици (както Наде каза), щъркели и подобни! :)

Виждам пак сте били доста активни в последните часове! :)

Добре дошли на новите и старите (но позабравили ни) пиленца :)  :grouphug: :welcome_1:

Петя, стискам ти палци бързо да се пука тоя фоликул упорит.

Браво, че удържаме фронта в номинациите! Супер сте! :)

Гарджо, ти наистина си уникална! :) Филмът оригинално си се казва Surrogates. Наистина не е лош. Особено на фона на това, че напоследък изобщо пък няма читави филми. Приятно гледане! :)

И чакам някое ++ тази седмица! Хайде има още време за похвали! :)

« Последна редакция: Ноември 26, 2009, 10:57:09 am от Раши »

А къде е малкото,русо и хубаво Радостинче?Беше сутринта на проверка тук,пък не писа.Само шпионираш а,да не сгафим нещо.Ах ти.
Маринка, как позна :lol: :lol: :lol:.
Само влизам тука и се хиля :lol: днес ми харесвате, всички сте в супер добро настроение :wink:

Да кажа и аз добре дошли на новите и на новите-стари момичета :D

Аз стоя само и наблюдавам , чакам или някой да се издъни и да му дам  osi_2 или някоя `убава новина да редактирам списъка :lol:
Чакам  :bfp:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Марина75

• 3039
Чакаш,Стинче,ама на всички си чакат Коледното чудо.То гледай какво става тоя мес.оная чума през всички ни мина,в теб ми е надеждата на мене,да добавиш себе си в третото списъче.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Момичита,не се подлъгвайте! Щъркиловите обещания са една " долна инсинуация" !!! Те щъркилите си падат само по жабки! Баламосват ви,ей!!! Истината е при нас и въобще не се двоумете да пуснете гласа си! Айдееее ,моля ви се,бе!!
уф ,нещо ми свършиха скритите оръжия и го ударих на молба!!!
Цитирам това от номинациите.Може ли таквиз приказки!!!Яяя тоз Рачо-жаби сме ядели. osi_6
Маринке,благодаря ти за отговора. :hug2:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Цитат
" долна инсинуация "
Ааааааа
Момичета, борбата загрубява.
 Не се давайте!!!!!!!

Какво е това, как ни подронва авторитета Нали няма да позволим това?
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=40002.180
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Цитат
Мамче,аз нали съм на всяка манджа мерудия,та да ти отговоря вместо Анизка,да като ти отчете + теста и ги мятай коремните преси,колкото по-вече толкова по-добре,ама да не си докараш пък мускулна треска,та да нямаш сили за секс .
:good_post: след положително тестче  :presi:, после и накрая......знаеш!!
А пък Ра4о ще го ядат щъркелите ми се струва, щото освен жаби ние папаме и Ра4овци!!!!
*

Марина75

• 3039
Цитат
" долна инсинуация "
Ааааааа
Момичета, борбата загрубява.
 Не се давайте!!!!!!!

Какво е това, как ни подронва авторитета Нали няма да позволим това?
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=40002.180
Ееееееееее че грубо,ми няма да се дадем разбира се.Пък и нали знаете"купуването и продаването на гласове е престъпление" ,гласувайте за нашата банда ,защото сме `убавици  :wink:
« Последна редакция: Ноември 26, 2009, 11:41:00 am от radosttinka »

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Здравейте, сладурки.
Минавам само много на бързо, за да ви пожелая хубав и ползотворен ден. Бъдете обичани и се усмихвайте повече.
Аз отивам на работа. :?
*
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала, но ви попрочитам отвреме-навреме :)Гледам, че има доста нови и малко от старите ;), радват ме и хубавите резултати на бременилките! Успех на всички желая!
Може да сте ме позабравили, но да обобщя - две години опити, причини и в двамата няма, но и резултат все още не е налице. Но играем за победа! Пак сме тръгнали по изследвания сега, не мога да не се похваля, че нямаме хламидии, много ме беше страх от тях като четох.
*

pimpa77

• 284
  • pozitivnata misal pravi jivota 4udesen!!!
Здравейте сладурки!Леле колко много сте писали.....Ами така,който спи до късно е така.Едва смогнах да ви прочета :PРадвам се,че настроението е страхотно :cheerleader:
Надявам се да се преповдигне с няколко страхотни новини :bfp:
Гласувах за нашата банда,да не се излагаме пред "чужденците" :balk_77:
.....и най-важното разбира се,да ви обсипя с много вирусчета :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :crossfingers: yahoo_17
 :bighug:
Pimpa много благодаря :thankyousign: за вирусчетата тичам :dogrun:  да се изкъпя в тях  като това :a_cat_06:  :)